Şimdi Ara

Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
8
Favori
19.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaga501

Amacım kasıntılardan kurtulmak bunun için eski sürüme dönmem mi gerekecek? Bi arkadaş forumda rom ile çok rahatladığını söylemişti o yüzden onu sordum yoksa amacım takılma, kasılma yapmaması.

İlk önce şunları yapın, duruma göre criskelo rom yüklersiniz...
    Ayarlar /Gelistirici Seçeneklerinden GPU oluşturmayı zorlamayi aktif edin. Sonra power ve ses açma tuşuna aynı anda basın, önce 1 kere titreyecek elinizi bırakmayın sonra arka arkaya 3 kere titreyecek ve telefon kapanacak. Ardından 30 saniye kadar bekleyip telefonu açın... Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuzu biraz gözlemleyin. Yine kasintilar mevcut olursa başka bi çaresine bakarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

Sağol metin sen neyi kullanıyorsun

Rica ederim. Ben sadece v6.9 kullanıyorum...

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin cevabınızı beklerken bu mesajına benzer bir yorum gördüm internette " GPU oluşturmayı zorla ve 4xMSAA’yı zorla " diye iki seçeneği işaretledim ve telefonu kapatıp açtım. Şuan donmalar gitmiş durumda teşekkür ederim. Ancak siz "4xMSAA'yı zorla" seçeneğini belirtmemişsiniz bunun bi negatif etkisi olur mu bana?
  • quote:

Hocam sizin cevabınızı beklerken bu mesajına benzer bir yorum gördüm internette " GPU oluşturmayı zorla ve 4xMSAA’yı zorla " diye iki seçeneği işaretledim ve telefonu kapatıp açtım. Şuan donmalar gitmiş durumda teşekkür ederim. Ancak siz "4xMSAA'yı zorla" seçeneğini belirtmemişsiniz bunun bi negatif etkisi olur mu bana?

Onun herhangi bir olumlu olumsuz etkisi olmaz. Ama tavsiyem kapatmanızdan yana

Teşekkür ederim bilgi için kapattım. Sağolun :)
  • quote:

Teşekkür ederim bilgi için kapattım. Sağolun :)

Rica ediyorum

• Ya ben daha yeni farkettim radyo yok bu romda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E bu ne peki
     Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hârimi -- 20 Ağustos 2014; 22:27:50 >
    Peki silmediğime göre bende niye yokki apk var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dgn61

Peki silmediğime göre bende niye yokki apk var mı ?

Olmama gibi bir lüksü yok
    Belki devre dışı bırakmış olabilirsin ya da uyutmus olabilirsin. Neyse artık aşağıdaki linkten indirip kurabilirsin...

https://yadi.sk/d/8hmbllBXa8mTe

Foruma girmeden önce aynı isimli apk yı başka bi siteden bulup kurmuştum ama açtığımda durduruldu hatası veriyodu kaldırdım şimdi bu apkyı yüklediğimde uygulama yüklenemedi hatasını verdi??

• quote:

Foruma girmeden önce aynı isimli apk yı başka bi siteden bulup kurmuştum ama açtığımda durduruldu hatası veriyodu kaldırdım şimdi bu apkyı yüklediğimde uygulama yüklenemedi hatasını verdi??

Criskelo romun tüm serilerinde FM Radyo vardı. Sen hangi sürümünü kullanıyorsun. Bir de Titanium Backuptan ya da devre dışı bırakılan uygulamalardan kontrol eder misin devre dışı mı. Ya da romdan komple kaldırmış olabilir misin...

6.9 u kullanıyorum. Uygulamalara baktım heryere baktım fm radyo ile ilgili bişe bulamadım , kaldırmış yada devredışı bırakmış olma ihtimali bile yok

• quote:

6.9 u kullanıyorum. Uygulamalara baktım heryere baktım fm radyo ile ilgili bişe bulamadım , kaldırmış yada devredışı bırakmış olma ihtimali bile yok

Romu flashlarken FM Radio uygulamasını seçmen lazımdı. Muhtemelen seçmedin

• sa arkadaşlar benim arkadaşın sony xperiz z2 telefonun ekran görüntüsü benim xpreia z ile çektim leke nedir ekran değişimimi
     Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

sa arkadaşlar benim arkadaşın sony xperiz z2 telefonun ekran görüntüsü benim xpreia z ile çektim leke nedir ekran değişimimi
     Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

Aleyküm selam. Ekran sıkıntılı duruyor. Telefonu aldığı firma/garanti servisi ile iletişime geçsin. Hatta, değişim istesin direkt...

• banada öyle geliyor servislik
  • Telefonun sarj sikintisi artik beni cildirtmaya basladi

• quote:

Orijinalden alıntı: S.McManaman

Telefonun sarj sikintisi artik beni cildirtmaya basladi

Nasıl yani?

Çok cabuk bitiyor hocam
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.