Arkadaşlar xperia sp cihazımı sorunsuz bir şekilde ekran ve lcd değişimini yapıp açtım ana kart üzerinde takılması gereken tüm soketleri taktım fakat telefonu açtığımda çekmediğini gördüm sim kartı görüyor rehbere ulaşabiliyorum fakat çekmiyor farklı bir hat taktım durum onda da aynı çekmiyor benim kendi simimi başka telefona taktım çekiyor sorun nerde olabilir acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Skill.exe
Arkadaşlar xperia sp cihazımı sorunsuz bir şekilde ekran ve lcd değişimini yapıp açtım ana kart üzerinde takılması gereken tüm soketleri taktım fakat telefonu açtığımda çekmediğini gördüm sim kartı görüyor rehbere ulaşabiliyorum fakat çekmiyor farklı bir hat taktım durum onda da aynı çekmiyor benim kendi simimi başka telefona taktım çekiyor sorun nerde olabilir acaba ?
Benim cihazin ön caminda catlak var. Dokunmatik sorunsuz calisiyor da görüntü hoş değil. Sadece ön camı değiştirmeyi düşünüyorum.
Siz ön camı nerden aldınız? Değişim işlemi basitmidir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kef14
kullanıcısına yanıt
Bizim cihazlarda lcd ve ön dokunmatik panel ayrıdır. eğer lcd de bir bozukluk yoksa sadece ön dokunmatik ekran alınabilir buda 80tl civarıdır. eliniz yatkıt ise youtube üzerinden sökülme videosu izleyerek yapabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme