Şimdi Ara

★ Sony Xperia M5 ANA KONU ve KULLANICILAR KULÜBÜ★6.0 Güncel (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11.754
Cevap
96
Favori
365.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hami.7 kullanıcısına yanıt
    normal mod
  • Beklemede şarjı biten arkadaşlar pil bölümünün ekran resmini atsın. Sorunu anlamaya çalışalım. Telefon işlemcisi bir şey yüzünden uyku moduna girmiyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtdışı forumlarda cihazın bir süre 3g/4g sinyali alamadığında kendi kendine kapandığı ve şarja takmadan (pili tam dolu olsa da) açılmadığı yazılıyor. aynı sorunla karşılaşan var mı?
  • Bende 2 aylık C4 kullanıcısıyım benim cihazımda 5.0'la çıktı ve açın konusuna bakın o cihazda da yazılım kaynaklı sorunlar dolu...En basit boşta şarj tüketimi çok yüksek..Şarj çok fazla gitmiyor...Stamina modlarında normal moddan fazla şarj harcıyor vs vs vs ...

    şimdi m5 aklımı çeliyor fakat bu cihazda 5.0'la çıktı ki genel olarak 5.0 çok şikayet edilen bir versiyonken neden hala yeni çıkan bir cihazda kullanılıyor anlamıyorumm..Ben aylardır C4 için güncelleme bekliyorum 5.1 gelmeyecek direk 6.0 gelecek dediler..Aynı durum şimdi M5'te de var..

    QRX arkadaşımızın da dediği gibi fiyatı az yada çok daha çıktığı 1 hafta dahi olmamış bir telefona 6.0 gelince düzelir bazı şeyler demek bence hoş bir durum değil.Bu hatalar görülürken bilinirken Sony'e geri dönüşleri yapılırken bunun hala giderilmemesi can sıkıcı...

    Ben kendi kullandığım C4 için sizler M5 için 6.0 denilen güncellemeyi bekliyoruz..Bu geldiğinde her şeyin günlük güneşlik olacağınında bir garantisi yok nasıl ilk kez 5.0 çıktı çok şikayet edildi peşinden 5.1 ler geldi belki 6.0 da ilk sürüm olduğu için sıkıntılı gelecek ne yapacağız oturup 6.1 gelince düzelir diye mi bekleyeceğiz..Belki cihazlar 6.1 almadan 6.0 da bırakılacak belli değil... Belki de mükemmel bir yazılım gelip gram sıkıntı kalmayacak..

    Bunları Sony'ye çamur atmak için yazmıyorum..Sony'i çok seven en kısa zamanda da M5 almak isteyen birisi olarak yazıyorum..




  • Bekleyip göreceğiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur hocam bende katılıyorum 6.0 da sıkıntılı olabilir ama stamina modda bana makul geldi google a Android 5.0 sorunları yazarsanız cihazdan bağımsız hepsinde var. M5 ise stamina modda kullanıyorum cihaz sabah %100 iken standart kullanımda günü çok rahat yatıncaya kadar gider test edicem ama dayanamıyorum yeni cihaz sürekli kullanıyorum ve cihaz keyif veriyor. Sony i kötülemediğinizin de farkındayım ama bende memnun olmasam ve de birşeyler bilmesem konuşmam bizzat dh de erdi bey röportaj yaptı sony genel müdürü ile izleyebilirsiniz 6.0 alacak cihaz listesi hemen hemen belli ama acele etmeyeceğiz dedi ve ömrü hayatımda M5 hariç hiç bir sony cihaz kullanmadım.ayrıca tahminen konuşmuyorum cihaz elimde deneyimlerinizi paylaşıyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoDoking kullanıcısına yanıt
    Hocam stamina moda almayı deneyin yarında öyle kullanın bakalım ne olacak.Ben gayet memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni m5 aldim.Diğer m5 sahipleri cihazin ustundeki jelatinlemi kullaniyorsunuz.Temperli cam, kilif alan ve onerebilecek varmi acaba.Gerek varmi sizce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iki müzik dinledim fragman tarzında ses ayarlarına falan baktım %4 eksildi, sonradan aklıma geldi acaba arka planda uygulama var mıydı diye ama vatandan çıkmıştım artık. Foto otomatik çektim hoşuma gitmedi çektikten sonra az yakınlaşınca pikseller bozuluyor,ama monoda ses kalitesi güzeldi, vidyo oynatım renkler falan güzeldi, g3 ile foto karşılaştırdım g3 foto çok parlaktı m5 herşey yerindeydi ama pikseller yakınlaştıkça belli oluyordu az yakın olsan bile. 5.0 sürüm.
  • N11 de kampanya var halen almayıp almayı düşünenler için 1389 lira olan ürün 1319 liraya düşüyor...
  • Arkadaşlar sıkıntı büyük ; gece saat 12.30 da şarjı 100 olarak bıraktım sabah kalktığımda yüzde 93 ve staminia mod açık durumdaydı.Telefonda uygulama oalrak sadece whatsapp yüklü.Şuan saat 8.54 telefonda hiç bir işlem yapmadım yüzde 88 ' de . Sinir oldum resmen . Dün fabrika ayarlarına döndüm sıfırladım cihazıda.
    Kafayı yicem ya....
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt
    hepimizde şarj sıkıntısı var galiba 6.0 ile düzelir hocam
  • Eğer bu sorun devam ederse satmayı düşünüyorum telefonu. O kadar bekledim , daha öncede z3 compact almıştım. O kadar beklemiştim aynı şekilde onda da pembe kamera sorunu çıkmıştı.
    Sony diyorum bu sefer olmuş diyorum yine hüsran yine hüsran..... :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnu89 -- 23 Kasım 2015; 9:36:52 >
  • kamera çok iyi ama yazılım iyi değil okadar. snap kamera öneririm yada profesyonel manuel ayarlar için camera fv-5 kameranın gerçek kapasitesini kullanır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoDoking

    hepimizde şarj sıkıntısı var galiba 6.0 ile düzelir hocam


    Bilmiyorum hocamda telefon cebimde hiç işlem yapmadan bildiğin yiyor şarjdan mobil veri açık sadece..Bi saate bakıyım dedim yüzde 86' ya düşmüş.Çok ilginç ya...Bulur bulur gelir beni bulur :) Bu kadar sony sony diye tutturduğum için mi oluyor bunlar anlamadım ki...
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt
    bendede aynı , stamina modunu açtım şuan öyle kullanıyorum iyi gidiyor dediğim gibi android sürümünün 5.0 oldugunu hatırlayalım
  • http://i.hizliresim.com/yo8gk7.jpg
    http://i.hizliresim.com/6q7dj3.jpg
    http://i.hizliresim.com/W9AmjN.jpg
    uzun pozlama denemeleri:http://i.hizliresim.com/p8qlLq.jpg
    uzun pozlama denemeleri:http://i.hizliresim.com/Ng6m7Y.jpg

    Kısaca kamera bu. ayarı tutturursanız çok iyi (henüz acemiyim daha iyi olabilir :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 23 Kasım 2015; 9:48:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoDoking

    bendede aynı , stamina modunu açtım şuan öyle kullanıyorum iyi gidiyor dediğim gibi android sürümünün 5.0 oldugunu hatırlayalım

    Hocam staminia mod açık aynen benimde o şekilde bu belirttiğim veriler , hiç bişey yapmadığım halde.Facebook vb. bi işlem yapmadım sabahtan beri.Sadece whatsap yüklü,onda da mesajlaşma yapmadımSadece saat bakmak için bir iki defa baktım.Staminia bence çalışmıyor gibi mobil veriyi falan kapatsa beklemede sabah yüzde 93'e düşmesi imkansız gibi birşey.
  • husnu89 H kullanıcısına yanıt
    O hayini bulabilirsiniz :) Ayarlar >güç yönetimi > en altta pil kullanımı o kadar ne sömürüyor şarjı görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ts2000 -- 23 Kasım 2015; 9:54:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ts2000

    O hayini bulabilirsiniz :) Ayarlar >güç yönetimi > en altta pil kullanımı o kadar ne sömürüyor şarjı görebilirsiniz.

    Evet daha öncede bakmıştım.Şimdi yine baktım en fazla google var oda Yüzde 7 .
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.