Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.261
Cevap
36
Favori
338.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke

Bilmiyorum P9 ana konusunda da p9 diyolar. Ve galiba p9 kullanan herkes memnun. p9 un kamerası çok ilgimi çekiyor. p9 a göre gördüğünüz üstün yönleri neler sizce?

Sony telefonlari saglamlik olarak çok iyidir, çivi çakarsin o kadar sağlam bu sitede saglamlik acisindan oku araştır Sony nin eline kimse su dökemez. P9 da bildirim sorunu var daha doğrusu huawei cihazlarında var. Kac tane huawei geçti elimden hepsinde bunu yaşadım. P9 da eğlenceli olan tek şey arka kameradaki boke efektleri vs. Bunun haricinde her alanda xz çok daha iyi bir tercih olacaktır senin için. En güzeli avm ye git al eline incele kararını ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzaybaynal kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı olsun. Şeffaf koruma ile alakalı bikaç şey sormak istiyorum, bahsettiğiniz firmanın Ankarada da şubesi varmış şimdi baktım, ne kadara yaptılar sizin cihazı ve en az bir gün mü sürüyor işlem? Mümkünse cihazın şuanki halinin bi fotoğrafını atabilir misiniz arka-ön-yandan çekilmiş? Ben de bu tarz bi koruma yaptırmak istiyorum cihazı kılıfla kullanmak işkence hem kalınlık sorunu oluyor hem de görünümü bozuluyor.
  • P9 güzel cihaz fakat grafik yongasında biraz geri kalıyor mali t880 in 4 çekirdekli versiyonu zamanla yetersiz kalacaktır ayrıca sar değeri de xz nin iki katına yakın ben bu sebepler yüzünden vazgeçmiştim

• Midnightmrt M kullanıcısına yanıt
    Telefonda oyun oynayan birisi değilim gpu nun pek sorun olacağını zannetmiyorum. Sar değeri sorun olur mu ki? Sınır 2 değil mi?

• Hocam SAR değeri hesaplanırken telefonu yoğun stress altındaki şartlara sokup ölçüyorlar nedir bu sinyalizasyon 0 a yakın iken 4,5 g Açık, wifi açık, bluetooth açık falan, yoksa hiçbir telefon normal şartlarda Sar değeri kadar elektromanyetik dalga saçmıyor dışarı. Ayriyetten Huawei'nin fazla olmasının sebebi hem üst, hem de alt boşlukta anten bulundurması. Ayrıca o kadar riskli ve sağlıksız olsa Avrupa'nın pek çok ülkesinde satışa çıkmaz bu telefon, ha diğer telefonlara nazaran maruz kaldığınız elektromanyetik dalga miktarı az biraz daha fazla;)

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaybaynal

Yıllarca Ios kullanmış biri olarak XZ'ye şubat ayında geçiş yaptım. Gerçekten Andorid'in farkını kaliteli bir cihazda hissediyorsunuz. Kafası karışık olan her arkadaşıma şiddetle tavsiye ediyorum. Bursa Korupark'ta Fitstyle adlı firmaya telefonumu 1 gün teslim edip her yanını jelatin ile kaplattım. Kılıfsız, cam ekran koruyucusuz kullanıyorum. İnanın daha bi zevkli. Klavyeye gelirsek Android'in her kalvyesini denedim, en başarılı uygulama Fleksy gibi geldi.
    İos'tan gelmiş biri olarak uygulama yada Andorid ile ilgili diğer tavsiyelere açığım.

Hocam ayrıntılı fotoğraflar bekliyoruz. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panoramik resim çekip orjinal görüntüyü paylaşabilir misiniz.

• O yasal sınır sonuçta az da olsa insanın biyolojik yapısını bozacak ışımalar yapıyor cihazlar bu konuda ölçümleri doğru ise samsung u tebrik etmek lazım

Sağlığın karşılığı yok hocam dikkat etmek lazım bence önemli kriter ki xz bile fazla bence ama p9 da xz nin iki katı

Aslında en güzeli fazla haşır neşir olamamak ama teknoloji işte bağlanınca bırakması zor

Merhabalar hocam bu yaptırdığınız şeffaf koruma ile ilgili ayrıntılı ve Bolca fotoğraf atarsanız memnun olurum zira ben de yaptırmayı düşünüyorum. Bir ön fikir olur. Bir de fiyatı ne kadar Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çözemedim işi

Z3 üm var uzun zamandır arastirma yapıyorum

Videolar izliyorum

Her marka amiral ve amiral altı (-1)

Telefonumdan çok memnunum

Ama hatunun teli isyanlarda bırak beni artık diyor
    Telefonu ona vercem kendim yeni alacam

Çözemediğim nokta Telefoncu arkadaşlarıma sorduğumda

Nasıldır xz

Demeden alma almaaa diyo Neden

Alma xz işte

İphone al samsung al ama Sony alma diyo

Ula bazen diyorum benim Z3 üm bozuk mu :D

Xz alacam sanırım her uzun yıllar götürür beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 5 Nisan 2017; 13:33:40 >
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Hocam fırsat buldukça bölgemdeki butik telefoncuların vitrinlerine bakarım, çoğunlukla samsung ya da Apple ürünü dizerler, nadiren de LG ya da Huawei. Genelde Sony hiçbirisi bulundurmaz bünyesinde, bu yüzden de alan geldiğinde de direkt markayı yermeye ve elindekileri satmaya çalışırlar, tamamen reklamcılıktan ötürü genel bir marka algısı var piyasada, bu piyasada da ne yazık ki Apple ve Samsung ilklere oynuyor. Yoksa cihazda bir sıkıntı olduğundan değil. Bir de Sony alma, aldırma diyenlerin psikolojik analizini yapayım sana, ya büyük ihtimalle çerçevecidir, ya da,teknik servisle zamanında papaz olmuştur, başka da mantıklı bir açıklaması yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 5 Nisan 2017; 14:9:2 >
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    canım kardeşim.
    güzel yurdum insanının çok affedersin bir tabir vardır ayranı yok içmeye atla gider s.... diye.
    şimdi elma ve samsung olunca en çok satılan 2. elleride her yerde boy boy oluyor.
    sony'i herkes almaz sadece onu seven bilen ve tanıyan alır yada tavsiye edilirse alanlınır. son zamanlarda sırf satmak için alır paraya cevirmek için.
    kullanmamış deneyimlememiş satıcı sorduğun da kısa cevap olarak ya o alınmaz der.halbuki bugün dünyada android yazılımını en stabil kullanan tek ve 1. firmadır.
    inan hala elimde z1 var çatır çatır çalışıyor.
    bugüne kadar sony ericsson s700 ile başlayan maceram şuan xz ile zirvede .hanı xperia z ile başladım z3 z5 bu tepe noktası. 820soc ile süper bir cihaz.kamera çok taktığım bir durum değil bana göre 8/10 seviyesinde hani cep telefonu prof. makina değil ya.
    ki sen z3 kullanış biri olarak az çok fikrin vardır bana sorarsan xz kesinlikle a lı nırrrr

• Bu 7.1 ne zaman gelir arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Ben çözemedim işi

Z3 üm var uzun zamandır arastirma yapıyorum

Videolar izliyorum

Her marka amiral ve amiral altı (-1)

Telefonumdan çok memnunum

Ama hatunun teli isyanlarda bırak beni artık diyor
    Telefonu ona vercem kendim yeni alacam

Çözemediğim nokta Telefoncu arkadaşlarıma sorduğumda

Nasıldır xz

Demeden alma almaaa diyo Neden

Alma xz işte

İphone al samsung al ama Sony alma diyo

Ula bazen diyorum benim Z3 üm bozuk mu :D

Xz alacam sanırım her uzun yıllar götürür beni

Z3 ile xz arasında çok farj hissetmezsin..

Ama sony nin şu huyu var..

Hile yapmıyor..

Tüm dünyaya aynı cihazı gönderiyor..

Lg samsung huawei gibi birçok firma..

Ortadoğu ülkelerine bkz Türkiye aynı cihazın düşük donanımını gönderiyor..

Almanyada satılan model ile burda satılan modeller arasında fark çok..

Bkz samsung s8

Türkiyeye snapdragon 835 gelmiycek

• Arkadaşlar öncelikle çok iyi bir kamera ile çekemedim kusura bakmayın ki zaten varlığı yokluğu belirsiz kaplamanın. Cihaz 1 gün kalmıyor normal şartlarda 30 dakika sonra teslim alıyorsunuz fakat ellerinde kalıp olmadığı için benim cihazım 1 gün kaldı, kalıp artık ellerinde mevcut.Bir nevi kobay olduk Fiyatı ise 99 TL, cihazın imei numarası adınız gibi ıvır zıvır bir sürü bilgi kaydediyorlar, cihazı kullandığınız süre boyunca garanti veriyorlar, ilk 15 gün ücretsiz daha sonrasında istediğiniz zaman 10 TL'ye değişimini yapıyorlar.

Hocam gerçekten çok başarılı olmuş. Fiyat bir tık daha aşağıda olsaymış tadından yenmezmiş. Ben sadece imei vs niçin aldıklarını anlamadım

Fiyatı bir tık aşağı olabilirmiş ama cidden çok iyi duruyor hiç belli olmuyor

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Snapdragon 835i geçtim, hani onu amerikaya veriyor sadece. Cat9 ve bluetooth 4.2 nedir ya? Resmen 3.sınıf ülke muamelesi görüyoruz. Bundan sonra samsung ürünlerini almam, aldırtmam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam çok başarılı olmuş..

Güle güle iyi günlerde kullanın 🖒

Bu arada çekimlerde katalog çekimi gibi olmuş 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: uzaybaynal

Arkadaşlar öncelikle çok iyi bir kamera ile çekemedim kusura bakmayın ki zaten varlığı yokluğu belirsiz kaplamanın. Cihaz 1 gün kalmıyor normal şartlarda 30 dakika sonra teslim alıyorsunuz fakat ellerinde kalıp olmadığı için benim cihazım 1 gün kaldı, kalıp artık ellerinde mevcut.Bir nevi kobay olduk Fiyatı ise 99 TL, cihazın imei numarası adınız gibi ıvır zıvır bir sürü bilgi kaydediyorlar, cihazı kullandığınız süre boyunca garanti veriyorlar, ilk 15 gün ücretsiz daha sonrasında istediğiniz zaman 10 TL'ye değişimini yapıyorlar.

Kesinlikle çok hoş duruyor Bursa'ya gideceğim zaman kesinlikle yaptıracağım şuan Türkiye'de sadece Bursada mevcutmuş

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.