Bildirim
Sony Xperia XZ Premium (245. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kenarlarda da var, görünen her yer parmak izi bırakmayan bir metaryelle kaplı ama kameram çok iyi olduğu için kenarları çekmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
10 TL karşılığında istediğin an değiştirme garantisini başka cihazlarla suistimal etmesinler diye. Malum burası Türkiye, firma önlem almış
Ben direkt filmsiz kapsız kullanıyorum 3 aydır , 1 tane çizik yok telefonda ... arka kapağı zaten çok dayanıklı , ön cam da bi zahmet çizilmesin :) Kapsız-kılıfsız çok daha güzel kullanmak. _____________________________ -
Dediğim gibi hatunun telefon bozulmasa almazdım telefon
Z3 en az iki yıl kullanırdım
Şaşırıyorum bazen Kocaeli izmit merkezindeyim geziyorum yolda
Hepsinde Iphone var aga anlamadım ben
Hepsi zengin olamaz ya bunların
Kafalar bi milyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ &amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127918;Playstation 5
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127911; #inzoneh9
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#127926; #wf1000xm3
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128248; #a6000
&amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;#128241; #XperiaXZpremium -
KİMSE KUSURA BAKMASIN cebinde metelik yok kontur yok gidiyor iphoneye 4 bin lira bayılıyor. bizim millet kadar acayip insan yoktur. _____________________________ PEUGEOT 308 SPORTİUM -PEUGEOT 2008 eat6 allure. - artık.... XİAOMİ Mİ8 SE şimdi Mi 9 LİTE -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali1903kemal
Dediğim gibi hatunun telefon bozulmasa almazdım telefon
Z3 en az iki yıl kullanırdım
Şaşırıyorum bazen Kocaeli izmit merkezindeyim geziyorum yolda
Hepsinde Iphone var aga anlamadım ben
Hepsi zengin olamaz ya bunların
Kafalar bi milyon
Krizdeyiz. Alım gücü düştü..
Ben bile cesaret edip yeni telefon almayı üşünmüyom
Z1c kullanıyom 3 yıl oluyor bozulana kadar kullancam. O gün gider f/p sony yada huawei alırım..
quote:
Orijinalden alıntı: tazcan
KİMSE KUSURA BAKMASIN cebinde metelik yok kontur yok gidiyor iphoneye 4 bin lira bayılıyor. bizim millet kadar acayip insan yoktur.
Aynen %98 cep delik borc dolu şirketler küçülmeye gidiyor..
Borcların vergilerin faturaların altında çok ezilip intihar eden olacak
Millet altına yatırım yapar gibi İphone'a yatırım yaparsa olacağı bu, millet de haklı kendince, cihaz değerinden düşeceğine her kur bindiriminde değerleniyor, yoksa telefon gözüyle aldığını zannetmiyorum o cebi deliklerin. Anlamıyorum bazen onlar mı çok kurnaz, yoksa biz mi çok salağız...
Bizim ülkede telefona telefon mantığında yaklaşan insan sayılı hocam, bu yüzden altına giyecek sağlam donu olmayan adamlar sırf varlıklı gözükmek ve cebine girecek parayı 3,5 kuruş daha değerlendirmek için şark kurnazlığı ile gider Apple'a borç harçla kıyar parayı İphone'a, lakin kafası basmaz elindeki malın değerinin aynı kaldığını, aksine kendi parasının değer kaybettiğin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 6 Nisan 2017; 11:32:3 >
sony türkiye garantili olarak istanbulda mağazadan nerede ucuza alabilirim arkadaşlar. _____________________________ -
Merhaba, XZ ile XZ Premium arasında kaldım, telefona ihtiyacım acil olmasa Premiumu bekliyecem ama z3 üm çok kötü durumda, Xz alacak olsam internetten alabilir miyim? Güvenli olur mu? Yoksa dişimi sıkıp premium mu alsam? 2800 e kadar bütçem var, HTC 10 da mantıklı geliyor kulağıma.
Htc 10a bulaşma derim, sayfalarca sorun şikayet var. Batarya, ekran, boya atması vs. Ses kalitesi dışında memnun olan yok gibi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İnternet üzerinden alışveriş konusunda ne dersiniz? 150 tl gibi bir fark var Sony center lar ile. 2150 internette, 2300 sony center larda
Arkadaşlar merhaba Sony de yazı tipi fontu. Nasıl değişiyor acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yok hocam naptın ara sıra geziyorum 10 konusunu insanlar memnun gibi halinden. Bataryası kötüymüş biraz evet, siyah renkte de bikaç boya atma vakası görmüştüm ama ekranda ne sorun varmış en son mağazada incelediğimde gayet iyi duruyordu.
150 lira fark varsa mağazada gözünün önünde açılması kontrol edilmesi dururken risk almaya gerek yok bence.
G4 kullanıcısı olarak ekran süreleri ağlatıyor. Sony M2'den LG'ye geçtim. Neden geçtim diye kızıyorum kendime.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ |Ryzen R7 5700X|Gigabyte A520M K V2|TEAM T-FORCE VULCAN TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16|AMD Sapphire RX 9070 Pulse|
|Apacer AS2280P4 M.2 PCIe Gen3 x4 512GB|Xigmatek X-Power 500W 80+|BitFenix NOVA MESH SE TG|Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz| -
Çoğunluk şarj sıkıntısı yüzünden rom yüklemiş ekran iki ayrı panel ile geldiği için şikayetler var siyah renkte boya atması şebeke WiFi sıkıntıları falan
1900 lira civarına yakın zamanda gelme ihtimali var mı?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X