Şimdi Ara

[ Sony Xperia Sola { 1 GHz DC - 512MB | 3.7' FWVGA LCD | 5MP - AF - 720p | NFC ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.681
Cevap
42
Favori
342.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mfcmfcc

quote:

hepsı burada worlde 2 ay erteleme yapıyor 40 tl worldpuan verıyor tel 860 a gelıyor.stoklardaysa almak lazım ne dersiniz?

superhızlı gönderıymıs 24 saatte kapıda dıyor .,

860 taksitli hb de varsa çok iyi bence siparişi yarın versem cuma gelir akşam düşünüp karar vereyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben HB'den pazartesi verdim siparişi. O zaman hızlı gönderi yoktu. Bugün kargoya verdiler ve hızlı gönderi ibaresini siteye koydular. İnşallah en kısa sürede sıkıntısız elime geçer.
  • Bunun fiyatı yüksek, U'nun hafızası yok. Of aman pof yani. Arkadaşlar neo v'nin bu cihazlardan bariz herhangi bir konuda geri kalır yani var mi? Özellik olarak fazla fark yok gibi. Ama nfc ve çift çekirdek dışında göze çarpan önemli ne gibi bir özelllik farkı söz konusu? 750 tl'yi hiçbir şekilde geçmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

Bunun fiyatı yüksek, U'nun hafızası yok. Of aman pof yani. Arkadaşlar neo v'nin bu cihazlardan bariz herhangi bir konuda geri kalır yani var mi? Özellik olarak fazla fark yok gibi. Ama nfc ve çift çekirdek dışında göze çarpan önemli ne gibi bir özelllik farkı söz konusu? 750 tl'yi hiçbir şekilde geçmek istemiyorum.

750 tl yi geçmek istemiyorsan vatan bilgisayardan al bonu ve teb karta %30 indirim yapıyor 743 liraya geliyor ve 10 taksit git bir bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Orijinalden alıntı: LSG

Telefonu Sony Center'dan aldım, evede yeni geldim cihaz ile.
    Çalışana Sola var mı dedim, var dedi, "Ver".. Aramızda başka dialog geçmedi.

Peşin fiyatı 900 TL dedi, 950'yi 2 takside bölerek aldım.Ucuzlayacaktır falan düşünmedim, teknoloji alırken ucuzlar mantığı bana pek uymuyor.

kazık yemişsin 870 e 12 ay taksitle verirdim sana sola yı

Sıkıntı yok, para benim, alet benim....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Telefonu Sony Center'dan aldım, evede yeni geldim cihaz ile.
    Çalışana Sola var mı dedim, var dedi, "Ver".. Aramızda başka dialog geçmedi.

Peşin fiyatı 900 TL dedi, 950'yi 2 takside bölerek aldım.Ucuzlayacaktır falan düşünmedim, teknoloji alırken ucuzlar mantığı bana pek uymuyor.

kazık yemişsin 870 e 12 ay taksitle verirdim sana sola yı

Sıkıntı yok, para benim, alet benim....

güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: SF01

quote:

Orijinalden alıntı: farukyavuz

Bunun fiyatı yüksek, U'nun hafızası yok. Of aman pof yani. Arkadaşlar neo v'nin bu cihazlardan bariz herhangi bir konuda geri kalır yani var mi? Özellik olarak fazla fark yok gibi. Ama nfc ve çift çekirdek dışında göze çarpan önemli ne gibi bir özelllik farkı söz konusu? 750 tl'yi hiçbir şekilde geçmek istemiyorum.

750 tl yi geçmek istemiyorsan vatan bilgisayardan al bonu ve teb karta %30 indirim yapıyor 743 liraya geliyor ve 10 taksit git bir bak istersen

Hocam evet 1061x70 /100 = 742.70 tl oluyor ama kimden bulacağım bu kartı. Aksi takdirde yüzde25 bile yetmez. Normal bonus'a da olsa neyse. Artık bekleyemek de istemem şayet gerek de yok beklemeye ama bi model yok alternatif.

• Ya kafayı yiycem ya ace 2 yle sola arasında kaldım gönlüm soladan yana ama ace 2 nin rami ve tabiki solanın yüksek sar değeri çıkmaza soktu beni ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Ya kafayı yiycem ya ace 2 yle sola arasında kaldım gönlüm soladan yana ama ace 2 nin rami ve tabiki solanın yüksek sar değeri çıkmaza soktu beni ya

sola al dostm karizması yeter

• Telefon öyle sık kibarki kılıf alip öldürmekte istemiyorum ama kilifsizda olmayacak gibi....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Telefon öyle sık kibarki kılıf alip öldürmekte istemiyorum ama kilifsizda olmayacak gibi....

ekranda film var mı veya siz taktınız mı?
  • aman diyim Ace nere bu telefon nere :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okansyn23

Ya kafayı yiycem ya ace 2 yle sola arasında kaldım gönlüm soladan yana ama ace 2 nin rami ve tabiki solanın yüksek sar değeri çıkmaza soktu beni ya

sola al dostm karizması yeter

sar değeri abartılcak derecede fazla değil
    Ram konusunda haklısınız aradaki fark giriş seviye telefonlardaki kadar ama ace 2 nin ics ve j.bean almayacağını düşünürsek bu konuda kesin bir bilgim yok ram açığını işletim sisteminin güncelliği ve çift çekirdekdeki ghz farkının kapatacağını düşünüyorum ayrıca malzeme kalitesi olarak sola çok önde görünüyor

• samsungun 300liralık telefonundan tutda wonder, ace falan hepsi birbirirnin kopyası. birtek s3ü ayırırım ama onunda boyutları tablet gibi. hiç düşünmeden sony sola alırım keyfime bakarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshwind -- 19 Temmuz 2012; 11:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

quote:

Orijinalden alıntı: Mo1sQzaN
    birde bu 50gb depolama olayı nasıl oluyo. internet istiyosa int. paketindenmi gidiyo?

Tam olarak nasıl bir işlem yapılıyorda 50 GB oluyor bilmiyorum ama, bireysel kullanımda normal üyelere 5 GB veriyor. Veri alışverişi olacağından hali ile internet bağlantısı gidecektir, paketiniz varsa paketten yoksa GPRS tarifeleri üzerinden fatura edilir.

Ayrıca hepsiburada'da stoklarda ve ürün hızlı teslimatta. Öğleden önce sipariş verin, ertesi gün gelir

Marketten Box programını indirip kaydolduğunuzda otomatik olarak 50 GB hak tanınıyor.Yeni çıkan tüm Xperia'larda böyle benim bildiğim

http://www.teknoblog.com/mobil/sony-ericsson-ve-box-net-isbirligiyle-xperia-kullanicilarina-50-gblik-ucretsiz-depolama-alani.html

• Arkadaşlar bu telefon hepsi buradadan alınabiliyor mu artık ? Diğer mağazalara da henüz gelmemiş sanırım. Birkaç sorum var cevaplarsanız sevinirim :)

Telefonu henüz çok kullanan yok, + ları - leri tam olarak gün yüzüne çıkmadı. Bu telefonu alarak riske girmiş olur muyum ? Uzun süre kullanacağım çünkü.

HBden alırsam ilk kez internetten alışveriş yapmış olacağım bir sorun çıkar mı? Servise göndermek istediğim zaman işler kolay mı?

Bir de çok alakalı değil ama HB 22sine kadar 100 tl lik hediye çeki veriyormuş bu çekleri kullanmak istediğimiz zaman nasıl kullanıyoruz ? Herhangi bir kredi kartına ihtiyaç duyulmuyor değil mi çekleri kullanırken ?
  • Arkadaşlar bu gün aldım telefonu ben de :) beyaz olarak :) Yarın denyimlerimi akşam da resimlerini eklemeye çalışıcam :) İlk izlenimler ekranı çok hoş :) sezgisel dokunma öyle ahım şahım bi özellik değil.. tipi de çok hoş bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

Arkadaşlar bu gün aldım telefonu ben de :) beyaz olarak :) Yarın denyimlerimi akşam da resimlerini eklemeye çalışıcam :) İlk izlenimler ekranı çok hoş :) sezgisel dokunma öyle ahım şahım bi özellik değil.. tipi de çok hoş bu arada :)

hayırlı olsun, sony centerdan mı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugrvw

quote:

Arkadaşlar bu gün aldım telefonu ben de :) beyaz olarak :) Yarın denyimlerimi akşam da resimlerini eklemeye çalışıcam :) İlk izlenimler ekranı çok hoş :) sezgisel dokunma öyle ahım şahım bi özellik değil.. tipi de çok hoş bu arada :)

hayırlı olsun, sony centerdan mı aldınız?

Aynen hocam Sony Center'dan aldım 899 tl ye 9 taksit yaptırdım düz öderim :)
  • quote:

şu alanlardan ses yok umarm siz biseyler paylasırsınız,alanların ısmınıde konuyu açan arkadas yazarsa iyi olacak

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.