Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.754
Cevap
96
Favori
365.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben donanımsal sorun yaşadım yazılım sorunu yaşamadım hocam fakat kapanma yaşayanlarıda görüyoruz onunda yazılımmı yoksa donanım mı olduğu pek net değil ama ben donanımsal diyorum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 16 Mart 2016; 21:22:56 >
  • 10 gündür telefonu kullanıyorum. Batarya bir günü çıkarmakta, kamera gayet güzel fakat kulaklıkla ses çıkışında biraz zayıf kalmış, farklı telefonlarda denediğim birden çok kulaklık ve orjinal kulaklığı ile alınan ses zayıf kalmakta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demedor

    10 gündür telefonu kullanıyorum. Batarya bir günü çıkarmakta, kamera gayet güzel fakat kulaklıkla ses çıkışında biraz zayıf kalmış, farklı telefonlarda denediğim birden çok kulaklık ve orjinal kulaklığı ile alınan ses zayıf kalmakta.


    Ses arttırma var farkında değilsin Çeviriciden *#*#3646633#*#* tuşla, EngineerMode açılacak. Hardware Testing sekmesine kaydır ve Audio --> Headset Mode'a gir.

    Type'ı media yap ve aşağıdaki max vol. bölümüne de 160 yaz.

    Bence ihtiyaçlarını karşılayacaktır ClearAudio+ ile birlikte


    Bu mesaja eklenen görseller:

    ★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • telesekreteri kullanan var mı bu konuda bilgi verebilcek olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RaGoN_

    Xperia M5'e root atmak çok mantıksız bir hareket bence. Telefon zaten çok fazla sorunu olan bir telefon bir de root atarsanız garanti de bakmayacağı için elinizde patlayabilir.

    Rootladım 1 saat içinde geri kaldırdım zaten gravity boz ile xperia xposed için atmıştım ama işlemcisi yüzünden çalışmıyor tekrardan kaldırdım rootu ben 10 gündür kullanıyorum daha herhangi bir sorun çıkarmadı bana cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maylin kullanıcısına yanıt
    Value kısmı ne anlama geliyor. 160 yapınca ses arttı:)
  • internete çok giriyorsan lenova p1 al ya da lg g4 al paralelde olsa m5 pek yanaşma derim bir m5 kullanıcısı olarak şuan benim günde en az 5 kere kapanıyor telefon kapanmasa gerçekten memnum
  • Arkadaşlar sorunun çözümü batarya.
    Gsmarena ve sonymobile de tek tek sayfa sayfa açılan konuları okudum. Batarya değiştirilen bütün kullanıcılar sorunu çözmüş.
    Sorunun sebebi ise telefon çekmediğinde 3g veya Lte hangi modda kullanıyor iseniz telefon aniden 2g ye geçmeye çalışırken kapanıyor. Bu kapanma bir kaç defa yaşandıktan sonra açılmama sorunu ortaya çıkıyor.

    Servise verirken sorunun kaynağını ve çözümünü sony nin kendi forum sitesinde de moderatörlerin kabul ettiğini servis elemanıyla paylaşırsanız veya kargoyla gönderiyorsanız not olarak yazarsanız çözüme kavuşabilirsiniz.

    Birkaç REV4 kullanıcısı bu serinin sorunlu olmadığını söylese de aynı pil sorunu Rev4 tede var.

    Yazılım ile çözüm sağlayamayacaklarını düşünüyorum. Sony pil değişimlerinden dolayı yaptığı zarardan kendisine pay çıkarması lazım. Bu sorunun çözümü yakında tüm m5 kullanıcıları olarak Türkiye de yayıldıkça euroasia ve kvk pil değişimlerine olan taleplerden dolayı bizlere sıkıntı çıkarma yoluna gider gibime geliyor. O yüzden elinizi çabuk tutup ayıplı malınızı yeni bir pil değişimi yaptırarak sağlama alın derim.

    Yeni bir pil ile M5 sorunsuz ve şık bir telefon.(kamera, snapchat, donma sorunları da pil değişimi ile hallolmuş oluyor)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: megi21

    durduk yere telefonda şebeke gidiyor ne arama yapıyor nede internet baglantısı oluyor. reset attıgımda düzeliyor ama bu olay her gün olmaya başladı. bu da baya can sıkıcı hale geldi. 115 sayfa hepsini okumakda mümkün değil daha önce bu durumla karşılan ya da çözümünü bilen varsa cevaplayabilir mi. iyi forumlar..

    Bu olay bende de oluyor fakat kaç günde bir olduğu ne zaman yapacağı belli olmuyor.Sabah serviste nette takılıyordum bir ara sayfa açılmadı filan sonra arama yapmayı denedim onu da yapmadı en son kutusu yanımda olmadığı için uçak modu on/off yaptım düzeldi iki sefer başıma geldi son 2 günde kutusunu yanıma alınca götüreceğim tekrardan servise..

    Daha öncede servise verdim aslında ama sorun ne zaman olacağı belli olmadığı için sorun yoktur deyip yazılım atıp gönderdiler telefonu geri.

    Ondan hariç ip6+ dan bu telefona geçtim ve bu tarz geçiş düşünenler varsa kesinlikle önermiyorum.

    Cihaz kamerasından başka hiçbir + özellik barındırmıyor.iPhone kullanımıyla kullanmaya kalksam günde 2 kere şarj edeceğimden cihazı pek kullanmıyorum.Senkronizasyon vs. de kapalı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Sewim -- 17 Mart 2016; 8:25:08 >




  • alperentugrul A kullanıcısına yanıt
    LG G3 yada G+ almam daha doğru olacak gibi. G4 paralel fiyatları uygun, ama LG garantililerde bu seviyelere inecektir.

    bilgiler için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravelli76

    LG G3 yada G+ almam daha doğru olacak gibi. G4 paralel fiyatları uygun, ama LG garantililerde bu seviyelere inecektir.

    bilgiler için teşekkürler.

    Bende baya Vazgeçtim sanirim m4 aqua alacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaklaşık 2-3 hafta önce turkcel mağazasına gittim, M4 Aqua almak için. görevli personel bu ürünü yerden yere vurdu. elinde olmayabilir, eski model olabilir ama bu kadar kötülemesini anlamadım. acaba bu model gerçekten çöp mü diye şaşırdım. yoksa onun fiyatı daha makul. bütçemi fazla zorlamadan alabilirim.
  • M4 ün kamerası kötü ve dahili hafıza 8 gb olması sıkıntı.Onun dışında iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali119 kullanıcısına yanıt
    media markta Xperia C4 900 TL ye. gezinirken kod verdi. alsam mı acaba. C4 de forumda tavsiye edilenler listesinde.
  • İyi günler m5 kullanıcıları. Konuşurken ses gelmeme sorunu yaşayan var mı? Eün başladı ve bugün denediğim hiç bir aramada ses gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C4 hakkında hiç bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alischgrmz A kullanıcısına yanıt
    Ses gelmeme değil de karşı tarafa sesin gitmemesi sorununu yaşamıştım, kendi kendine 5.1 de geçmişti oda bi daha yaşamadım hiç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İadem kabul olursa Z5'e geçiyorum. Ön kameranın düşüklüğünü bariz hissedicem ben bu sony nin donanım yerleştiirme statejisine s.çym amirale 5 ortaya 13 nedir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 17 Mart 2016; 19:40:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali119

    Value kısmı ne anlama geliyor. 160 yapınca ses arttı:)

    Orası level bölümüyle bağlantılı. Buradaki level da medya ses seviyesi oluyor. Value da o ses seviyesinin içinde başka bir değer. Medya sesi en sondayken değer en yüksek, yani 255 oluyor. Atıyorum 7 iken 150 mesela. Örneğin medya sesi 7'deyken daha fazla ses çıkmasını istiyorsan değeri arttırırsın, 160-170 yaparsın, fakat yine de hiçbir şekilde en yüksek ses seviyesindeki değerin üstüne çıkamazsın. Tabii 7'yi değiştirirsen diğerlerini de onunla orantılı bir şekilde değiştirmen lazım, seviyeler arası ses farkı birinde az birinde çok olmasın diye. Bence o değerleri değiştirmeye gerek yok, zaten yeterince eşit şekilde paylaştırmışlar değerleri, kulağa batmıyor.
  • arkadaşlar ben note 2 kullanıyodum batarya ve genel akıcılık performansı olarak ama ön kamerasını beğenmediğim için yeni telefon almaya karar verdim ve M5-C5 Ultra- HTC Desire Eye arasında kaldım evkurdan elden taksitle alıcaktım ve eye orda yokmuş o yüzden onu eledim ve m5 c5 arasında kaldım tabiki kağıt üzerinde m5 tartışmasız ama burdaki kapanma ve çekmeme sorunlarını okudum başka yerlere de baktım baya şikayetçi var ve servise giden cihazlar geç geliyormuş bu yüzden m5den son anda vazgeçerek c5 aldım zaten daha önceden 5.5 inçlik bi telefon kullandığım için büyük ekranda sıkıntı değil benim için hatta c5in çerçevesiz tasarımı sayesinde note 2den daha dar bi yapısı var neyse sorum şu olucak m5 almamakla hata mı yapmışım aklım hala m5de bu söylenenler doğru mu? şimdiden teşekkürler




  • 
Sayfa: önceki 342343344345346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.