Şimdi Ara

Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
932
Cevap
8
Favori
19.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metin hocam, ilk sayfada verdiğin xda linkinde biraz aşağıda 4.3 içinde bir criskeloROM verilmiş. Bu romu md5 dosyası olarak sd card a atıp TWRP den flashlamam yeterli mi ?

Cünkü ben kitkata geçmedim ve hala geçmek istemiyorum

Best Jelly Bean ROM for Xperia Z

I'm not happy with Xperia Z Kit Kat Firmware (230/233).
    Battery Drain with Google Play Services and GPS
    Slower than JB and much more...

For all they think like me i present the Best Jelly Bean ROM.
    Same AROMA Concept like KK.
    Complete Black and very fast and stable

My Phone is Downgrade an Jelly Bean :silly:
    Quote:
    ## CriskeloROM v4.8v2A ##

>> Complete Black <<
    + Build on New Base 10.4.1.B.0.101
    + Full Criskelo Theme
    + Dual Recovery CWM (aşağı doğru devam eden liste)...
  • Hârimi kullanıcısına yanıt
    Metin benim ota yok olmus,yokmuydu yoksa 6.9 da,deminden farkettim.
     Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tb_fb

Metin benim ota yok olmus,yokmuydu yoksa 6.9 da,deminden farkettim.
     Sony Xperia Z CriskeloROM v7.2[Android 4.4.4].283 Firmware

6.9 güncellemesi yle ota yı kaldırdı geliştirici.

• dominikk kullanıcısına yanıt
    İlk önce Android 4.3 10.4.1.B.0.101 rom flashla, towel rootla rootla, recovery kur ve jelly bean criskelo rom flashla tamamdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tb_fb T kullanıcısına yanıt
    Son güncelleme ile oto kaldırıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

İlk önce Android 4.3 10.4.1.B.0.101 rom flashla, towel rootla rootla, recovery kur ve jelly bean criskelo rom flashla tamamdır

Olmadi, yukledim ama ekran siyahta kaliyo hicbir sey gozukmuyor. Bildigin baska bir surum var mi 4.3 icin?

• quote:

Orijinalden alıntı: dominikk

quote:

Olmadi, yukledim ama ekran siyahta kaliyo hicbir sey gozukmuyor. Bildigin baska bir surum var mi 4.3 icin?

Sürüm derken?

Romu sağlıklı flashladigindan, işlemin başarılı bir şekilde tamamlandığından emin misin. Eğer twrp'den romu flashladiysan şayet, bir de aynı romu CWM den flashla. Yalnız Full wipe yapmayı unutma. Yani data'yı da silmen lazım. Bazı romlarda data'yı silmeden rom flashlarsan bu tip hatalar alınabiliyor

• quote:

quote:

quote:

Sürüm derken?

Romu sağlıklı flashladigindan, işlemin başarılı bir şekilde tamamlandığından emin misin. Eğer twrp'den romu flashladiysan şayet, bir de aynı romu CWM den flashla. Yalnız Full wipe yapmayı unutma. Yani data'yı da silmen lazım. Bazı romlarda data'yı silmeden rom flashlarsan bu tip hatalar alınabiliyor

Cwm yok, sadece twrp var. Tamam bir de full wipe yapip denerim. En kotu yedege donuyorum zaten. Cok sagol...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sürüm derken?

Cwm yok, sadece twrp var. Tamam bir de full wipe yapip denerim. En kotu yedege donuyorum zaten. Cok sagol...

Nasıl CWM yok. Ses açma ile gireceksin. Full wipe yapmadiysan muhtemel ondandır

• Linkte v.2 9 var bu yeni gelen mi metin

• quote:

Orijinalden alıntı: pegasus32

Linkte v.2 9 var bu yeni gelen mi metin

v2.2 v6.9 demek istedin sanırım. Bu, gelistirici hani daha önceleri criskelo kitchen diye yayimlardi yama paketi. Artık yama paketi olarak yayımlamiyor, rom ile entegre halde yayımlıyor...

• Anladım metin siz yükledinizmi

• Ben yükledim Data yapmadım açılmadı baya bir seçenek vardı seçtim kafama göre ama açılmadı yemeğe döndüm tekrar

• quote:

Ben yükledim Data yapmadım açılmadı baya bir seçenek vardı seçtim kafama göre ama açılmadı yemeğe döndüm tekrar

Data'yı silmezsen açılmaz zaten. Sadece bunu için değil diğer romlarda da böyle. Data silinmez acilmayabiliyor. Ben kurdum geçenlerde ama ekranı kapatırken titreme vardı yedeğime döndüm

• Datayıda silmeme rağmen açılmadı yeni v.3 geldi

• quote:

Datayıda silmeme rağmen açılmadı yeni v.3 geldi

AROMA kurulumunda kilitli bootloader(LB), kilidi açık bootloader(UB) bölümünden sana uygun olanını seçmezsen şayet telefon açılmaz. Yani eğer cihazın kilitli ise LB'yi secmelisin...

• hocam xperia z sahibiyim ürün yurt dışı ithal aldım 4.4.2 sürüm mevcut, derleme numarası 230 ile bitiyor. Telefonda kasmalar var, Ekran geç geliyor, geçişlerde takılıyor ne yapmam gerek? Hangi programı kurmalıyım? İlk defa böyle bi işlem yapıcam bilgisizim yardımcı olursan sevinirim.

Daha önce herhangi bir takılma veya sorun yaşamamıştım yeni sürümle birlikte böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaga501 -- 20 Ağustos 2014; 0:00:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaga501

hocam xperia z sahibiyim ürün yurt dışı ithal aldım 4.4.2 sürüm mevcut, derleme numarası 230 ile bitiyor. Telefonda kasmalar var, Ekran geç geliyor, geçişlerde takılıyor ne yapmam gerek? Hangi programı kurmalıyım? İlk defa böyle bi işlem yapıcam bilgisizim yardımcı olursan sevinirim.

Daha önce herhangi bir takılma veya sorun yaşamamıştım yeni sürümle birlikte böyle oldu.

Siz, takilmalardan, kasintilardan kurtulmak mi istiyorsunuz yoksa bu romu mu yüklemek istiyorsunuz?

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Amacım kasıntılardan kurtulmak bunun için eski sürüme dönmem mi gerekecek? Bi arkadaş forumda rom ile çok rahatladığını söylemişti o yüzden onu sordum yoksa amacım takılma, kasılma yapmaması.
  • Sağol metin sen neyi kullanıyorsun

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.