Şimdi Ara

Sony Xperia Z Mi HTC One mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bence xperia Z , HTC one ile karşılaştırılamayacak kadar iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Sony Xperia Z mi HTC One mi alınmalı ?

bence htc one xperia z den daha performanslı olacaktır. Bide z nin ekran sorunları var , siyahlar tam siyah değil.
  • Bana Sony Xperia Z gibi geldi size göre nedir ?
  • Z
  • Yardım arkadaşlar daha karar veremedim Sony Xperia Z nin ekranı kötü diyorlar oyunlarda sorun varmıs s4 mü beklemeliyim bunların yerine ?
  • z nin ekranı kötü diyenler burda tanıtılan bölüme girsin benim paylaştığım videoları görsün siyah siyah mı değil mi diye yada oyunlara baksın takılma var mı diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havada Karada Xperia Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Yardım arkadaşlar daha karar veremedim Sony Xperia Z nin ekranı kötü diyorlar oyunlarda sorun varmıs s4 mü beklemeliyim bunların yerine ?

Ekran kötü filan değil , bazı arkadaşlar gri olan temayı siyah sanmışlar ,o yüzden siyahı tam veremiyor sanmışlar buna dh editörüde dahil .Ekran oldukça başarılı
  • Yani Simdi Sony Xperia Z alırsam Galaxy s4 Cıktığında Pişman olmurmuyum Nisana kadar beklemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Havada Karada Xperia Z

suda demek istedin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

Havada Karada Xperia Z

suda demek istedin heralde

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 2 Mart 2013; 14:22:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

z nin ekranı kötü diyenler burda tanıtılan bölüme girsin benim paylaştığım videoları görsün siyah siyah mı değil mi diye yada oyunlara baksın takılma var mı diye
    Soruma cevap arkadaslar cok acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierraleone -- 2 Mart 2013; 14:47:57 >
  • Xperia Z.
  • Bende Z de karar kıldım galaxy s4 beklemeyeceğim fazla fark olmaz heralde z ile
  • HTC one tabikide. Faanboyluğa gerek yok.

Ekranı daha iyi. İşlemcisi, gpusu daha iyi. Kamerası eşit sayıır. FHD ekrana S4 prolu cizah alınmaz.

Dayaklnıklarını tamolarak görmedik ama üretildikleri malzemelere bakarsak One daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Komik geldi paylaşayım dedim

Sony Xperia Z Mi HTC One mi

HTC One; tasarımı melez olan bir telefon olmasına rağmen işletim sistemiyle, ekran başına düşen ppi değeriyle, alüminyum tasarımıyla dikkat çekiyor. Öte yandan Xperia Z; şık bir telefon suya ve toza karşı dayanıklı amma velakin TFT ekranına sahip fakat dragontrail gibi bir camla olabildiğince gelebilecek hasarları en aza indirgemiş. Ancak ekranı biraz çevirdiğinde TFT olduğu için flulaşmalar oluyor. Fakat XZ S4 pro savaşa 1 adım geriden başlıyor olmasına rağmen bu dezavantajını hissettirmez diye düşünüyorum. Düşünüyorum da bende kararsızım. Samsung cephesindeki S4'ün tanıtılacağı günü ve HTC One hakkında inceleme videoları geldiğinde kesin sonuca varacağım galiba. Sonuç olarak en iyi özellikleri bir arada olan telefon/lara hiçbir zaman sahip olamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain MacMillan -- 6 Mart 2013; 22:43:36 >

• Xperia Z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 Her Türlü kral olur . İnsanlardaki " Plastik Fetişi " nedir anlamadım gitti
    Bu arada Z .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 6 Mart 2013; 23:16:10 >
  • bence xperia z ile htc one ı kıyaslamayın.

İkisininde işlemcisi herkese bol bol yeterde artar.

yazılımsaldır o z deki donmalar.1 ay önce yere göğe sığdıralamayan telefon nasıl olurda beğenilmez anlamıyorum.Ayrıca aluminyum kasa yapmaktaki amaç sağlamlık ama Z kadar sağlam ve dayanıklı olmasına imkan yok.Htc yine 2000 lerden belki 2300 lerden piyasaya gircek satamayacak sonra zarar acıklayacak.Bence hiç başarılı yönetilmiyor.

Ayrıca arkadaşlar bir metalurji mühendisi olarak şunu söyleyeyim eğer eliniz çok terliyorsa(bu terinizin birazda asitlik değerine bağlı) telefon korozyone uğrayabilir.Mesela benim dell xps 17 laptopum var.touchpad sol taraf ctrl tuşunun altında yüzeyde siyah siyah çukurlar oluştu minik.Laptopta iğrenç duruyor telefonda hiç çekilmez.(Bu söylediğimin olma ihtimali çok düşük ama yinede var.O kadar da aldanmayın über süper bi teknoloji diye.Aluminyum yapmalarındaki tek sebep işlemesi kolaydır diğer metalleri işlemek zor.
    Yekpare aluminyum kasa sadece plastiğe göre sağlamdır.Bu arada yere düşürmeyin sakın ve kolay çizilir.

Sony xperia s p u serisi ile htc one x s v serisinden performanssız olmasına rağmen ticari karlılıkta 2 ye hatta 3 e katladı.Satış rakamlarına bakabilirsiniz.

s4 e gelince yine plastik olcakmış başkanları onaylamış.Bence samsung bu işte 1 adım önde olabilir mutlaka farklı bir özellik sunacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curufperlit -- 7 Mart 2013; 3:35:09 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.