Şimdi Ara

SONY XPERİA Z 1849TL VATAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mor Xperia Z Lazım Bulamadım Hiç Bir Yerde
  • 1 hafta sonra kargoya verilir diyor. Vatana bu konuda vüven olmaz. Alırsın bir hafta sonra % 25 30 indirim vs 100 lira aşağıya satar.
  • ön siparişte daha ucuza gelirse üzerini vermiyorlar mıy dı?birde ikibin elli tl ye satıyordu geçen sitenin bir tanesi trenyol mu markafoni mi bilemedim
  • Bu telefon 5 6 ay sonra çok uygun fiyatlara düşer diğer sony'nin telefonlarında olduğu gibi teknolojisi eskir felan ama yinede.Sağlam cihaz beklemek lazım
  • pek fırsat gibi durmuyor arkadaslar iphone 5 in 1900 e düstügü bu zamanda bu telefona 1850 verilir mi tartısılır. Bence alacaklar beklemeli sonynin telefonlar ı 2-3 ayda makul seviyelere iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

Bu telefon 5 6 ay sonra çok uygun fiyatlara düşer diğer sony'nin telefonlarında olduğu gibi teknolojisi eskir felan ama yinede.Sağlam cihaz beklemek lazım

bencede 1.000 tl seviyesine iner ion şu anda 1029 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran sorunlu geyikleri vardı ne oldu son durum arkadaşlar?
  • Bekledikten sonra her telefonun fiyati düşer arkadaşlar.Şuan alicak olanlar zaten büyük ihtimal teknoloji tutkunlari olur
  • arkadaşlar, s3 mü , Z mi daha iyi ?
  • Her türlü xperia z daha iyi fakat,xperia sola aldım şarj konusunda beni sinir ediyor,Xperia s sarı leke sorunu vardı,xperia p şarj yönünden söylentiler var sony bir türlü bir düzen tutturamadı illa bir yerden patlak vermekte.Bundan sonra alırsam sony almamaya karar verdim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

arkadaşlar, s3 mü , Z mi daha iyi ?

tabii ki z hocam. tartışmasız.

yukarıda bir arkadaş sarı ekran sorunu demiş, sony xperia s'in ilk sürümünde vardı o sorun. halloldu. sony güven veren bir firma ama resmi distribütörü için aynı şeyi diyemeyeceğim ve yine de bu para sony için yüksek. 1-2 aya dengelenir, uzun bir süre için 1500 seviyelerinde sabitlenir.

not: samsung fan boylar mesajımı alıntılayıp saçmalamasınlar.
  • Sony Xperia Z kesinlikle çok daha iyi bir ürün ancak olaya fiyat/performans olarak bakılırsa s3 daha iyi. Geçenlerde Darty'de 1299 tl'ye satılıyordu. Dün den Gold 999 tl'ye satıyordu. Bence olaya fiyat performans olarak bakıldığında s3 şu anda çok iyi bir ürün ancak fiyat kenara konacak olursa performans, dizayn ve malzeme kalitesi olarak Xperia Z daha iyi.
  • gelir gelmez almak mı ?

y.dışı ürün almak mı ? (alacak olursam forum 2. el vs.den alacam)

biraz daha bekleyip fiyatın düşmesini beklemek mi ?(bu seçenek pek sıcak gelmiyo bana malum bunu beklerken yeni yeni cihazlar çıkar aklımı çelebilirki s4 performas açısından çeldi çelmek üzere sırf tipini beğenmediğimden tutuyom kendimi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.