Şimdi Ara

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
900
Cevap
21
Favori
159.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...21...45
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kötü yani yokmu diye cevap vermek kişiden kişiye değişir. Bana göre iyi sana göre kötü olabilir. Her cihaz kişilerin ihtiyaçlarına göre farklılık gösterir zira ben is için kullanırım cihazı sen oyun için. Buradaki detay nokta tamamen senin kullanıcının amacına goredir.

Ben genel olarak değerlendiriyorum iphone 4 ile takasa girip aldım bu cihazı pişmanlığın var mi desen samimiyetle söylüyorum yok. Çünkü iphone ile ne yapıyorsam bununla daha fazlasını yapıyorum. Büyük ekran olması ve ekranın kalitesi akıcı hızlı olması cihazı iphone dan ayırıyor. Ha tabiki iphone da guzel cihaz İOS bambaşka.

Sonuç olarak bugün alınacak smartphone lar içinde alınır mi? EVET ALİNİR.

Orijinalden alıntı: 058sivas058

Beyler Telefonu Yaklaşık 3-4 Ay incelledim Tasarımı 10 numara youtubeden sürekli s2 ve bu telefon arasında kaldım ve çok sayıda video izledim herkes kamera tasarım ve uygulama olarak sony diyordu actım vıdeoları ızledım samsung tasarım olarak çok kötü geldi ve bu telefonu almak ıcın tüm magzaları gezdim normel telefoncualrda bu telefon yok sony geri toplatımış öle dediler internet yorumlara baktım sarı ekran sourunu fılan varms fakat aca serısınde yokms bende aca serisi aldım sonunda vatan computerde buldum 1300 TL Çok hevesle aldım aynı evde kaldıgım arkadas Galaxy s3 Kullanıcısı Amolod Ekrana Sahip Fakat İnternden yorumlara baktım cogu sitede sony xperia s ekran olarak cok üstün dıyorları kamera olarak 12mp olması ve ses olarak sony olması benım ıcın sony almama neden oldu fakat aldıkdan sonra Gördüm ki Kamera Tamamen Vasat Berbat Galaxy s3 Kamerası 8 mp olmasına ragmen Cok daha Net cekıyor ozellıkle xperiada gece cekımı kesınlıkle yok flaş okdar yetersizki el feneri yerine kulanılmıyor bile cakmak arkasındakı fenerler kadar flas ısıgı verıyor hıc 1 farkı yok sarj desenız okadar az gıdıyorkı teleofondan dun aksam 1saat20 dk lık fılım ızledım %97 lık sarjla film bittiginde sarj %13 oldu ekran parlaklıgı yarıdan azda izledim bu arada sarj oalrak kesınlıkle son derece kötü + yedek batarya tasıma ımkanınız yok cunku batarya cıkmıyor Telefon Sürekli Donuyor ve Mecbur en az 3-4 Dk Programın hata verıp kapanmasını beklıyorsunuz reset ımkanı yok amolod yanında renk okadar cansız kalıyorkı ten renklerı xperia da bembayz amoled de tamamıyla orjninal ve gercek detaylı var performans olarak mac oyunu yükledim RF 2012 Oldukda FAzla kasıyor ve telefonu oldukca fazla ısındırıyor %80 le gırın oyuna sadece 5 dk oynayın arka plan ısıgı kapalı sekılde cok rahat Sarjın %15 ını yıyor bukadar berbat bıse gormedım telefonda sarj kalmıcak dıye bıse yapmak ıstemıyorsunuz gorev yontecısı menusu anroidler için belırlenms strandart menu kesınlıkle 1 tane ek bıse eklenmemıs sıtelerı acıs hızı normel s2 s3 htc lere ve lg lere gore cok yavas 7.2 nereye 14 nereye + bunu yavas kullandıgınız yetmıyor gıbı sarj da yetmıyor Sürekli Sarj üstünde durdum fakat kasma sorunu Kameranın Bukadar Kötü olması benı telefondan benı asırı derecede soguttu xperia s dusunen arkaslara kesınlıkle ama kesınlıkle tavsıye etmem yakın cekım sevıyorsanız dusunebılırsınız 3D cekım 3D album dediler HDM kablosu tv ye bagla ızle dedıler sözde :D ama bagladım yemin ediyorum normel 2D yi 3D görüntüye cevırlms gorunntuden 1 farkı yok resımın %1 bile televızyon dısına cıkmıyor NFC Smart Taglar güzel menu arası gecısler guzel Album Gorunurlugu guzzel Xperia Klavyesı oldukca kötü ama anroid markden klavye sorunu gıderılıyor yanı kısaca özetlemek gerekıerse sadece 1 ekran genılıgı ve tasarım dısında hiç bir özelliği yok....

Telefonu çok kötülemişsin tamam gece çekimleri kötü olabilir ama gün ışığında s3 rakip bile olamaz
    Telefonum hiç talılmıyor senin telefonunda başka bir şey var
    Ses açma ve üst tuşa basarsan reset alabilirsin
    Sabah evden 7 de çıkıyorum 2 de ggeliyorum 2 den sonra wifi hep açık 3g zaten açık oyun dh Facebook Twitter derken akşam 10-11 arası bitiyor bence seninde telefonunda problem var o kadar da kötü bir ttelefon değil yani mantıklı düşünelim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

quote:

Orijinalden alıntı: c_e_m22

Bende cihazi 2 haftadir kullaniyorum
    3g isareti yok h yada e isareti var bu kafama takildi yurt disindan aldim acaba bundan sebep mi bilemedim.

Cihazin kendi muzikcalarinin kullanimi zor, powerap yada winamp yukleyince sennheiser cx 200 kulakligimdan verim alabiliyorum. Diger turlu ses bana yetmiyor:(

En sinir oldugum nokta iri parmaklarimla msj yazmakta zorlaniyor olmam. Klavyeyi daha buyultmem lazim.

Birde donmalar oluyor ara sira sarji uzun surede doluyor uyuz oluyorum.
    Hep eksilerden bahsettim, artisi cihazi cok seviyorum gorsel olarak ve tum ihtiyaclarimi ben uyanikken ayakta kalabildigi icin karsiliyor.. Memnunum guncellemeleri bekliyorum

Android cihazlarda 3G yerine H , Edge Yerine de yine E çıkıyor.Yani telefonun yurt dışı falan olmasıyla alakası yok kafan rahat olsun

Androidle ne alakası var bütün telefonlarda öyle H 3.5 g demek 3g nin biraz daha gelişmişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahattintopaloglu

MP sensörün yakalayabildiği piksel sayısı oluyor

Ben bizzat az önce falçatayı taktım ve ucunu kaldırdım. Yani fabrika çıkışlı koruyucu film takılı olarak geliyor.

TEST EDİLDİ, ONAYLANDI

İyi cesaret kardeşim helal olsun. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: SKYLINE GTR

quote:

Orijinalden alıntı: parsan

Arkadaşlar telefonumu satıyorum almak isteyen arkadaşlar pm den ulaşabilir. 16,04,2012 faturalı turkcellden alınma beyaz. ölü piksel ve sararma kesinlikle yoktur.

İşte 1 kişi daha telefonunu alır almaz satıyor. Xperia S ölü doğdu. Tasarımını hiç beğenmesemde Galaxy S2 alacağım bu gidişle. S3 çıksında bari fiyatı düşsün alayım

kardeş adamın kredi kartı borcu var senin ne alıp almayacağn bizi ilgilendirmez sen git samsung al hadi sana ßß bu arada fiyatını düşünecek kadar aç oldğun ve uzanamadığn ciğere mındar dediğin de belli yazık git sen 3310 al kendine kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercitekin66 -- 30 Nisan 2012; 13:36:44 >

• TELEFON İNANILMAZ STABİL. ORDAN ORAYA ATLIYORUM UYGULAMADAN MENÜYE GEÇİYORUM BANAMISIN DEMİYOR. ARC VE İPHONE4 KULLANDIKTAN SONRA CENNETE DÜŞMÜŞ GİBİ OLDUM. HER TÜRLÜ ÖZELLİĞİ İLE SONUNA KADAR HAK EDİYOR PARASINI

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

Herkese merhaba , xperia s duyurulduğu andan beri almak istediğim bir modeldi ; ancak ekran sorununu ve yetkili servisinin teleservice olduğunu duyunca direk vazgeçtim ve çok soğuk baktığım htc ye alıcı gözle bakmak durumunda kaldım. Açık konuşmak gerekirse de one x gayet hoşuma gitti; ama hala aklımın bir köşesinde xperia s var. Size bu yönde 2-3 sorum olacak ;

Sarı ekran sorununun giderildiğini söylediğiniz ACAE serisini, kutuda görebiliyor muyuz ?

Seri numarası ACAF ACAG ACAH şeklinde mi ileriliyor (ACAE serisinden sonraki seriler bunlar mıdır ? )

Teknik servisi sadece teleservice mi ?

Arkadaşım bildiğim kadarı ile en son serisi ACAE serisi ve bu seride sarı leke sorunu bulunmamakta. Zaten ilk seride fazlaca görülmüş ikinci seride bu sorun kısmen azaltılmış ve son seride ( ACAE ) daha ben bu sorunla karşılaşan yurt içi ve yurt dışı duymadım, bende de meydana gelmedi. Telefonun ısısı 42 dereceye geldi hatta geçti dakikalarca bu ısıda kaldı ama birşey olmadı.
    Kutuda hangi seri olduğu görülmüyor fakat telefonu elinize alma şansınız olursa eğer kapağı söktüğünüzde batarya bloğunun üzerinde yazıyor oradan görebilirsiniz. hatta burdaki yazılarda telefonun Si numarası, yılın hangi haftasında üretildiğide yazmaktadır.
    Seri numarasının nasıl gittiğini tam olarak bilmiyorum ama ilk iki harf baz alınıyor galiba AA.. AB.. gibi. ( Ama genede tam emin değilim yanıltmış olmayayım)
    Benim telefonteknik servisi NetCell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taupus -- 18 Temmuz 2012; 1:02:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N8 ya da Samsung Galaxy S ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorbit

merhaba arkaşlar bende bugün xperia s aldım. ancak bi sıkıntı var. o da telefonun wifi den acces point veya repaterlara bağlanamıyorum. bu problemin çözümünü bilen varsa acil yardım bekliyorum.

0

Cozum icin wifi gelismis ayarlardan statik ip kullan diyeceksin. Ardindan masaustu bilgisayarindan veya notebooktan baglanti ozelliklerini ogrenip aynisini telefonunda gireceksin. Sadece ip farkli olacak. Mesela 192.168.2.16 gibi bisey olabilir.
  • 2 haftadir kullaniyorum son surum yuklu

Artiları
    --------
    Ekran super
    Tema ve canli duvarkagidi super calisiyor
    Muzik sesi iyi
    Fiyati iphoneye kiyasla uygun
    Ekran buyuklugu tatmin ediyor
    Oyunlarda kasma yok
    Gece alt isiklari yandiginda super bi hava katmis
    Son olarak 3 yil iphone kullandim ama sony ile androidin bukadar güzel oldugunu gec anladim yasasin ozgurluk

Eksileri
    ---------
    Sarj az gidiyor
    Telefonla konusurken karsi tarafin sesi biraz disari veriyor
    Msj klavyesi harf kaciriyordu ama marketten klavye programi ile cihaz super oldu msj yazmak super
    3 nokta yerine keske tus olsaydi daha hassas olurdu

Kisacasi iphoneden anroide gecerken cok koktum ama sony hakkaten super cihaz yapmis :)

Hekimoglu İsmail
  • Ya arkadaşlar bırakın bu işleri telefonun gündüz kamera çekimleri bence kusursuz evet bazı karanlık ortamlarda çokk iyi sonuçlar vermiyor olabilir ama buu okadar abartılacak bir sorun degil
    s3 ee göre ekran kalitesi kat kat daha iyi YouTube dan HD bir video açarsanuz nedemk istedigimi anlarsınız
    şarjı banaa 1 gün rahat gidiyor sürekli 3G ile internete girmeme ragmen
    Telefon çokok stabil ve memnunum
    malzeme kalitesi S3 ee göre çok daha iyi 2 telefonuda birr yere atın görürsünüz

Orijinalden alıntı: ali.semiz

Evet batarya kesikle berbat gün içinde 2 kez jarz etmek zorunda kalıyorum sony den böyle bir telefon olmas olsun camera dersen arkadaşın dediği gibi berbat bende lg 970 vardı 5 mb pixel harika resimler veriyor sony 12 mb pixel yanına bile yaklaşamıyor kağıt üzeinde verilere bakım aldanmayın kullanıcı tarafında işe yaramaz bir telefon

12 megabiksel tabikide kötü çeker.

Orijinalden alıntı: hzrklm

quote:

Orijinalden alıntı: 058sivas058

quote:

Orijinalden alıntı: thextasy

quote:

Orijinalden alıntı: hzrklm

merhaba arkadaşlar.bana yardımcı olun Allah aşkına.xperia s e aşık oldum telefonun hayaliyle yatıp kalkıyorum resmen.ama yorumlar beni bitiriyor :( vay ilk partiymiş vay ekranıymış bilmem neyiymiş.İlk defa kredi kartım oldu oda halkbankasının yeni kartı paraf.dogru düzgün üye iş yeri yok.mecburen belli başlı bi kaç yerle alışveriş yapacagız.mesela gold bugün baktım fiyatı uygun taksit imkanı var,hatta bu forumda okuduğum bir yazıda bir arkadaş gold dan xperia s aldığını ve 2. parti geldiğini söylemiş.buda gaza getirdi beni iyice.yorumlarında hepsini okudum ama gene de bi babacan çıkıp beni az daha bilgilendirsin lütfen.iyi günler

Hocam piyasada ilk seri kalmadı bu ürünün neredeyse.Size tavsiyem yerinde girip seri numarasına kendin bakmandır.Ben Gold`dan almadım ve mağaza hakkında da bilgim yok.Telefonun distribütör garantili mi olup olmadığını bilemiyorum.Dediğim gibi gidin ve kendiniz kapağı çıkarın,seri numarasına bakın.Bu konuda bilgili arkadaşlar da vardır konuda onlar daha çok yardımcı olabilirler.Ve mesajınızı yanlış yere yazdınız aslında.kullanıcılar için bu konu

Kardeşim Sarjı Ve Kamerayı Fazla Sıkıntı yapmıcaksan ve daha önce hiç samsung s3 kullanmadıysan telefon sana cok guzel gelebilri şahsen bende senın gıbı sony hastasyım ınan ama telefonun sarjı artık benı bıktırdı sabah guc tasarufunu acıyorum ekran parlaklıgı yarıda zaten kardesım ekran kalıtesının pek bıse anlamıyorsun sony nın ama tv ye bagla dırek tv moduna gecıyor fılan guzel kendı modlarını ayarlıyrosun o saate o ayarlara gecıyor programları acıyor oraları guzel fakat gece cekım yapmazsın sonyle ısıgın az oldugu yerlerde fılan fazla telefonla oynucaksan mutlaka sarj alletı tasıcaksın yanında tasarım gorunus sony nın kendı progrmaları guzel ha 1 de zayıf noktası kasma yapıyor cogunlukla arama yapmak ıcın bıle bazen tusların gelmesı için 10 sanıye bklyrsn bunu ara sıra yapıyor ama sölemk istedim

Eyvallah kardeşim verdiğin bilgiler için.ama dediğim gibi o kadar para verip ekranı sarı falan gelirse çatlarım ben :( ben vazgeçtim alacak olan arkadaşlarada inşallah denkgelmez.ama içimdede hep bir ukte kalacak

Hocam yok sarı ekran sorunu artık.İlk serilerdeydi o sorun.kronik bir problemdi ve düzeltildi

quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Arkadas bu telefon çok kötü gercekten kötü şarjım 40 saat gidiyor diyen var ama abartmıyorum 3G açıkken 2 saat gitmez bence

yok yanlışın var şarjdan çıkarında direk bitiyor pil.2 saat çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazliya -- 7 Ocak 2013; 12:34:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pınar35

sonunda aldım tel. fakat internete giremiyorum bir türlü modemden alıyor sorunsuz ama hattın internet paketini aktifleştirdiğimde yarım saatte anca google açılıyor acaba bulunduğum yerde çekmeme ihtimali varmı internetin. soruyu toparlayamadım valla. anlatabildiysem yardımlarınızı bekliyorum :D

İlk aldığım da ben de de vardı bu sorun sonra olayı ben şöle çözdüm telefonu wifiye bağladım ayarlara girdim xperiatm yazan yere girdim internet ayarlarına tıkladım internet ayarlarını indirdim şimdi sorunsuz çalışıyor hatta suan hat üzerinden yazıyorum

Orijinalden alıntı: elifednah

quote:

Orijinalden alıntı: doruktd

2 gün içinde bende alıcam ama bu sarj , cok ısındıgında ekran sararması , kendı kendıne yenıden baslatma ve arka kapagının bir iki açmadan sonra oynamaya baslaması sorunlar yuzunden kararsız kaldım . yoksa bunlar buyutulecek seyler degıl mı ? sabah 9dan aksam 12ye kadar 10 15 fotoraf 1 2 konusma 2 saat ınternet ve mesajlaşmayla sarj o saate kadar dayanır mı sizce ? almalı mıyım ne dersınız ? ayrıca hangi seri oldugunu yanı AA mı AC mi vs alırken arka kapagını cıkarmadan öğrenmenın baska yolu yok mudur

Ekran sararması kalmadı gibi
    Seriyi öğrenmenin tek yolu arka kapağı açarak bakmak AA da sararma var AC de yok
    Arka kapak da öyle bir sorun yaşamadım zaten kılıf kullanınca farketmiyor insan bile
    Kendi kendine yeniden başlatma hiç yaşamadım
    Güç tasarrufu modunda birde interneti biraz azaltırsak gitmesi gerekir

teşekkur ettim

• arkadaşlarhttp://www.bizdeuygun.com/LT26i.html#1 bu siteden telefon alan yok mu.. en uygun bu sitede şu an bende alıcam ama alan arkadaş varsa içimi rahatlatsın lütfen..

Orijinalden alıntı: semihob

arkadaşlar oyun oynarken veya resimlere bakarken ekran gidip geliyor.Dolayısıyla oyun devamlı duruyor bunun için ne yapabilirim çok sinir bozucu gerçekten

oyunlarda sürekli pause vermesi yani ekranın gidip gelmesi sorunu bende de vardı ve yabancı forumlarda araştırdım bu sorunu. çözüm olarak telefonun içinde kurulu olan mcafee virüs programının kaldırılmasını söylüyodu ve bu bende işe yaradı. bence bi dene sen de. virüs programı olarak onun yerine dr.web kullanabilirsin.

Orijinalden alıntı: estoque

Sony xperia s (SADECE KULLANICI YORUMLARI)

resimseki gibi arka plan bulanık şekilde çekmeyi bulamadım yardım edebilecek var mı

Kameran otomatik değil normal modda olsun(kamerayı yan tuttuğunda sağ en üstteki ayar) ve çekim modları kapalı olsun(üstten ikinci ayar). Böylelikle ekranında 4 tane odak noktası göreceksin. Kamera tuşuna yarım bastığında ekranda hangi alan daha çok yer kaplarsa ona odaklar kameran ama sen az olan yeri odaklamak istersen de mesela resimdekinin tam tersini yapacaksan önce o bulanık çıkmasını istediğini objeyi kadrajına hiç alma, yarım basarak diğer tarafa odaklan ve elini odaktan çekmeden asıl çekmek istediğin pozisyonu kadraja al bu sefer. En basit bu şekilde anlatabildim. Deneyerek daha iyi anlarsın zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzadige

arkadaşlar hiçbir şekilde izleyemiyorum videoyu netten sadece youtube ve faceden izliyorum..flashpalyer yükleyin diyor netteki sayfada..ne yapmalıyım..hangi flash playeri yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim..bu arada ufakta olsa güncellemeyi nasıl yapacağımı anlatırsanız sevinirim..teli kurcalamaya pek vaktim yok bu aralarda..

Forumda konusu vardı android 4.0.4 e flashplayer indirme diye ben ordan indirdim biraz araştır bulursun
    ||Ryzen 5 3600X || MSI B450 Gaming Plus Max || 2x Corsair Vengeance 8gb 3000mhz || Gigabyte Geforce RTX 2070 Super || Xpg SX6000 Pro 1TB || Sandisk SSD Plus 480GB || James Donkey JD240 || Corsair RM750 80+ Gold ||
    Corsair Carbide Spec-05 || MSI MAG 241CR || Logitech G413 || Razer Deathadder Chroma || AKG K7XX Massdrop ||
  • kameranın hızlı başlatma ayarlarında biraz oyna. önce kapat sonra başlat ve yakala'yı falan seç bi de öyle dene. olmuyorsa yazılım yeniden yüklemeyi dene istersen

Orijinalden alıntı: kaanka12

bu hataların onarılcağı yeni güncelleme ne zaman gelir biliyonuz mu?

forum.shiftdelete.net/sony/333154-xperia-s-sl-firmware-6-2-b-1-96-ekran-sizintilari%3B-1080p-video-duzeltme.html

SONY XPERIA™ Z5 | White

[/center]//forum.donanimhaber.com/m_80717013/f_//tm.htm#80717013]SONY XPERIA™ Z1[/link]
  • 
Sayfa: 1234...21...45
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.