Şimdi Ara

Sony Xperia Xa Ultra (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.249
Cevap
25
Favori
128.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar, XA ve XA ULTRA arasında kaldım hangisinin oyun kamera performansı iyidir arkadaşlar
    5s kullanıyorum sizce xa ultra mı xa mı geçmeliyim
    (büyük ekran küçük ekran sorunu yaşamam sebebi ise 9 inch tablet kullanıyor olmam)
  • Junace kullanıcısına yanıt
    Ultra daha iyidir kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assasin ustam telefondaki tasarım polikarbon diyor onun tutuş hissi iyimi birde multitouch özelliği 4 parmak ile sınırlandırılmış, sizin için bi dezavantajı oldumu performansları nasıl?
  • Bugün yine inceleme fırsatım oldu hatta stantta kamp kurdum resmen.. Aslında tam istediğim özellikler var Ultra'da; büyük ekran, çervesiz eğimli ekran, ekrana gömülü tuşlar ancak gel gelelim kamera bana sürekli çok soluk geliyor. Hem ön kamera hem arka kamera.. Yanında XA vardı ve inanın XA' nın ön kamerası daha gerçekçi ve canlı bir görüntü sunuyordu kamerada.. Aklıma giriyor bu telefon sonra ne zaman elime alsam vaz geçiyorum. Alan, kullanan arkadaşlar farkında mı bu soluk ve gerçekçi olmayan kamera görünümünün yoksa ben mi abartıyorum ? İnanın XA'nın kamerasını daha çok beğendim bugün.
  • Roque_Jn R kullanıcısına yanıt
    Ultranin kamerasi da berbatti. Ancak guncellemelerle bir nebze duzeltmislerdi. Lakin sony , samsunga,applea verdigi sensorleri kendi cihazlarinda kullanmiyor. Arada gizli anlasma var sanirim zira bunun baska mantikli bir aciklamasi yok. Teknolojiyi,sensoru,altyapiyi sen ureteceksin, ama kendi cihazlarinda kullanmayacaksin. Bana sacma geliyor.

Bu cihazi alirsaniz tablete ihtiyaciniz kalmaz. 5.5 kullanicisi olarak pcyi artik cok nadir aciyorum ve farkettim ki benim pc ile ilgili tek birlikteligim,icerik tuketmekten ibaretmis.

Kamera sizin icin olmazsa olmazsa, maalesef bu cihaz tatmin etmez. Ama bu fiyata da ithalatci garantili cihazlardan baska alternatif de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

assasin ustam telefondaki tasarım polikarbon diyor onun tutuş hissi iyimi birde multitouch özelliği 4 parmak ile sınırlandırılmış, sizin için bi dezavantajı oldumu performansları nasıl?

evet polikarbon yani bildiğimiz sert plastik arka kapak cam ve metalden geçiş yaparsan biraz o hissin esikliğini yaşarsın ama ben üzerine nano jelatin çektirdim yine cam hissi alıyorum sorun yok yani günde 3-4 saat online vainglory oynuyorum bi sorun yaşamadım oyunda bi eksikliğini görmedim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin(z)

Sonynin ceo suda zaten babamızın oğlu biz o yüzden savunuyoruz dimi bi tarafından kronik sorun uydurudun ya helal olsun.... Sorun falan değil bu aslın sen sony düşmanlığını öyle belli ediyorsunki adama direkt başka marka demişsin ekranın metalle birleştiği yerden cam yapısı itibari ile prizma etkisi yaratıyor her cam yapar bunu lise fizik ve kimya derslerine dönmeni öneririm çerçeve o kadar geniş olmadığı için görüyorsun onları s6 edgeye bak plastik çerçeve kapamış hayvan gibi göremiyorsun mesela çıktınmı insanları yanlış bilgilendirme

Hocam arkadaş yapı itibariyle böyle. Ona göre Lumia 950 XL hariç her cihaz kronik sorunlu ve düşük seviye, W10 hariç her işletim sistemi yavaş ve eksik.

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    hadi yaa bende diyorum olmayan sorunları nerden çıkardı adam arızaymış demekki neyse aydınlattığın için saol artık önemsemeyiz
  • LorduSs L kullanıcısına yanıt
    ışık sızması diye tabir ettikleri şey ışık sızması değil kardeşim
  • "Mobil veri devre dışı" uyarısını tamamen nasıl kaldırırız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• %15te stamina açıldı, genellikle orta parlaklıkta ve wifi sürekli açık.

• Arkadaşlar merhaba, telefon elime geçen hafta ulaştı ve ilk günden beri ara ara şebeke problemi yaşıyorum. Mobil veri açık olmasına rağmen sitelerin yüklenmemesi, bir anda full çekerken dibe düşmesi ve aramanın başlamasının çok uzun sürmesi veya bazen hiç başlamaması gibi. Bazen ancak defalarca aradığımda arama başlıyor. Hattımın kesilmiş halini Vodafone'dan almak yerine kestirdim. Sorunun SIM kartta olduğunu düşünerek Vodafone'u aradım, şuan şebekede sorun olmadığını telefonu başka hatlarla yeniden denemem gerektiğini söylediler. Denediğimde telefonun iyi anına denk geldim sanırım her şey tıkırındaydı. SIM kartımı başka telefona taktığımda da öyle. Sizce bu yazılımsal mıdır yoksa donanımsal mı? Bu konuda yazan bir kaç arkadaş olmuş ama ben bir çözüm mesajı göremedim. Şu an 36.0.A.2.109 sürümündeyim.
  • dgnibrhm D kullanıcısına yanıt
    youtubede volkan manav'ın kanalında bu sorunla ilgili ayrıntılı test mevcut..ordan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Volkan Manav'ın videosunda daha çok telefonda böyle bir problem olduğunun kanıtı var. Bir çözüm göremedim videoda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    kusura bakmayın öyleyse..yardımcı olmak babında söylemiştim..hayırlı akşamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    kardeşim vodafonda sebebini çözemediğimiz hat kopması problemi bazı markaların bazı modellerinde mevcut örneğin xau z note4 huawei p9 g8 vsvsvsv turkcelle geçince sorun kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin.murat57

Bence kullanmayanlar bilip bilmeden konuşmasın.. Sony nin 2700 mAh telefona koyduğu yazılım ile 4000 mAh telefonları solda sıfırda kor. Çok iyi

Bilmediğim mevzuyla ilgili konuşmam rahat ol. Kendim Z2 kullanıyorum. Ben 5.2 inc ekran ve 3200 mah pille günü güç bela çıkarıyorum (bazen çıkaramıyorum). 6" ekran, full hd çözünürlüğe 2700 mah pille ne performansı? Küçük ekran ve 720p çözünürlükteki Z1 Z3 Z5 compactların pili bile o kapasitede üstelik.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanane900

quote:

Orijinalden alıntı: metin.murat57

Bence kullanmayanlar bilip bilmeden konuşmasın.. Sony nin 2700 mAh telefona koyduğu yazılım ile 4000 mAh telefonları solda sıfırda kor. Çok iyi

Bilmediğim mevzuyla ilgili konuşmam rahat ol. Kendim Z2 kullanıyorum. Ben 5.2 inc ekran ve 3200 mah pille günü güç bela çıkarıyorum (bazen çıkaramıyorum). 6" ekran, full hd çözünürlüğe 2700 mah pille ne performansı? Küçük ekran ve 720p çözünürlükteki Z1 Z3 Z5 compactların pili bile o kapasitede üstelik.

5 saat 10 dakika ekran süresi alıyorum Wifi full açıkken. Arada 3g kullanımıda var sürekli wp, facebook, snapchat, instagram kullanıyorum ve bu 5 saatin en az 2 saati Chrome açık geçiyor + sürekli müzik çalıyor. Bi ara 30dk falan şarjda bıraksam çok rahat yeter ama şimdilik gerek görmüyorum gün sonuna yetiyor bana kesinlikle beklediğimden daha iyi önceki sayfalarda 3 saat ekran süresini görünce korkmuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 1 Kasım 2016; 12:39:28 >

• davlf1 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş, Stamina moda geçtiğinde optimizasyon yaptınız mı ?
    Otg derken dual flash da dahil olmak üzere 6 farklı flaşı çok hızlı tanıdı.
    Kadın gibi çanta taşımayacaksanız küçük ekran tercihiniz olmalı.
  • Arkadaşlar konusurken sesim karsı tarafa kısık gidiyor nasıl düzeltiriz

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.