Şimdi Ara

Sony Xperia Z video inceleme 'Tüm bildiklerinizi unutun!' (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
16
Favori
61.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • xperia z den önce xperia active kullanıyordum activenin kulaklık ve hoparlör sesi çok iyiydi ama iki defa mikrofonu bozulduğu için servis sıfırını verdi onu sattım xperia z aldım sağlamlık konusunda xperia active ile alakası bile yok ,z hiç sağlam değil suya toza dayanıklı diye piyasaya sürülen telefon o kadar dikkatli kullanmama rağmen tamda kamera lensine toz kaçmış her resimde ve videoda iki tane nokta hep aynı yerde duruyor ayrıca bir terlefon çıktıgında özellikleri ve kullanımı önceki modele göre daha gelişmiş olması gerekmez mi ??? x peria z nin hoparlör kullanımı neredeyse normal kulaklık kullanımı ile aynı...sesi o kadar az veriyor ki kulagınıza koymasanız duymanız imkansız bu konuda tam bir hayal kırıklıgı diğer konularda çogu telefondan iyi ben memnunun ama keşke sesi daha iyi olsaydı beni çok şaşırttı çünkü bu sony yani öyle değil mi telefon falan yokkken bu adamların işleri ses değil miydi :)) fiyasko




  • iyidiriyi
  • merhaba arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyordum. bu telefon kapalıyken alarmı çalışmıyormu ? gece yatacağımda telefonu kapatıyorum sabah
    alarm çalmıyor telefon açıkken çalıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabremetric

    Sizinle paylaşmak istediğim bir konu daha var, kullanılan ekran LCD yıllardır geliştirilmeye devam ediyor. Ayrıca düşünüldüğü kadar maliyeti ucuz değil. Ucuz olan başka teknolojilerde var. Full HD 1920X1080 RGB ile Sadece 1920X1080 Amoled Pentile ekran arasında maliyet farkıda çözünürlük farkıda var :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_55467698/tm.htm

    Farkettiğim, Amoled ekranların bariz abartılı oldukları. geniş açıya sahipler, kontrast oranları yüksek ama ışık gücü düşük, aydınlık ortamlarda ve dışarda kendilerini aydınlatıyorlar. Daha kötüsü fotoğrafla ilgileniyorsanız ve telefonunuzda gördüğünüz renkleri bilgisar ekranında görüp bastırmak istiyorsanız Amoled ekranların en kötüsü diyebilirim.

    Amloled beyazları grı gibi veya fotoğraf çekerken sarı hatta mavi verenlerini gördüm. Dışarda güneş varsa görmeniz neredeyse imkansız oluyor. Amoled ekranda gördüğünüz, hiç bir renk gözünüzle gördüğünüz ile ve çektiğiniz kare ile aynı değil.


    İnsanların beğenmediği LCD ile bir fotoğraf çekip bakınız, ben defalarca farklı ışık koşullarında denedim renkleri gözümle gördüğüme yakın veriyor, sonra bunu fotoğraf kağıdına bastım ve baktım. Aldığım sonuç ekran görüntüsüne çok yakın.

    Sizde deneyin bakın, ekranınızın LCD oluşundan açı sorunu olabilir, yanlardan bakan arkadaşlarınız iyi göremeyebilir, bu çok önemli değil, yüksek ışıkta ekranı görebiliyorsunuz ve oldukça iyi beyazlara ve renklere sahip bir telefon. Amoled gibi olduğundan abartılı vermiyor. Amod ekranlı telefonla gördüğünüz renkleri telefonun kamerası bile çekmiyor, başka yerde görmeniz imkansız. Bu bnlerce dolarlık monitörde olsa farketmez.

    Sony Xperia Z de ekranda gördüğünüzü bilgisayara atsanızda bastırsanızda doğru renkleri aldığınızı anlarsınız. Bilmem denediniz mi bilmiyorum, Z'nin kamerası oldukça etkileyici siyah film olan otomobil camına dayayınız içeriyi görebiliyorsunuz.

    Amoled ekranlı bir çok telefonda deneme fırsatı buldum kameraları Z'nin yanından geçemez. Diğer koreli rakiplerinin ses konusundaki deneyimleride ortada. SIFIR!


    Xperia Z'nin çağrı ayarlarında mikrofon gürültü azaltma, ekolayzır, konuşmacının sesini artırma bile var. Hepsi daha kaliteli bir görüşme için, olabildiğince başarılılar. Diğer rakiplari aynı başarıyı yakalamaz. Ses kalitesi, doğru beyazlar ve gözle görülene yakın renkler için xperia z diyorum Xperia Z kullancısı olarak beyazların çok önemli olduğunu sizinle paylaşmak istedim bu yüzden Xperia Z de beyaz dengesi var.

    Bugün dünyanın en pahalı Fotoğraf makinelerin arkasında LCD var, gözünüzle gördüğünüz rengi veriyor. Örnek Leica S2'nin arkasındaki LCD, Amoled gibi bariz abartılı vermiyor. Öyle olsaydı, sanırım bu fiyat olmaz tüm fotoğrafçılarda berbat derdi. Ayrıca OLED teknolojisi için yüzlerce patent var. Sony profesyonel film sektörü için OLED Monitör üretiyor. Kimin daha iyi ekran üretedbildiği hangisinin daha doğru renkler sunduğu ve satabildiği açıkça görülüyor.

    Rakipleri gibi her yıl bu yıl çıkaracağız demiyor. 7 yıldır satıyor hemde binlerce dolara. Görüntüden, renkten anlamayan hayatında eline adam gibi bir fotoğraf makinesi almamış için tüm renkelerin abartılı bir kopyasını veren Amoled oldukça iyi geliyor. Samsung Amoled 3. dünya ülkesi teknolojisi ve renkleri. Neymiş Samsung Bükülen yapmış Sony 7 yıl önce yaptı Sony rollable oled ve Sony flexible oled youtube'dan bakabilirsiniz video yükleme tarihleri 2007

    Sony'nin Super To Emission OLED panellerle karşılaştırmamak gerekir. Yıllardır üretilende satılanda bu :)

    Sony 7 yıldır profesyonel OLED Ekranlar üretip satıyor. Emin olun bu işi rakiplerinden çok daha iyi biliyor. Satın alanlar film sektöründe olanlar
    yoldan geçenin yorumlarına aldırmayınız.

    Oled Panel
    http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-oledmonitors/

    Pro Flat Panel

    http://pro.sony.com/bbsc/ssr/cat-monitors/cat-displayscommercialflatpanel/



    Yeni öğrendiğim kötü bir haber! Kalitesiz üretimin sonuçlarıda diyebiliriz. Koreli firmalrın sadece kazançlarını düşündükleride açıkça görülüyor.

    Samsung Galaxy S3 Genç Kızın Cebinde Patladı!
    İsviçre’de yaşayan 18 yaşındaki bir genç kızın cebinde Samsung’un bir önceki amiral gemisi Galaxy S3 patladı! Yaşanan bu patlamadan dolayı kazazede, bacağından ağır yaralı!
    Samsung Galaxy S3 Genç Kızın Cebinde Patladı!


    Samsung Galaxy S3 kızın cebinde nasıl patladı? İsviçre'de gerçekleşen bu olayda Fanny Schlatter, cebinde bulunan Samsung Galaxy S3 telofonunun cebinde patlaması ile yaralandı.

    Samsung Galaxy S3 kızın cebinde nasıl patladı? İsviçre'de gerçekleşen bu olayda Fanny Schlatter, cebinde bulunan Samsung Galaxy S3 telofonunun cebinde patlaması ile yaralandı.

    İsviçre'li genç kız Samsung'a dava açacağını da belirtti. Genç kızın bacağının ikinci ve üçüncü derece de yanıklar bulunuyor.

    Olay sonrası sağ uyluğunda hissizlik oluştuğunu iddia eden Fanny, Samsung hakkında bir suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

    Le Matin isimli gazetenin belirttiği üzere Fanny, patlama gerçekleştiği sırada stajyer boyacı olarak çalışıyordu.

    Ayrıca Schlatter'ın patlayan ve yanan Galaxy S3'ü tanınmaz halde.

    Şu an sağ kalçasını hissetmeyen Schlatter'a 15 Ağustos'a kadar sağlık raporu verilmiş.

    Galaxy S3'ün patlaması vakası, Schlatter'dan önce de yaşanmıştı. "vizionx1208" kullanıcı isimli bir Reddit kullanıcısı, Mayıs ayında bir gece yarısı "yüksek bir gürültü ve garip bir tiz sesle" uyandığını söylemişti. Telefonundan duman fışkırdığını söyleyen vizionx1208, çok kötü bir kokunun da dumana eşlik ettiğini paylaşmıştı.


    bu yorumdan dolayı teşekkür ediyorum sabremetric..uzun araştırmalardan sonra aldım bu telefonu 2 gün önce..yanlız burada diğer markaların kullanıcılarının yorumlarını tebessümle okudum.. detaya girmeden söyleyeceğim ,teknoloji bağlamında SONY firmasını eleştiren kardeşlerimin eğer meraklılarsa biraz daha araştırmalarını tavsiye ederim..Kaliteli telefon istiyorsanız xperia z alınacak tek telefon şu anda..saygılar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lefkoşalı

    merhaba arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyordum. bu telefon kapalıyken alarmı çalışmıyormu ? gece yatacağımda telefonu kapatıyorum sabah
    alarm çalmıyor telefon açıkken çalıyor.

    sony ile alakası yok,android telefonlar kapalı iken saat alarmı çalmıyor malesef.
    eski nokia n73 bile çalıyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: éray


    Rica ederim 4.2.2 güncellemesini mutlaka yap. Playstation DualShock3 kablosuz kontrol birimi bağlayıp oyun bile oynayabilirsin.
    Dilersen TV ekranına telefonun ekranını yansıtabilir veya telefonu kaybedersen yerini belirleyebilir, telefonu bulmak için alarm çaldırabilir ve tüm verilerini silebilirsin.
    Xperia Z'nin 13Mp Exmor RS kamerası hiç bir telefonda yok! Sürekli netlemesini istemiyorsan, netleme moduna girip çok noktalı otomatik netlemeyi seçebilirsin.

    Bazı Samsung satıcıları, kullanmadığı telefon hakkında üç kuruş kar için yalan söyleyerek ürün satıyorlar. Gidip S4 forumlarına laf yetiştirsinler yerin dibine kullanıcıları çoktan sokmuş.

    Ayrıca aklınızda olsun ekran kalitesini iyice arastirin Xperia Z (3X1920X1080) her piksel basina 3 alt piksel sunuyor. Korea kökenli Samsung s4 Pentile

    Samsung'un Amoled Pentile ekran teknolojisi hakkında detaylı bilgiyi yine forumda bulabilirsiniz.

    http://forum.donanimhaber.com/m_55467698/mpage_2/tm.htm

    Samsung Qualcomm Snapdragon işlemcili S4 ile ile geliyor. Samsung bilgisayar pazarında en geride kaldı isimleri bile okunmuyor. Neden okunmadığını şimdi daha iyi anladım. Donanımdan anlamıyorlar, eğer anlasalar adam gibi bir notebook/laptop üretirlerdi. Bu koreli Samsung 500 TL ye satılan cep telefonundaki Arm cortex tabanlı işlemci ile TV yapıyor, 4 çekirdek olsa ne olur. Bence şaka gibi TV üretiyorlar kalitesizlikten ağlıyor. Menü geçişleri çok yavaş, resim kalitesine gelince bariz abartılı, son derece rahatsız ediyor.




  • Aldim her kese tavsiye ediyorum

  • son versiyon güncelleme yapınca ekran titreme sorunu yaşadınız mı?

    ve maksimum kaç gb hafıza kartı takılıyor 32 gb 64 gb mi bazı yerlerde 32 bazı sitelerde 64 yazıyor.Doğrusu 32 mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 14 Eylül 2013; 18:54:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dazed

    son versiyon güncelleme yapınca ekran titreme sorunu yaşadınız mı?

    ve maksimum kaç gb hafıza kartı takılıyor 32 gb 64 gb mi bazı yerlerde 32 bazı sitelerde 64 yazıyor.Doğrusu 32 mi?

    Son sürümü kullanıyorum şu anda 244 olanı yani. Ne kamera ne de ekran sorunu yaşamadım ben. Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum telefonumu.
    64GB hafıza kartı destekliyor Xperia Z. Önceki yazılımda 32'ydi bu fakat son güncellemede 64'e çıkardılar.
  • teşekkür ederim sağol
  • Yaklaşık 6 aydır Xperia Z kullanıcısıyım. Son güncellemeden sonra telefon aramayı cevapladığında hopörleri açıyor. Genel bir sıkıntımıdır ?

    Şimdiden Teşekkürler
  • z2 de sonundagöründü bence xperia abisi sonuçta etkileyici bir tasarıma sahip değil. Bu teknoloji ve kamera olarak eksikleri varmış herhalde neyse bekleyen yada almak isteyenlere hayırlı olsun şimdiden
  • rfyuksel R kullanıcısına yanıt
    bende de yaptı 3 kez sonra düzeldi. aç kapa bi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rfyuksel

    Yaklaşık 6 aydır Xperia Z kullanıcısıyım. Son güncellemeden sonra telefon aramayı cevapladığında hopörleri açıyor. Genel bir sıkıntımıdır ?

    Şimdiden Teşekkürler

    Bende de oldu valla ya ne yapicaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Deleted by Admins]
  • Bende suya değdirmeye bile cesaret edemedim. Bazıları kapakları sürekli açık kapatmadan dolayı su aldığını ve servisin kabul etmediğini söylediği ve dock kullanmadığım için daha da korktum. Deneyenler deneyimlerini yazarsa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Xperia Z TABLET var fakat bu cihazla ilgili aktif bir konu olmadığı için buraya da yazayım istedim.
    Arkadaşlar bilgi ve önerilerinize ihtiyacım var.
    Xperia Z tabletim yere düşme sonucu ekranı yarıya kadar karardı. Kararan kısım dahil dokunmatiği kusursuz çalışıyor. Yetkili servise fiyat sorduğumda 750 TL rakam verdiler. Zaten sıfırı 1200-1400 arası bir cihazın sadece ekranının bu fiyat olması beni şok etti.
    Yurtdışından ekran bakmaya başladım ama güvenemiyorum. Hadi getirdim diyelim kime taktıracağım. Tanıdık bildik bu işi yapabilecekler var mı aranızda acaba.
    Alibaba da şöyle bir ürün buldum bu işimi görür mü bilmiyorum.http://www.alibaba.com/...-SO-03E_1470805750.html
    Tabletimden çok memnundum daha taksitleri bitmedi çöpe atmak istemiyorum doğrusu. Ekran alıp taktırma seçeneğini ne olursa olsun hayata geçireceğim ama TR deki yetkili servise 750 tl de vermeyeceğim çünkü bu fiyat soygunculuktan başka bir şey değil. Ayrıca bu işi İstanbulda ki yetkili servisler de yapamıyor Ankara dawww.teleservice.com.tr diye bir yere yönlendiriyorlar. Tek tabanca olmanın verdiği zihniyetle fiyat da böyle uçuk oluyor tabi. Koskoca Sony firmasının TR de bu işi tek bir yerde yaptırması da tam bir rezalet.
    Acaba Sony e mail atsam bana ekran gönderirler mi normal satış fiyatından? bunu da deneyeyim hem şikayet ederim hem de ekran isterim.




  • Merhaba,

    Ben 5,5 aydır kullandığım Xperia Z'mi satmak istiorum, sorunsuz, çiziksiz, 1,5 yıl garantili. İlgilenenler olursa sorularınızı bekliyorum, teşekkürler.
  • sürekli htc ile kıyaslama yapılmasını bir türluu anlayamadımm telefon alacaktımm bunun için uzunn sure araştırma yaptım ve sony xperia z1 almaya karar vermıskenn ondan daha iyi hopörler sistemine sahip htc one ı gördum ve aldım bence gayett iyi beats sistemi olmasıyla ses rahatlıkla ayarlanabiliyor kamera ve diğer bircok ozellik bakımıdan da iyi şimdiki hicbir telefonda olmayan bir ses sistemıne sahip HTC ONE

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    sürekli htc ile kıyaslama yapılmasını bir türluu anlayamadımm telefon alacaktımm bunun için uzunn sure araştırma yaptım ve sony xperia z1 almaya karar vermıskenn ondan daha iyi hopörler sistemine sahip htc one ı gördum ve aldım bence gayett iyi beats sistemi olmasıyla ses rahatlıkla ayarlanabiliyor kamera ve diğer bircok ozellik bakımıdan da iyi şimdiki hicbir telefonda olmayan bir ses sistemıne sahip HTC ONE

    Xperia Z konusunda Aldığı Htc One'ı savunan Dh Misafiri hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Bizde sizin gelip basın açıklaması yapmanızı bekliyorduk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blood Money -- 22 Mart 2014; 16:53:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.