Şimdi Ara

Htc One X Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Yaklaşık 1.5 yıldır iphone 4s kullanıyorum. Artık ekranı ufak gelmeye ve sıkılmaya başladım. Telefonumu 800-900 lira civarı satıp, htc one x almayı düşünüyorum. İphone'dan önce lg optimus kullanıyodum ve beni hiç memnun etmedi. O yüzden androide geçmeye çekiniyorum. Sizce htc one x iphone 4s satılıp alınmaya değicek bir telefon mu?

Orijinalden alıntı: FesliyenliYmrta

Merhaba. Yaklaşık 1.5 yıldır iphone 4s kullanıyorum. Artık ekranı ufak gelmeye ve sıkılmaya başladım. Telefonumu 800-900 lira civarı satıp, htc one x almayı düşünüyorum. İphone'dan önce lg optimus kullanıyodum ve beni hiç memnun etmedi. O yüzden androide geçmeye çekiniyorum. Sizce htc one x iphone 4s satılıp alınmaya değicek bir telefon mu?

One x alacagina nexus 4 al bana sorarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Merhaba. Yaklaşık 1.5 yıldır iphone 4s kullanıyorum. Artık ekranı ufak gelmeye ve sıkılmaya başladım. Telefonumu 800-900 lira civarı satıp, htc one x almayı düşünüyorum. İphone'dan önce lg optimus kullanıyodum ve beni hiç memnun etmedi. O yüzden androide geçmeye çekiniyorum. Sizce htc one x iphone 4s satılıp alınmaya değicek bir telefon mu?

Şekli hoşuma gitmiyo hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: captor34

quote:

Şekli hoşuma gitmiyo hocam.

o zaman optimus g alabilirsin..bi bak derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.