Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.754
Cevap
96
Favori
365.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maşallah forumumuz da çok aktif ama bi şey sorcam Wifi sürekli kopup duruyor ben ne yapsam çare olmadı kimsede yok mu bu durum, aynı arkadasımda da m5 var 5.0 da ikeb bu durum yoktu 5.1 de meydan geldi çözüm yolu önerebilecek birisi yok mudur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bugun eski Lamia 920 yolculuğumu bitirip m5 ile aranıza katıldım fakat ilk gunden pişman oldum ekranın sol ustunde 2 tane sarı leke var cihazı aldım.eve gelince farkettim bununla.ilgili bilgisi.olan ve çozumu varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Furkanby F kullanıcısına yanıt
    Hocam yazılım zaten günceldi yani bir anda oldu herşey bende birşey anlamadım kimsede böyle bir sorunla karşılaşmamıştır herhalde
  • Snowbros S kullanıcısına yanıt
    Aldığınız yere götürüp aynı telefondan kapalı kutu isteyin. Ayıplı mal sonuçta böyle bir hakkınız var. İlk 6 ay içinde kullanıcı kaynaklı olmayan herhangi bir sorun çıkarsa kapalı yeni kutu isteme haķkınız var. Eğer bu 6 ay içerisinde telefon serviste herhangi bir tamir işlemi görürse bu hakkınız kayboluyor ve eğer telefonunuz yine kullanıcı hatası olmayan bir sebepten ötürü serviste tamir işlemi görürse ve aynı sorunu 3 kere tekrarlarsa yine kapalı kutu cihaz talep etme hakkınız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sorunsuz kullanıyordum telefonu(rev4) , o aldığı ilk güncellemeden beri ön kamera açılmıyor ne snapte ne normal kamera uygulamasında ne de mağzadan indirdiğim başka uygulamada.Pc companiondan onarma da yaptım, format attım yine aynı.Anlamadığım başta çalışır olan şey güncellemeden sonra gitti.Çözümünü bilen yazabilirse sevinirim.
  • otherside55 kullanıcısına yanıt
    Ön kameranın h,ç açılmama problemini SP den yaşamıştım servise verdim data temizlemesi yapıldı nasıl olduğunu öğren yapabilirsen yap yada servise gönder teleserv,ce yapmıştı sp yi
  • durduk yere telefonda şebeke gidiyor ne arama yapıyor nede internet baglantısı oluyor. reset attıgımda düzeliyor ama bu olay her gün olmaya başladı. bu da baya can sıkıcı hale geldi. 115 sayfa hepsini okumakda mümkün değil daha önce bu durumla karşılan ya da çözümünü bilen varsa cevaplayabilir mi. iyi forumlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Creed.49

    Hocam yazılım zaten günceldi yani bir anda oldu herşey bende birşey anlamadım kimsede böyle bir sorunla karşılaşmamıştır herhalde

    ilk defa böyle sorunları senden duydum, Yine de Pc üzerinden onarım yapınız belki faydası olur.
  • Evet bugün Ankara teleservice ye kapanma sorunu nedeniyle gönderdim,3 ayda toplasam 3 kere kapandı ama meseleyi çözmek lazım ve işin ilginci ilk 2.5 ay hiç kapanmamıştı:( sağolasın SONY!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.1.A.46 henüz Türkiye'ye gelmedi, önce o gelecek daha sonra da Android 6 gelecek, daha çok bekleriz yani...
  • ikinci telefon olarak bugün aldım bu telefonu gayet güzel akıcı kamerası kullandığım 6s ten daha güzel. Şuan 5.1 e güncelleme yapıyorum bir sorun görünmüyor telefonu beğendim. Yukarda yorumlarda touchwiz arayüzü daha güzel denmiş bence Xperia nın arayüzü daha başarılı. Tek eksik bence telefonun 16 gb olması. önerebileceğiniz bumper yada rubber kılıf var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba Huewai G8, HTC 820 ile Xperia M5 bu modeller arasında kararsız kaldım. 2-3 farklı konuya mesaj attım. bazı üyeler Sony'den uzak durun gibi tavsiyeler veriyor.
    sizler Sony kullanıcısı olarak, değerli fikirlerinizi paylaşabilir misiniz.
    bu cihazın özellikleri ve görüntüsü iyi.
    telefonum sorunlu, ödemelerim azalsın diye telefon alımını erteliyorum. ama artık bir karar vermem gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ravelli76

    merhaba Huewai G8, HTC 820 ile Xperia M5 bu modeller arasında kararsız kaldım. 2-3 farklı konuya mesaj attım. bazı üyeler Sony'den uzak durun gibi tavsiyeler veriyor.
    sizler Sony kullanıcısı olarak, değerli fikirlerinizi paylaşabilir misiniz.
    bu cihazın özellikleri ve görüntüsü iyi.
    telefonum sorunlu, ödemelerim azalsın diye telefon alımını erteliyorum. ama artık bir karar vermem gerekiyor.

    tamamen kişisel görüşlerdir.
    Telefonun artıları
    - Kamerası gerçekten çok iyi. 4k video performansı güzel.
    -sony ara yüzü gerçekten akıcı. Müzik track id galeri gibi uygulamaları çok hoş.
    -3gb ram ile kasma yaşamadım.
    -su geçirmezlik ( şimdiler de suya dayanıklıdır ifadesi var)
    -Şık bir telefon

    eksileri :
    Çoğu telefonda kamerada takılmalar, 2gden 3gye geçişti belirli bir süre hat gidiyor
    -Benimde başıma gelmişti; bazı modellerde şarı olduğu halde durduk yere kapanıp şarja sokulmadan açılmaması. Bu birazda şans işi ama forumda epey kişinin başına geldi.
    -arka kısmı cam olduğundan çabucak çizilecek gibi duruyor ben hemen arkasına ve önüne kırılmaz cam taktırmıştım.
    -Geç sarj olması 3g açık kurcalandığında çabuk pil tüketimi olması. yaklasık 3-4 saat arası sarj oluyor. Benide en çok üzen olay bu. Ben bir günü çok zor bazen de çıkaramıyorum. Herkesin görüşü farklı olabilir ama tavsiyem biraz dahabekleyip yeni modeller çıkıcak dediğin telefonlar arasında en iyisi bu. Herkesin bütçesi ve telefon kullanım alışkanlıkları farklılık gösteriyor.Ben genelde kamera kullandığım için iyi ama sardan dolayı powerbank almayı düşünüyorum. Tavsiyem güncelleme olayı hızlı sarj kamera ,ram , usb typ c gibi batarya gibi özellikler düşünüyorsanız marka takıntınızda yoksa gm 5 plusı incelemeniz ya da o zamana kadar çıkabilecek f/p özellikli telefonları beklemeniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuara86 -- 16 Mart 2016; 15:37:31 >




  • cuara86 kullanıcısına yanıt
    ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederim.
    marka takıntım yok. eşime Huawei G7 aldım. özellikle şarj süresi uzun olsun yeter. tavsiye konusunda kişişellik çok ön planda, çok haklısınız.
    bir de elektronik de şans faktörü de önemli. çoğu insanın tavsiye ettiği cihazı alırsın, sorunlu çıkar. ya da tam aksi olabilir.
    asıl aklımdaki cihaz LG G4 ama fiyatı bütçemi zorluyor. gerçi fiyat inmeye başladı. paralel fiyatları makul ama paralel ithalat ürün almak istemiyorum.
    en doğru tercih, belirttiğiniz gibi biraz daha bekleyip G4 almak olacak galiba. LG G3 de güzel ama ön kamerası 2,1 MP olduğundan öz çekimler kaliteli olmayabilir.
    tekrar teşekkür ederim.
  • 1 Hafta Önce Bende Xperia M5 Beyaz Alarak Aranıza Katıldım. Şuan Root Atıyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aykt41

    1 Hafta Önce Bende Xperia M5 Beyaz Alarak Aranıza Katıldım. Şuan Root Atıyorum :D

    Hayırlı olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilirsen ne mutlu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aykt41 kullanıcısına yanıt
    Xperia M5'e root atmak çok mantıksız bir hareket bence. Telefon zaten çok fazla sorunu olan bir telefon bir de root atarsanız garanti de bakmayacağı için elinizde patlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RaGoN_ -- 16 Mart 2016; 20:04:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilirsinizki ben bu cihazını bu konuda ilk alan kişiyim en son servislik problemi olana kadar çok memnundum fakat cihazımı servise yolladım yeni cihaz geldi yeni gelenide gelir gelmez kesinlikle iade isteyerek geri golladım sebebi ise ekranı sap sarıydı şu andan itibaren M5'i hiç önermiyorum eğer içinizde sorunlarına karşılık alacağım diyenler varsa kesinlikle vazgeçmelidir bir kullanıcı olarak diğer kullanacak olanları uyarıyorum. Elbeteki içinizde telefonu sorunsuz kullananlar vardır onlara mutluluklar böyle güzel F/P cihazı hatalı üreterek büyük bir hata yapmıştır SONY...

    İade kabulü çıkarsa ne alacağım ise muamma...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanucan -- 16 Mart 2016; 20:29:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ramazanucan

    bilirsinizki ben bu cihazını bu konuda ilk alan kişiyim en son servislik problemi olana kadar çok memnundum fakat cihazımı servise yolladım yeni cihaz geldi yeni gelenide gelir gelmez kesinlikle iade isteyerek geri golladım sebebi ise ekranı sap sarıydı şu andan itibaren M5'i hiç önermiyorum eğer içinizde sorunlarına karşılık alacağım diyenler varsa kesinlikle vazgeçmelidir bir kullanıcı olarak diğer kullanacak olanları uyarıyorum. Elbeteki içinizde telefonu sorunsuz kullananlar vardır onlara mutluluklar böyle güzel F/P cihazı hatalı üreterek büyük bir hata yapmıştır SONY...

    İade kabulü çıkarsa ne alacağım ise muamma...

    Cok almak istiyorum ya guncelleme ile duzelmez mi sorunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.