Şimdi Ara

Sony Xperia SP {1.7Ghz-Dual Core|4.6'' HD BE2|8MP Exmor RS|1GB RAM} (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.940
Cevap
49
Favori
277.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.sonymobile.com/tr/software/phones/xperia-sp/ kit kat ve üzerine kadar yolu var kardeşim 4.3 ü de alacak muhtemelen 4.3 gelince üzerine ek güncellemeler de olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: eceroz10

Şu stamina mod yılın olayı bence. Yatarken stamina mod a alıyorum. Kalkınca kaldığım yerden devam ediyorum.
    7 saatte %2 şarj yemiş :)

nedense bende de gece den sabaha kadar geçen sürede çok şarj yiyor
    ben şahsen kapatıyorum,%15-20 ler gibi şarj yediği oluyor.
  • habip07 H kullanıcısına yanıt
    yer servislerini felan ıvır zıvırlarını kapat nfc açık oluyor kapat onu mesela diyim
  • KovenanT kullanıcısına yanıt
    Toz sorununu ben de yaşadım. Teleservice e gönderdim. Ama son derece ilgisizler. Aramalara cevap verilmiyor. Email desen haberleri yok. Bu sorunla karşılaşmayı göze alarak almalısın. Karşılaşırsan servisi son çare olarak düşün bir de.
  • Benim kafamı kurcalayan da bu sorun açıkcası. İş yerinde ofis ile tozlu ortam arasında sık sık git gel yapıyorum. Zamanla ciddi toz birikirse servisle vs uğraş uzun iş. Alternatiflerine arasında tasarımı (hele o alt ışıklı penceresi) , batarya süresi, güncelleme olsun hoşuma gitti ama gene de kafamdan "acaba" sorusununu atamadım. Alternatiflere aklım kayıp duruyor. @hasimkrk
  • KovenanT kullanıcısına yanıt
    nette biraz araştırdım. sonynin kendi sitesindeki forumlara da göz attım. tozlanma sorunu dünya çapında mevcut bir sıkıntı. ben öğrenciyim. okula git gel tozlu bir ortamda yaşamıyorum. ona rağmen ilk aydan sonra ekranda görüntüyü engelleyecek derecede toz birikti.

sistem özellikleri olarak alternatiflerini düşünebilirsin ama bu tasarımın alternatifi olmadığını da eklemeliyim
  • Evet gittim.Orda da işler çok yoğunmuş 7 aya çıkar dediler. 4 ay daha bekliyeceğiz artık.
  • xperiasp X kullanıcısına yanıt
    7 ay olur mu ne yapmış onlar, benimki 3 aya çıktı sizinkininde çıkması an meselesidir
  • Sony iyice heycan yaptırdı. Bakalım 4.3 ten neler çıkacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android 4.3 güncellemesi, A2.254 güncellemesini yüklemeden yapılabilir mi? bilginiz var mı?
  • selamlar, değerli görüşlerinize ihtiyacım var... Bütçem 1000 TL, bu akşama kadar 2. el galaxy note 2 araştırıyordum, ancak o kadar parayı 2. ele vermektense daha makul sıfır bir cihaz almak makul geldi.
    sp hakkında genel görüşler olumlu, aklıma ancak ilk takılan ram in 1 gb olması, kullanan arkdaşlar bu konu hk yorumunuzu merak ediyorum...eğer bu tutar civarında sony olsun olmasın başka öneriniz, yönlendirmeniz olursa sevinirim
  • Arkadaşlar sizce beyaz mı yoksa siyah mı alacağım xperia sp yi soyulma felan hangisinde olur? Ve beyaz alırsam pislenirmi hemen arkası?
  • ben olsam siyah alırım soyulmalar daha az belli oluyor. tabi yine de siz bilirsiniz.

100 tl ye alınebilecek en iyi telefon sp dir. biraz çıkarsanız g2 de güzel telefon. araştırın fakat kapı yine en dayanıklı alet olan sp ye çıkar. 2. el s4 note 2 bakarsanız sizi tercihiniz tabi. fakat ben samsung telefonu elime almaya cebime koymaya korkarım.

sağlam güven veren canavar gibi sp varken. şikayetlerimiz var eksikler her telefonda olduğu gibi. fakat 10 kere yere düşen 2 gün pili giden 4.4 ü alacak olan şuan için pek stabil olmasa da gelecek vaat eden bir cihaz olarak tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microzift

android 4.3 güncellemesi, A2.254 güncellemesini yüklemeden yapılabilir mi? bilginiz var mı?

Ara güncellemeleri yüklemeye gerek kalmadan son güncelleme yüklenebilir diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 10 Aralık 2013; 0:39:04 >
  • 3-4 ay oldu telefonu alalı ben hala 254 günc. yapmadım da merak ettim.teşkler.
  • Aynen arkadaşın dediği gibi, direk son sürüme güncellenebilir. Hem öteki türlü olsa bile yine 254 sürümünün üzerine en yeni sürüm yüklenecek. Ortada 254 diye bişey kalmayacak anlayacağınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: igayin61

Arkadaşlar sizce beyaz mı yoksa siyah mı alacağım xperia sp yi soyulma felan hangisinde olur? Ve beyaz alırsam pislenirmi hemen arkası?

Hemen kırlenmez hele kılıfla baya ıyı olur ama sıyah bebcede bır tık dha cazip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu 4.3 geleydi iyiydi sırf kamera için istyrm umarım etki eder kameraya lens kaliteli duruyo çnkü resmi çekince kötü oluo Noise çok oluyo umarım düzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. :)
  • 
Sayfa: önceki 256257258259260
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.