Şimdi Ara

Sony Xperia XZ2 için Android Pie 9.0 güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sony kısa süre önceki açıklamasında, önümüzdeki birkaç ay içinde bazı telefonları için Android Pie güncellemesini dağıtmaya başlayacağını doğrulamıştı. Xperia XZ3 modeli şu anda şirketin Android Pie ile çalışan tek amiral gemisi konumunda. O da zaten kutudan en son Android sürümü ile çıkıyor. Sony'nin ilk olarak Xperia XZ2 Premium'u güncellemesi bekleniyordu ancak şirket Xperia XZ2 ile başlangıç yaptı.

     

    Ayrıca Bkz.LG'den yedi kameraya sahip kavisli bir akıllı telefon geliyor
    En son bilgilere göre Sony, Xperia XZ2 için Android Pie dağıtımına başladı. Güncelleme 1 GB büyüklüğünde ve en son Ekim ayı güvenlik yaması ile birlikte geliyor. Ne yazık ki sürüm notlarında güncellemenin ne gibi yenilikler içerdiğinden bahsedilmemiş. Ancak kullanıcılar Android Pie'ın tüm yeni özelliklerine sahip olmayı bekleyebilirler.

     


    Güncelleme kademeli olarak dağıtılıyor


    Xperia XZ2 yayınlanan Android Pie güncellemesi kademeli olarak dağıtılıyor. Bu yüzden cihazınıza ulaşması biraz zaman alabilir. En son güncelleme, sistem yazılımı sürümünü 52.0.A.3.27'ye yükseltiyor. Güncelleme bildirimini henüz almadıysanız, Ayarlar menüsü altındaki Yazılım Güncellemesi bölümüne giderek manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

     

    Android Pie güncellemesi cihazınıza geldiyse yüklemeden önce pilinizin en az %50 dolu olduğundan emin olmannızı ve ayrıca işleme başlamadan önce verilerinizi yedeklemenizi öneririz.



  • Hala çekmecemde çalışan xperia p duruyor, kapasitif butonların kasadan ayrı ışıklı bölümde durması, arayüzü, malzeme kalitesiyle zamanında fırtına estiriyordu, umarım Türkiyeden çekilmezler ve düzgün bir fiyat politikasıyla devam ederler özellikle xz3 ün bulundurduğu özellikler bence çok iyi.
  • Bu cihaza ülkemize rastlayan oldu mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok güzel cihazdı bu ama gelmedi maalesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Diğer markalar çentikli tasarım, dar, alt üst kısım hatta çerçevesiz tasarım sunarken Sony in dar alt üst kısım tasarım anlayışında alta kapasitif buton koyacak kadar kısım olmasına rağmen ekranda butonlar var.

    Sony böyle giderse piyasadan çekilir. (Yada dar pazarlarda yoluna devam)

  • android one, google cihazları dışında güncelleme en hızlı veren firma.

  • Kardeşimde Xperia X var, sürekli güncelleme geliyor. Sonyi en hızlı güncelleme veren firmalar arasında olabilir.

  • Sony türkiyenin hakem heyeti ücret iade raporlu z5’e 9 ay serviste kalmasının sonunda iade etmeye zahmet eden müşteri politikası sağolsun herkes sony’den nefret ediyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala çekmecemde çalışan xperia p duruyor, kapasitif butonların kasadan ayrı ışıklı bölümde durması, arayüzü, malzeme kalitesiyle zamanında fırtına estiriyordu, umarım Türkiyeden çekilmezler ve düzgün bir fiyat politikasıyla devam ederler özellikle xz3 ün bulundurduğu özellikler bence çok iyi.

  • Xperia Z5 compact telefonuna Android 8.0 güncellemsi vermeyerek kendi mezarını kazdı benim için. 1.5 yılda güncelleme desteğini kestiler telefonun... Gerçekten beklentimin çok altında bir deneyim sunuyor, şurası iyi ya dediğim hiç bir nokta yok. Bilerek mi yapıyor yoksa teelefonda sorun mu var, ben böyle ısınan bir telefon hayatımda görmedim. 2 dakika video çekemiyorum ya, böyle birşey olabilir mi...

  • NeroWin kullanıcısına yanıt
    Bunlar vermez yeni telefon satamazlar rom at

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekliyoruz ama gelmiyor sene başımdan beri yeni bir model

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • XZ2 Premium a da bekliyoruz..

  • Türkiyede satılmayan telefon haberi.. Yurt dışından siteyi takip edenler için iyi..

  • yurt dışında xz2, xz2 premium modellerini inceleme şansım oldu, tasarımı resimlerde görüldüğünden daha güzel olan telefonlar...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeroWin

    Xperia Z5 compact telefonuna Android 8.0 güncellemsi vermeyerek kendi mezarını kazdı benim için. 1.5 yılda güncelleme desteğini kestiler telefonun... Gerçekten beklentimin çok altında bir deneyim sunuyor, şurası iyi ya dediğim hiç bir nokta yok. Bilerek mi yapıyor yoksa teelefonda sorun mu var, ben böyle ısınan bir telefon hayatımda görmedim. 2 dakika video çekemiyorum ya, böyle birşey olabilir mi...
    o konuda yanlışınız var. Bu cihaz 2 adet ana güncelleme aldı zaten. Üstelik Eylül-Ekim 2015 de çıkan telefona 1.54 ile biten son güncellemeyi yine Ekim 2017 de vererek 24 ay klasik Sony güncellemesini aldı telefon. 8.0 ı maalesef bu telefon için gelmedi bende isterdim ama markayı da düşünmek lazım. Hala güncelleme verecek olsaydı zaten zarardaki firma yeni modelleri hiç satamazdı. Özellikle de XZ serisini. Isınmayla ilgili kimse birşey yapamaz hocam. O işlemci ile o telefonun ısınmaması mümkün değildi zaten. Üztelik z5 compact gibi ufak telefonda herşey sıkış sıkış iken sıcaklığın atılması daha da zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.