Şimdi Ara

Sony xperia z hangi siteden alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sony Xperia Z hangi siteden alınır güvenilir garantili bir site istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sierraleone

Evet arkadaşlar Sony Xperia Z hangi siteden alınır güvenilir garantili bir site istiyorum

Hocam diğer arkadaşında belittiği gibi tanınmış ve bilindik sitelerden alın alaçaksanız ama elden alsanız daha garanti olur 2013 amiral gemilerinin gelmesi ile birlikte fırsatcılara gün doğdu bir yığn çakma replika ürünler getirip anlık domainler üzerine açılmış web sitelerinde ederinin çok çok altında satmaya çalışaçaklar bunlara dikkat ediniz birde aşağıdaki konuyu inceleyiniz..

http://www.forumsanal.net/samsung-mobile/10924-orjinal-ve-sahte-samsung-galaxy-s3-nasil-anlasilir-dikkat-tuzaga-dusmeyin.html
    Intel Core i5 8600K Soket 1151 3.4GHz 6MB Cache - ASUS GeForce GTX 770 ROG Poseidon - MSI Z370 A PRO - GSKILL 16 GB RipjawsX DDR4 2400MHz - THERMALTAKE NIC C4 CPU Cooler - High Power 600W 80+Gold GD Performance - cooler master elite rc-430 - SANDISK 120GB Extreme Sata 3.0 SSD - WD 1TB - LOGITECH MK320 2.4GHz WIRELESS DESKTOP - logitech gamepad f710 - Creative SBS A320 2+1 Speaker

• www.xperiazsatinal.tr.gg'den al
    Hepsiburada, Teknosa, Vatan vb. mağazalardan satın al. Çünkü Amiral gemi bu , güvenilmez kimseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Key

byler bende düşünüyorum 1467 gbi fiyatlar ilede buldum yada 1550 gibi fiyatlar nedersiniz? cakma vs olayi varmı ?

Hocam büyük ihtimalle paralel ithalattır.

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

byler bende düşünüyorum 1467 gbi fiyatlar ilede buldum yada 1550 gibi fiyatlar nedersiniz? cakma vs olayi varmı ?

evet aynen ama çin mali vs varmi bu üründe hiç bilmiyorum ve alirsam paralel ithalat hangi sitayi seçmeliyim yardimci olurmusunuz bugun alirim belki=)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

evet aynen ama çin mali vs varmi bu üründe hiç bilmiyorum ve alirsam paralel ithalat hangi sitayi seçmeliyim yardimci olurmusunuz bugun alirim belki=)

Hiç bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.