Şimdi Ara

Sony Xperia Serileri için Android 5.0 Lollipop Güncellemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony tarafında ise Z ailesiyle başlayan üst segment cihazlarına Anroid Lollipop güncelleme desteği sunuyor.Sony üst segment ailesine güncelleme bakımından çok iyi bakıyor diyebiliriz.

Xperia Z
    Xperia ZL
    Xperia ZR
    Xperia Z1
    Xperia Z1s
    Xperia Z Ultra
    Xperia Z1 Compact
    Xperia Z2
    Xperia Z2 Tablet
    Xperia Z3
    Xperia Z3 Dual
    Xperia Z3v
    Xperia Z3 Compact
    Xperia Z3 Tablet Compact

2015'de güncellemerin geleceği söyleniliyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz :)

Güncellemeler için bilgiler burada

Android 5.0 için bilgiler burada

• Bir de 64 bit islemci gecis geyigi var Android 5 ile ilgili. Mediatek islemcilerinin tasariminda calismis bir arkadasim var; 64 islemci olayina takilmayin demisti. Android 32 biti desteklemeye devam eder demisti. Dogru cikti. Sanirim birkac yil daha official surumlerden sonra CWM yontemleriyle idare edebilecegiz... :)
  • Firecell F kullanıcısına yanıt
    şuan için öyle evet ama ileri de daha kaliteli gelişmeler gelecektir :)
  • Özellikle Xperia Z nin güncelleme alacak olması çok güzel bir durum bence ilk başta güncelleme almayacak dendi ama anlaşılan gittiği yere kadar götürecek sony
  • evet kardeşim sony xperia z telefonundan itibaren son telefonuna kadar unutmamış ve getiriyor güncellemeleri bu da çok iyi oldu.
  • Zr ye vermeleri ilginc sp ile cok cok benzer donanim ve spye 4.4 vermediler.5i zr ye verirse ilginc olur zaten oldukca gecti cikis tarihide.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z ye bile android 5 geliyorsa vallahi bravo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • z1 compact için hala bi haber hok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtaremmi35

z1 compact için hala bi haber hok mu?

%80 mayıs'da gelecek.
  • Oooo baya varmış ya ben şubat sonu diye duymuştum Erdi Özüağ dan falan.
  • Sp ye ve bir kaç cihaza daha 4.4 verileceği söyleniyordu alayı fason. Hiç bir yayına inanmıyorum bu konuda Sony'ye de asla güven olmaz. Z1 e bile vermeyebilir. Z4 yolda çünkü. Sp'yi öldürdüler. Z4 e önemin artması için altlardan cihaz öldürmeleri lazım. Kısacası Sony.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtaremmi35

Oooo baya varmış ya ben şubat sonu diye duymuştum Erdi Özüağ dan falan.

Z3 bile mart'da alacak galiba.Sony Çok geç verecek,bekleyeceğiz artık.
  • bence de z4 ile birlikte gelecektir adamlar z4'ü kaliteli tanıtmaya hazırlanıyor onuda kendi telefonlarına uyarlayıp sunacaklardır.
  • Lg'den feyz alsınlar valla, z1 ile g2 nerdeyse aynı anda piyasaya çıktı, g2 için nerdeyse hazır gibi lolipop internette epey video dolaşıyor, g3 pc suiteden aldı bile hatta(rom falan değil fabrikasyon güncelleme)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subat ve mart bitmeden.tum z seri cihazlar 5i almis olur o donemde z4 te 5.0.1 ile piyasaya cikacaktir kanaatimce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.