Şimdi Ara

-Sony XPERIA™ XA1 PLUS- [ANAKONU]-YENİ GÜNCELLEME (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
449
Cevap
4
Favori
30.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kırılmaz ekran vs kullanmıyorum arkadaşlar. Yan taraflar açıkta kalıyor rahatsız ediyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volvocudayi V kullanıcısına yanıt
    yanları açık kalsın kırılmaz cam iyi kötü çiziklerden korur

• XA1 PLUS ile samsung j7 prime arasında kaldım. bütçe olarak da 1300 tl filan ayırabiliyorum. Kafam çok karışık arkadaşlar yardımcı olun.
  • Babama telefon alcaktım.kendimde sony z5 p kullanıyorum.çok araştırdım ama sony gerçekten baya geride kaldı.bunu alma yerine az daha ekleyip huawei mate 10 lite alınır.

• silliusblack kullanıcısına yanıt
    Valla hocam mediatek işlemcili sony alma ama j7 için de pek iyi şeyler söylemiyorlar istersen xioami ye falan yönel yok o tarz telefon istemiyorum dersen j7 ye bak bu 2 telefon arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Valla hocam mediatek işlemcili sony alma ama j7 için de pek iyi şeyler söylemiyorlar istersen xioami ye falan yönel yok o tarz telefon istemiyorum dersen j7 ye bak bu 2 telefon arasında.
    LG Q6 için fikriniz nedir ?
    Tek sıkıntısı batarya 5.5 inç de 3000 mah az gibi. Onun dışında orta alt seviye için uygun bir telefon ama birde kullanıcılarına sormak lazım. Bana göre bunları alacağıma biraz daha ekler 2.el XZ1 alırım.
  • quote:

Tek sıkıntısı batarya 5.5 inç de 3000 mah az gibi. Onun dışında orta alt seviye için uygun bir telefon ama birde kullanıcılarına sormak lazım. Bana göre bunları alacağıma biraz daha ekler 2.el XZ1 alırım.
    Peki hocam iphone 6 hakkındaki düşüncelerin ne bu fiyat segmentinde ikinci eli alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silliusblack

Peki hocam iphone 6 hakkındaki düşüncelerin ne bu fiyat segmentinde ikinci eli alınabiliyor.

Alıntıları Göster
    O fiyata Android cihazlardan daha çok performans verecektir.
  • quote:

O fiyata Android cihazlardan daha çok performans verecektir.

Alıntıları Göster
    Önceki telefonum lg g2 idi. Şuan telefon kullanmıyorum. İos'a geçip geçmemek arasında kararsızım. Android sistem taşıyan telefonların donanımı iyi, ama kullanımda sıkıntılar çıkıyor. Bu iş içinde ayırabileceğim maksimum bütçe 1300 tl. Açıkçası telefonda oyun filanda oynamıyorum. İnternet, sosyal medya vs. kullanıyorum.
    1300 e Iphone 6 varsa al bence. Ama yok diyorsan LG alırdım ben.
  • Arkadaslar donma ve akabinde ...durduruldu hatasi veren telefonumuzu xperia companion yazilim onarma islemi yaptik ve sorun ortadan kalkti. Bu tarz sorunu olanlar once xperia companion yazlimi ile yazlim onarimi yapsin cozum bulamazlarsa servise yollasinlar.

Edit: malasef 1 gun sonra tekrar donma ve hata verdi servise yollucaz telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 27 Eylül 2018; 10:9:0 >
  • sawash35 kullanıcısına yanıt
    Doğru olanı yapmışsınız hocam. Umarım aynı sorun tekrarlanmaz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bilgim var o konu da:)
    Malasef bugun esim mesaj yazarken yine donma ve hata vermis servise yolucaz artik

Geçmiş olsun hocam umarım canınız sıkılmadan çözüme ulaşırsınız.
    tesekkurler hocam insallah yedek telefon ayarlar ayarlamaz vercez servise

Umarım ayarlar hocam
    Ben de dün onarım yaptım ama bugün iki kere aynı hatayı verdi :(
  • Servise vermeyi düşünüyorum ben de verince onarım yaptık düzelmedi yazayım mı sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.