Şimdi Ara

Sony Xperia S Sarı Ekran Sorunu Olanlar (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
680
Cevap
4
Favori
58.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün teleservice'i aradım telefonunuz onarılmış ankaradan bugün kargolanır yarın alabilirsiniz dedi

gittim teleservice'e ürününüz onarılmış ancak son kontrol aşamasında diyor kafayı yicem resmen .... geçiyorlar.

dedim umarım pazartesi de getiremezsiniz telefonu neden pazartesi ne var diyor hala bana..pazartesi olsun anlarsınız ne var dedim çıktım çok net söylüyorum bunlar amatör falan değil resmen 'mal'.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kid Lazer

dün teleservice'i aradım telefonunuz onarılmış ankaradan bugün kargolanır yarın alabilirsiniz dedi

gittim teleservice'e ürününüz onarılmış ancak son kontrol aşamasında diyor kafayı yicem resmen .... geçiyorlar.

dedim umarım pazartesi de getiremezsiniz telefonu neden pazartesi ne var diyor hala bana..pazartesi olsun anlarsınız ne var dedim çıktım çok net söylüyorum bunlar amatör falan değil resmen 'mal'.

MALLAR A ayıp etme hiç bi mal kendini TELESERVİCE ile aynı kefeye koymaz :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

Samsung Glaxy SIII al bence Batarya suresi cok daha fazla kullandıgım XPERİA S durdugu yerde sarjı biterken butun gun elimden dusmeyen SIII sarjı bitmedi %15 kaldı.

Glaxy s3 de de sorun var ama :) Herhalde o kadar para verilmişken biraz daha çıkıp iphone almak mı mantıklı oluacak bilemedim.

S3te ne sorunu var hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

Samsung Glaxy SIII al bence Batarya suresi cok daha fazla kullandıgım XPERİA S durdugu yerde sarjı biterken butun gun elimden dusmeyen SIII sarjı bitmedi %15 kaldı.

Glaxy s3 de de sorun var ama :) Herhalde o kadar para verilmişken biraz daha çıkıp iphone almak mı mantıklı oluacak bilemedim.

Hakikaten SIII'te ne sorunu var söyle de bizde bilelim dostum.Aslına bakarsan halen Sony S'in fiyat/performansta önde olduğunu düşünüyorum ama sadece Teleservice ile uğraşmamak için mahkemem sonuçlanıp paramı alınca başka marka telefon alma eğilimindeyim ve şu anda incelediğim 2 telefondan biridir SIII.

• quote:

dün teleservice'i aradım telefonunuz onarılmış ankaradan bugün kargolanır yarın alabilirsiniz dedi

Durum nedir dostum.Ayrıca parça değişimi mi yaptılar yoksa cihaz mı değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsilan

questions.tr@support.sonyericsson.com
    buradan da bir mail trafiği oluşturulabilir.

ağalar;

ben kendi adıma hareket ettim kusura bakmayın fakat
    sony ve teleservice topu birbirlerine ata ata benim makineyi kutusunda sıfırıyla değiştirdi
    bunuda mail telefon bombardımanı ile yaptım
    biraz kanun yasa çalıştım
    biraz forumdaki tecrübeleri okudum derken 20 iş günüde ellerinde patlayınca

oldu bu iş

fakat sabırlı mücadele vermek lazım mahkeme 3 aydan önce çözemiyor
    ben 34 günde çözebildim ?

inşallah herkes pozitif sonuç alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: banyman

quote:

questions.tr@support.sonyericsson.com
    buradan da bir mail trafiği oluşturulabilir.

ağalar;

ben kendi adıma hareket ettim kusura bakmayın fakat
    sony ve teleservice topu birbirlerine ata ata benim makineyi kutusunda sıfırıyla değiştirdi
    bunuda mail telefon bombardımanı ile yaptım
    biraz kanun yasa çalıştım
    biraz forumdaki tecrübeleri okudum derken 20 iş günüde ellerinde patlayınca

oldu bu iş

fakat sabırlı mücadele vermek lazım mahkeme 3 aydan önce çözemiyor
    ben 34 günde çözebildim ?

inşallah herkes pozitif sonuç alır.

Dostum adına sevindim.

Ancak bu savaşı benimde kazanmama rağmen salim bir kafa ile oturup düşündüğümde bana verecekleri yeni telefonun arıza yapma ihtimali ve benim tekrar Teleservice ile uğraşma ihtimalini göz önüne aldığımda 3 ay bekleyip teknik servisi Teleservice olmayan bir telefon almanın daha mantıklı olacağını öngördüm ve mahkemeye verdim.Çünkü bir daha Teleservice ile uğraşacak vaktim maalesef ki yok olmayacakta.(Bir düşünsene 1500 lira seviyesinde almış olduğun telefonunu 1-1,5 ay boyunca beyefendilerin keyfiyetine bırakıyorsun.)

• abab serisinde sarı ekrana raslayan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: progress

quote:

Durum nedir dostum.Ayrıca parça değişimi mi yaptılar yoksa cihaz mı değişti.

20.gün teleservice'e gittim

dedim kontrol edin baktı etti kontrol aşamasındaymış dedi

onu biliyorum zaten ne yapıcağımızı kararlaştırmak için geldim siz bana yardım edemezsiniz biliyorum iyisimi yetkiliniz kimse onu çağırın dedim

geldi saplamanın teki gitti konuştu falan bana diyoki talimatname verin kimliğinizle birlikte adresinize postalayalım yahu diyorum bugün 20.gün cihaz hala ankarada neden bahsediyosun ben baktım bugün daha 18 gün olmuş diyo 17temmuzda bıraktım hesap sormaya gittiğim gün 13 ağustos açtım telefondan gelin birlikte sayalım dedim çocuğa öğretir gibi tek tek saydım hmmm 20 olmuş diyor daha sayı saymasını bilmiyosunuz telefon tamir etmeye kalkışıyosunuz dedim içerisi kalabalıktı biraz rezil olsunlar diye bağıra bağıra konuştum benden gazı alanlarda seslerini yükselttiler diğer bankolarda. ikinci telefonum ilkinde elimde kararın kesinleşmesiyle adliyeye gidiyodum arayıp anında paramı iade ettiniz şimdi ne yapiyim gidip doğrudan dava mı açayım zaten para iadesi yapcaz deseniz 3 ay bekletiyosunuz adliyeye gelince aklınız başınıza geliyo dedim baktı işin içinden çıkacak gibi değil hemen geri vites bilmemne ben de artık sıkıldım bu salak heriflerden dedim sizin yapacağınız işe de lanet olsun sony'ye de telefonumu gönderin adresime .. eylül ayında almanyada master okuma durumum olabilir o yüzden uğraşmayı göze alamadım yarım kalır diye..

neyse adam dediki kargo takip numarasını size göndeririz. ertesi gün doğrudan dahili vermişlerdi o numarayı aradım numara göndericektiniz kargo takibi için göndermediniz dedim hemen gönderiyorum SMS dedi kapattım gelen giden yok saat akşam 8.30'du bi mail yazdım maltepeye siz benim hala şaka yaptığımı zannediyosunuz şansınızı bir daha deneyin yarın 12'ye kadar ya kargo takip numaram elimde olur ya da alın telefonum benden size hediye olsun icra memurlarıyla resminizi çekmeye kameramla gelirim yazdım hiç aşmadığım saygı çerçevesini aştım bu sefer çünkü canıma tak etti artık. ertesi gün 08.01de(sabah) kargo takip numaram gelmişti.

özetle size birkaç taktik vereyim bu hıyarlara karşı dava kazanmış biri olarak:
    20.günü 1 dakika geçtimi anında damlayıp kışkırtın telefonu kesinlilkle almayın ve anında hakem heyetinin yolunu tutun hep zor durumda bırakın bunların çünkü bunlar bu ülkenin kepenk kapatması gereken en önde firması. para iade edicez desinler telefon isteyin telefon vercez desinler paranızı isteyin ve termini siz belirleyin paranız 2 hafta sonra salı yatar yalanına inanmayın hep muhsabedeki sırayı öne sürerler çünkü doğrudan 'bir hafta sonra salı günü param saat 12'ye kadar yatmazsa herhangi bir aksiyon gerçekleştirmeyin parayı yatırırsanız anında geri havale yapacağım deyin ama yazılı olarak yapın. siz 1-0 öndeyken elleri kolları bağlanıyor çünkü köpek gibi dediğinizi yapıyorlar

öte yandan müşteri hizmetleri sony ve motorola için hiçbir zaman cevap vermez ben bi taktik buldum Huawei'yi deneyin 4'e basarak. hep sizi 3. sıradan başlatır ve 5 dk içinde bağlanırsınız. ama sony'de en aşağı 4.sıradan başlatıyor size sıra gelen kadar ya telesekreter bağlanıyor ya da hat düşüyor ama Huawei'yi defalarca denedim hep yanıt veriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: leothesaint

abab serisinde sarı ekrana raslayan var mı arkadaşlar?

Bende ABAB kullanıyorum 1 aydır... Sorun yok şimdilik.Sordum bende aynı soruyu 2-3 kez düzgün bir cevap alamadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

quote:

Bende ABAB kullanıyorum 1 aydır... Sorun yok şimdilik.Sordum bende aynı soruyu 2-3 kez düzgün bir cevap alamadım...

benim telefon aaab idi telesrvis sarı ekran nedeniyel sıfırıyla değiştirdi abab geldi.bazen beyaz ekranda bakıyorum alt kısımda belli belirsiz bir renk farklılığı var gibime geliyor.hafiften sarıya çalma gibi ama bariz bir şey değil.
  • Agalar diger kisimda da yazdim ama Benim telefon temmuz 11de Mersin asya elektronige verildi bugun geldi.heyete basvurdum hakli cikarsiniz dedi.simdi ben telefonu aldim ancak parayi Geri almak istiyorum.golddan 1529 tlye aldim teli.goldumu sonyimi sikayet etmem gerekiyor.karar 2-3 aya cikar dedi ve ben kesin mahkemeye basvurucam.Ortalama uzerinden 40-41 gun gecti yani.2 sorum olacak;
    1)mahkeme heyet raporundan sonra lehte sonuclanirmi.ve bu adamlar mahkeme masrafini karsilarmi.
    2)para iadesi olursa telefonu onlara verip oylemi parayi alicam.

• Beyler xperia s sağlamlık konusunda nasıl objektif bir yaklaşımla anlatırmısınız? sarı ekran sorunu bitti son serilerde artık yok.. ben sağlamlığını düşünüyorum acaba elimden düşerse hemen ekranı çatlar mı ekran o kadar hassas mı iphone 4s gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan5888

quote:

benimkide abab serisi. 2.5 ayı geçti. Ekranda hiç bir leke vs yok. maşallah. inşallah hiç kimsede dahada çıkmaz artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

Agalar diger kisimda da yazdim ama Benim telefon temmuz 11de Mersin asya elektronige verildi bugun geldi.heyete basvurdum hakli cikarsiniz dedi.simdi ben telefonu aldim ancak parayi Geri almak istiyorum.golddan 1529 tlye aldim teli.goldumu sonyimi sikayet etmem gerekiyor.karar 2-3 aya cikar dedi ve ben kesin mahkemeye basvurucam.Ortalama uzerinden 40-41 gun gecti yani.2 sorum olacak;
    1)mahkeme heyet raporundan sonra lehte sonuclanirmi.ve bu adamlar mahkeme masrafini karsilarmi.

1. lehte sonuçlanır tüm masrafları karşılarlar üstüne ya telefon ya da para verirler
    2.telefonu almış olman kafamı karıştırıyor çünkü ben de aynı durumdayım şimdi telefonu aldım ama dava açsam mı diye de düşünmüyor değilim açıkcası. ama bu sefer de telefonu zaten almış diyip karşı savunmaya geçerler mi onu bilmiyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uchrevhi

Agalar diger kisimda da yazdim ama Benim telefon temmuz 11de Mersin asya elektronige verildi bugun geldi.heyete basvurdum hakli cikarsiniz dedi.simdi ben telefonu aldim ancak parayi Geri almak istiyorum.golddan 1529 tlye aldim teli.goldumu sonyimi sikayet etmem gerekiyor.karar 2-3 aya cikar dedi ve ben kesin mahkemeye basvurucam.Ortalama uzerinden 40-41 gun gecti yani.2 sorum olacak;

1. lehte sonuçlanır tüm masrafları karşılarlar üstüne ya telefon ya da para verirler
    2.telefonu almış olman kafamı karıştırıyor çünkü ben de aynı durumdayım şimdi telefonu aldım ama dava açsam mı diye de düşünmüyor değilim açıkcası. ama bu sefer de telefonu zaten almış diyip karşı savunmaya geçerler mi onu bilmiyorum.

Arkadaşlar

Eğer telefonu almış iseniz hiçbir hak iddia edemezsiniz.Eğer cihazınızı almamış olsaydınız ve hakem heyetine müracaat etseydiniz kendilerine zaten bilgi gidecek ve bu bağlamda siz cihazı istemediğinizi belirterek,ücret iadesi talebi ile konunun yasal yollardan çözüme kavuşması amacı için mahkemeye verdiğinizi belirterek cihazı teslim almadan hakem heyeti raporunu bekleyeceğinizi belirtip cihazı teslim almamalısınız.Hakem heyetine müracaat edip arkasından telefonu teslim alırsanız hakem heyeti kararı lehinize sonuçlansa bile hak iddia edemezsiniz.

Ayrıca uchrevhi arkadaşımızın sorusuna gelince;mahkemeye verirken fatura almış olduğun firma hangisi ise (ki anladığım kadarı ile seninki Gold Bilgisayar) o firmayı mahkemeye vermelisin.Ancak dikkat etmeniz gereken nokta telefonu teslim aldığınız için yukarıda da söylediğim gibi haklı bulunsanız dahi haksız konumuna düşebilirsiniz.

Açıklama gereği hissettim;
    Cihazınızı teslim almış olmanız firma ile aranızda herhangi bir sorun olmadığına işarettir.Hakem heyetine şikayetiniz ise firma ile aranızda anlaşmazlık olması durumunda bağlayıcıdır.Dolayısı ile firma avukatları bu ve benzeri durumlarda zaten kullanıcı cihazı teslim alarak anlaşmazlığı sonlandırmıştır diyerek savunma yapacak ve haklı duruma geçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi progress -- 22 Ağustos 2012; 12:19:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

o değilde yarın 7. gün olucak haftasonu ile birlikte acaba geri iade etsem kabul eder mi?
    androidtelefonlari.com

İnternet sitelerinin iade-değişim şartları değişebiliyor. İade değişim şartlarının son günlerinde olabilirsin hızlı karar vermen faydana olur. Aynı sorunla ilgili diğer sayfalarda okudum hızlıal.com a 2. kez iade edenler var. Eğer telefonun ilk partide üretilen seriye ait ise riske girme, değişim yapmak daha mantıklı gibi.

ilk parti olup olmadğını nasıl anlıycaz ?
  • Arkadaslar telefonum 45 gün aradan sonra dün gelmis. Telefon teslim ettigim türkcell bayiine ulasmis simdi söyle bir durum var ortada ben yurtdisinda oldugum icin tüketici hakem heyetine basvuramadim. Yapilabilecek birsey varmi acaba??
  • telefondaki sarı ekran sorunu ilk parti telefonların kendisinden mi kaynaklanıyor yoksa ekrandan mı ?
    elimdeki telefonun garantisi yok yani değişim sansım yok ekranı değiştirip yeni nesil ekranlardan takarsam tekrar aynı sorun ile karşılaşır mıyım ?
    bir fikriniz war mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsong

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PeR_FeCt

o değilde yarın 7. gün olucak haftasonu ile birlikte acaba geri iade etsem kabul eder mi?
    androidtelefonlari.com

İnternet sitelerinin iade-değişim şartları değişebiliyor. İade değişim şartlarının son günlerinde olabilirsin hızlı karar vermen faydana olur. Aynı sorunla ilgili diğer sayfalarda okudum hızlıal.com a 2. kez iade edenler var. Eğer telefonun ilk partide üretilen seriye ait ise riske girme, değişim yapmak daha mantıklı gibi.

ilk parti olup olmadğını nasıl anlıycaz ?

Arka kapağını aç AAAB yada ABAB yazıyorsa ilk partidir.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.