Şimdi Ara

Sony Xperia X (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.373
Cevap
31
Favori
127.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pm den veya buradan adresi verebilirseniz aldiginiz telefoncunun, yakin zamanda almak istiyorum
  • Dün telefonu bir buçuk metreden betona düşürdüm hiçbirşey olmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Hepsiburada'dan takip ediyorum, taksit olayı gelip, fiyat da 1800'lere inince alacağım. Arkadaş deyince ben de farkettim, gerçekten de aşağıdaki tabloda kamera özellikleri düşük verilmiş. Ama yukarıdaki görsellerde doğru şekilde verilmiş. Sanırım yanlışlıkla öyle yazılmıştır.

Cihazın tasarımı çok hoşuma gitti, ilk defa Android ve Sony kullanacağım. Sony gibi görüntü ve kamera konularında aşmış bir firmanın telefonları için kamera kalitesi kötü yorumunu görmek beni çok şaşırttı. Belki yazılımla düzelebilecek şeylerdir, ne dersiniz?

İkinci olarak kredi kartına taksit olayının eylülde geleceği bekleniyordu, bilgisi veya duyumu olan var mı bu konuda?
  • Bu telefonun sesine nasıl düşük diyorsunuz anlamıyorum açıkcası. ayrıca kamera konusunda da gayet iyi bence, 1-2 kere çok sert düşürdüm telefonu kenarları çizdim ekrana bi şey olmadı ama.
  • Hepsiburada'da 1939 liraya kadar düşmüş, hadi hadi 1700'e kadar yolun var.

Bu arada BDDK da düzenlemeyi çıkartırsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkeynes

Ben de Hepsiburada'dan takip ediyorum, taksit olayı gelip, fiyat da 1800'lere inince alacağım. Arkadaş deyince ben de farkettim, gerçekten de aşağıdaki tabloda kamera özellikleri düşük verilmiş. Ama yukarıdaki görsellerde doğru şekilde verilmiş. Sanırım yanlışlıkla öyle yazılmıştır.

Cihazın tasarımı çok hoşuma gitti, ilk defa Android ve Sony kullanacağım. Sony gibi görüntü ve kamera konularında aşmış bir firmanın telefonları için kamera kalitesi kötü yorumunu görmek beni çok şaşırttı. Belki yazılımla düzelebilecek şeylerdir, ne dersiniz?

İkinci olarak kredi kartına taksit olayının eylülde geleceği bekleniyordu, bilgisi veya duyumu olan var mı bu konuda?

Sadece kamera ozellikleri de degil fm radyo ve parmak izi okuyucu ozellikleri de uyumusyor. Hepsiburada`nin musteri hizmetlerine kendi sitelerinden yazarak soru yonelttim geri donmediler. Musteri hizmetlerini aradim Sony nin kendi sitesinden aliyoruz biz bu teknik ozellik kisimlarini Sony de neyse onu yazdik bir yanlisimiz yok dedi adam fakat oyle degil su an onumde iki liste de var ve gozlerimde bi problem yok sanirim dedim Kem kum etti sistemimiz guncelleniyor bazi sayfalara erisimimiz su an engelli benim telefon hakkinda bir bilgim yok merkeze e-posta yoluyla ulasmaya calisirsaniz onlar yardimci olur size gibisinden bir seyler soylediler ben de telefonu kapattim.

Telefonun ozellik bakimindan ayni modelin farkli model numarasina sahip farkli ozellikli telefonlari olabilir diye dusunuyorum Hepsiburada da dusuk olan urun mu satiliyor acaba , fiyattaki dusus de bu nedenle olabilir mi ?

Bugun telefonu almak icin disari ciktim fakat iki arkadasla karsilasinca muhabbet koyulasti gun bitti telefon isi yatti , eger Hepsiburada hakkinda bi bilgi edinebilirsiniz ozelliklerin yanlis olup olmadigi hakkinda beni alintilayarak mesaj yazarsaniz memnun olurum

Artik almak istiyorum su telefonu 1 haftadir bakiyorum nerden alsam ne alsam diye fikrimi degistirmeden almaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.T.R.K

quote:

Orijinalden alıntı: mkeynes

Ben de Hepsiburada'dan takip ediyorum, taksit olayı gelip, fiyat da 1800'lere inince alacağım. Arkadaş deyince ben de farkettim, gerçekten de aşağıdaki tabloda kamera özellikleri düşük verilmiş. Ama yukarıdaki görsellerde doğru şekilde verilmiş. Sanırım yanlışlıkla öyle yazılmıştır.

Sadece kamera ozellikleri de degil fm radyo ve parmak izi okuyucu ozellikleri de uyumusyor. Hepsiburada`nin musteri hizmetlerine kendi sitelerinden yazarak soru yonelttim geri donmediler. Musteri hizmetlerini aradim Sony nin kendi sitesinden aliyoruz biz bu teknik ozellik kisimlarini Sony de neyse onu yazdik bir yanlisimiz yok dedi adam fakat oyle degil su an onumde iki liste de var ve gozlerimde bi problem yok sanirim dedim Kem kum etti sistemimiz guncelleniyor bazi sayfalara erisimimiz su an engelli benim telefon hakkinda bir bilgim yok merkeze e-posta yoluyla ulasmaya calisirsaniz onlar yardimci olur size gibisinden bir seyler soylediler ben de telefonu kapattim.

Telefonun ozellik bakimindan ayni modelin farkli model numarasina sahip farkli ozellikli telefonlari olabilir diye dusunuyorum Hepsiburada da dusuk olan urun mu satiliyor acaba , fiyattaki dusus de bu nedenle olabilir mi ?

Bugun telefonu almak icin disari ciktim fakat iki arkadasla karsilasinca muhabbet koyulasti gun bitti telefon isi yatti , eger Hepsiburada hakkinda bi bilgi edinebilirsiniz ozelliklerin yanlis olup olmadigi hakkinda beni alintilayarak mesaj yazarsaniz memnun olurum

Artik almak istiyorum su telefonu 1 haftadir bakiyorum nerden alsam ne alsam diye fikrimi degistirmeden almaliyim

Sağ olun bilgi için. Bu tarz sitelerde çalışan insanlar teknoloji konusunda herhangi bir alıcıdan daha az bilgili oluyorlar genelde. Dediğiniz gibi yukarıda farklı, aşağıda farklı bilgi var.

Ben şahsen aynı isimde ama farklı özelliklerde telefon olacağını düşünmüyorum. Olsaydı Xperia X Light diye adlandırılırdı herhalde, özelliği yüksek X'in Performance, küçük boylu X'in compact olarak adlandırıldığı gibi. Ayrıca gsmarena tarzı sitelerde de listelenirdi.

Yani bu bizim bildiğimiz Xperia X ama kafama takılan Hepsiburada'da ikibinin altına düşmüşken neden diğer alışveriş sitelerinde hala çıkış fiyatıyla listelendiği! İlginç bir durum.

• Arkadaşlar merhaba ben sony z5 aldım fakat geri verme şansım var kutusu bile açılmadı hb den aldım. X serisinin ön kamerası dikkatimi çekti fakat geriye kalan şeyler z5 e göre pek tatmin edici gelmedi hem z5 60 tl daha ucuz. Siz neden X serisini seçtiniz z5 gibi daha ucuz bir alternatif dururken. Cevaplarınız aklımdaki soru işaretini giderecek şimdiden teşekkürler. Bu arada hepsiburada da tekno kask var 80 tl lik bedavaya veriyor. Malesef bir günle kaçırdım sırf onun için bile geri verip tekrar alım yapmayı düşünüyorum.
  • Ben şahsen boyut dolayısıyla X'i almayı düşünüyorum. 5 inch bile bana büyük aslında, z5'in 5.2'si hayli hayli büyük olur.

Bunun dışında daha yeni tarihli bir telefon, ön kamerası daha iyive tasarımı benim daha hoşuma gitti.

İşlemciyle veya ramle çok fazla işim olmayacak, o yüzden düşük işlemciyi filan da sorun etmiyorum.

Burada tabii ki ihtiyaçlar ön plana çıkıyor. z5 de gayet uygun bir alternatif, aralarında çok fazla fark yok.
  • VoicesOfTheDead kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Kılıf sipariş ettim gelene kadar telefon asfalta düştü :) 3 5 kere sekti 3 köşe çizildi nazar değdi telefona. O yüzden artık kimseye tavsiye etmiyorum yoksa parçalanacak. Kötü telefon çok, kimse almasın!
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Musteri hizmetleri bir mesaj gondermis isteginiz yerine getirildi hizmet icin puan verin vs. vs. diye fakat ne bir metin yollanmis ne de ozellikler bolumunde bir degisiklik var bilemiyorum

Ben guvenemedim acikcasi bugun Sony Center`a gidip aldim telefonu sonunda

n11 e de bakabilirsiniz orada da fiyat dusmustu sanirim
  • Z.T.R.K kullanıcısına yanıt
    Dükkanın adı bahariye iletişim hocam. Sahibinden.com'da iletişim bilgilerini alabilirsiniz. Kadıköy'deki meşhur boğa'nın az ilerisinde zaten. :)

Oo hayırlı olsun, yeni gördüm bu mesajınızı. :) Güle güle kullanın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 6 Eylül 2016; 20:40:28 >
  • teknoloji delisi T kullanıcısına yanıt
    X yeni nesil bir telefon hocam. Z5'e nazaran kamerası daha iyi diye biliyorum. Z5 ise kağıt üzerinde daha iyi özelliklere sahip bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 6 Eylül 2016; 20:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

Oo hayırlı olsun, yeni gördüm bu mesajınızı. :) Güle güle kullanın. :)

Cok tesekkurler, cebim rahat olacagina kafam rahat olsun dedim Sony`den aldim
    İyi yapmışsınız hocam. En önemlisi içinize sinmesi zaten. :) Tekrardan güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adiyamanmp3 -- 6 Eylül 2016; 20:44:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

İyi yapmışsınız hocam. En önemlisi içinize sinmesi zaten. :) Tekrardan güle güle kullanın.

Tekrardan cok tesekkurler
  • Hayırlı olsun, bir kaç gün kullandıktan sonra eksi ve artılarını listelersiniz bizim için, ben 1 ay kadar daha bekleyeceğim sanırım.
  • mkeynes M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, henuz telefonu acmadim sehir disina cikiacagim geri dondugumde kullanirim kullandiktan sonra artilari ve eksileri yazabilirim
  • Selam millet. Aranızda yeniyim. Bu telefonu almadan önce internette araştırma yaparken çok fazla kullanıcıya rastlayamadım. Olur da benim gibilerin sayısı çoktur belki diye düşünerek telefonla ilgili sorularınızı cevaplamak üzere foruma kaydoldum. Aynı şekilde benim de diğer kullanıcı arkadaşlara birkaç sorum var.

Telefondan bahsetmek gerekirse 2 haftadır kullanıyorum ve performansıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Sadece klavyesi (resmi olarak swiftkey) biraz geç tepkime veriyor gibi geldi. Onun dışında telefon gayet hızlı diyebilirim. Ha bir de fotoğraf çektikten sonra saliseler içinde galeriden fotoğrafa bakamıyorsun. Snapdragon 820 yok sonuçta.

Kamerası ön ve arka farketmeksizin gündüz çekimi aşmış seviyede, gece çekimiyse korkunç kötü diyemem ama Sony gibi bir firmadan daha iyisini beklemek hakkımız diye düşünüyorum.

Hoparlörüne gelirsek ses seviyesi ve kalitesi gayet iyi

Ekran performansı gayet iyi.

Tasarımı bence mükemmel.

Malzemesine sadece 1 kişinin dandik dediğini duydum. Onun dışında çevremdeki herkes başarılı buldu.

Batarya performansı Sony'nin dediği 2 tam güne varan seviyelerde değil. Çok iyi diyemem, çok kötü de diyemem. Telefonu her gün öğlen 12.00-17.00 arası bi vakitte şarj ediyorum. Kullanımıma göre ertesi gün yine 12.00-17.00 arası bi vakitte prize gitmem gerekiyor. Wifi veya 3G'den birisi daima açık. Yorum sizin

Şimdilik aklıma başka şeyler gelmiyor. Soru olursa seve seve cevap veririm. Fiyatı teknosa gibi yerlerde hala 2400 seviyesinde olsa da hepsiburada da 1900 leri görmüş durumda. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

*

Kendi soruma geçecek olursak; telefonun üst kısmındaki SONY yazısının hemen sağındaki sensörün ışığı mobil verinin veya genel manada internet hizmetlerinden birinin açık olması esnasında ilginç bir şekilde yanmaya başlıyor. Ekranın da açık olması lazım. Tabi bu benim yaptığım tespit yoksa hala o kırmızı ışığın niye yandığını çözemedim. Gündüz fark etmek çok zor. Yanan ışığın hangisi olduğunu biraz açmak gerekirse telefon görüşmesi esnasında kulağını algılayıp ekranı kapatan sensörden bahsediyorum. İşin ilginci sadece lamba yanıyor. Yoksa durup dururken ekranı kapattığı yok. Bilgisi olan arkadaşlar neden olduğu konusunda yardımcı olursa çok sevinirim.

İyi günler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.