Şimdi Ara

★ SONY XPERIA™ M4 AQUA | ANA KONU | ★ (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.884
Cevap
57
Favori
266.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanklar yolda

    Geçmiş konulara bakın.Eski z serileri ve m serileri su geçirmez olarak lanse edilmişti.Su geçiren cihazlarda THH direk değişim kararı çıkarıyordu.Fakat M4 suya dayanıklı diye gösterildi diye biliyorum.Yine de değişim hakkı ve ücret iadesi alanlar oldu.Siz de tüketici hakem heyetine gidin hocam.

    Tamamdır, vatan bilgisayardan gelecek ikinci olumsuz bir cevap sonrası THH ye geçiyorum.
  • Ürün sayfasındaki tanıtım yazısında Suya dayanıklı yazıyor da yanına (*) işareti koymuşlar altta da ince bir yazı ile açıklama yapmışlar, adam gibi yazsalar olmaz. Sanırım böyle bir durumda yükümlülükten kaçmak için bir pazarlama tekniği. Pek ihtimal vermemekle birlikte yine de şansını dene, belki müşteri memnuniyeti adına değişim yaparlar.
    https://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-m4-aqua/features/#waterproof



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 15 Temmuz 2017; 18:51:13 >
  • Merhaba arkadaşlar



    Telefonun modeli sony m4 aqua. Bugün bir anda ekran gitti, sadece bildirim ışığı mavi renkte sürekli yanıyor ve telefon ısınıyor. Kürdanla hard reset atmayı denedim olmadı, ses açma tuşuna basılı tutarak açmayı denedim tepki vermedi, şarja taktım tepki yok, bilgisayara bağladım bilgisayar okumadı. Fotoğraflarını konuya ekleyeceğim. Sizce problem nedir?






    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiye verin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonu annem kullanıyor ancak şu sony'nin beyaz rengi sarıya yakın yapması gözüme o kadar kötü geliyor ki beyaz dengesinden mavi renk skalasına sonuna kadar dayayıp beyazı beyaz yaptım. Ancak telefon yeniden başladığında beyaz renk yeniden sarı tonda oluyor. Ayarlardan beyaz dengesi adlı seçeneğe girir girmez eski ayarları okuyup beyaz dengesini o şekilde ayarlıyor.
    Var mı bunun bir çözümü..

    Marshmallow sürümü çalışıyor cihaz üzerinde bu arada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 23 Temmuz 2017; 8:58:10 >
  • WhatsApp QR kod okumuyor.
  • Xposed üzerinden "YouTube background playback" yüklüyor kullanıyordum. Telefona format attım. Kullandığım modülleri tekrar yükledim fakat bu modül xposed de çıkmıyor. apk sını buldum yükledim ve xposed den aktif ettim ama çalışmıyor.
    Başına gelen bilgisi olan var mı?
  • Bizimkine su girdi. İlk başta çalışıyordu. Bir kapatayım dedim. Kapattım. Bir daha açılmadı.. Şarj filande almıyor. Öyle yatıyor.. Ekranıda kırık zaten. Yaptırmaya değmeyecek. Sony en ince ve hafif telefonlarından biri. Hafızası iyi olsaymış daha rahat kullanılırmış..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazın gün içinde sık sık kendini kapatıp açmasından dolayı 3.kez garantye vardım yazılım yükleyip gönderiyorlar sorun görülemedi diye ne yapmalı kvk ye veriyordum thh ye başvursam bişey çıkarmı aynı sorundan 3 kez gidnce değişim olmuyormuyu size yeniden balatmıyormu hiç kendini ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uugguurr86

    Xposed üzerinden "YouTube background playback" yüklüyor kullanıyordum. Telefona format attım. Kullandığım modülleri tekrar yükledim fakat bu modül xposed de çıkmıyor. apk sını buldum yükledim ve xposed den aktif ettim ama çalışmıyor.
    Başına gelen bilgisi olan var mı?

    Background Playback'i Google kaldirtti depodan.



    Çünkü Youtube Red'in onunu kesiyordu. Bende yuklu ve calisiyor , M4 Aqua kullanmiyorum.



    2.0.4 surumunu bul cunku onceki versiyonlar hep guncelleme gelince bozuluyordu , bu Youtube guncellemesinden etkilenmeyen surumlerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu yaklaşık 1 hafta önce servise yolladım. usb ile bilgisayar tanımıyordu ve ekranın solüst kısmında sarı bir leke belirmişti. kvk cihaz takip sayfasında anakart değişimi yazıyordu. bugün sabah aradılar ve telefonumun onarılamadığını, xa ile değişeceğini söylediler. değişimi onayladım. fakat kvk sayfasında hala anakart bekleniyor yazmakta.
    sizce xa alınır mı arkadaşlar? benim telefonumun şarj aleti falan bozulmuştu servise sadece telefonu verdim. yeni verecekleri telefonu kutusuyla mı verirler?
    konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • tdtw T kullanıcısına yanıt
    Aqua m4 ve XA Kıyaslaması linklerde, kendin karar ver. Benim olsa hemen değiştiririm. http://kiyaslahadi.com/tr/1/727,338/

    http://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/4037-47110/sony-xperia-m4-aqua_sony-xperia-xa/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 18 Ağustos 2017; 23:56:12 >
  • Telefonun garantisi bitti şansa bak usb si bozuldu.4-5 saate şarj oluyor sokete tam oturmuyor genişlemiş gibi.Bide Flash bozuldu şimdi bazen açılıyor bazen açılmıyor.2 sini yaptırsam kaça patlar bilgisi olan varmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemin kullandığı m4 Aquada birden sarj sorunu olmaya başladı.

    Sarj 100de 100de sabit kalıyo birden 75'e falan düşüyo sonra kapanıyo.Açıldığında tekrar kapanıyo.Sarja takınca anca çalışabiliyo.Ne lanet telefonmuş bu böyle. İstanbul avrupa yakasında avcılara en yakın servis neresi arkadaşlar ? Sitesinden göremedim ya da ben bulamadım.

    Konu hakkında bilgisi olan yazarsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avolon

    Selam,

    Xperia M4 aqua E2303 hafıza probleminin tam çözümü için:

    1. Bootloader kilidinin kaldırılması,
    2. SuperSu yüklenerek, telefona root yetkisinin verilmesi
    3. sonrada telefona Apps2SD uygulamasının yüklenmesi,

    şeklinde özetleyebileceğim 3 adımda (mevcut rom'uda silip-yeniden yüklemeden) tüm uygulamaları, sdkartınıza atabilir, varsayılan olarak gelen ve istemediğiniz uygulamaları kaldırabilirsiniz. kilit açma ve rootlama toplamda 7-8 dk.nızı alır.
    (bootloader kilidini açınca, telefon garanti kapsamından çıkar)


    ikinci bir yöntem ise, telefonu flashlayıp komple yeniden rom yüklemek ile olur ki anlamayan arkadaşlar için riskli ve uğraştırıcı olabilir.

    detaylı işlem adımları web'den bulunabilir, yinede ihtiyaç duyan arkadaşlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.

    edit:imla


    merhaba benim sorunum kızımın telefonu m4 aqua. root işini halledip birçok uygulamayı kaldırdım. Bu arada adb shell işlemi için win 10 dan win 7 ye dönmem gerekti ya neyse. şu anki problemim partition tool ile 32 gb class 10 scandisk ssd yi bölü
    yorum ext2, ext3 veya ext4 olarak denedim ancak tele takıp uygulamaları oraya aktarmak istediğimde /data/sdext2 bulunamadı hatası veriyor bu yüzden uygulamaları linkleyemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz acaba?




  • Sonunda 22 Mayıs'ta başvurduğum Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu ve para iadesine onay Verdi. Aralık'tan beridir telefonun garanti işlemleri ile uğraşıyordum savaş kazanmış gibi hissettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadpool2

    Sonunda 22 Mayıs'ta başvurduğum Tüketici Hakem Heyeti beni haklı buldu ve para iadesine onay Verdi. Aralık'tan beridir telefonun garanti işlemleri ile uğraşıyordum savaş kazanmış gibi hissettim

    Aynı durumu bende Şubat'dan beri yaşıyorum. Nisan'da THH'ye verdim Ağustos'da kazandım. Ancak aldığım firma sıkıntılı cevap vermiyor, icraya başvuracağım bayramdan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: whamx

    ilk zamanlar sanırım ellerinde anakart yoktu direk değşim veriyorlardı.son zamanlarda hep anakart değişip gönderiliyor.benim tlf ses ve şebeke , arkadaşımın tlf sadece ses sorunundan gitti ikisininde anakartı değişip gönderdiler(kvk)

    Hocam benimde birisiyle konuşurken sesim gitmiyordu hoparlörden veya kulaklıktan konuşarak idare ediyordum.Bugün de sim kartını görüyor ama servis yok yazıyor.forumda neden olduğunu bilen var mı yoksa servise göndericem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceycey- kullanıcısına yanıt
    servis yok diyorsa çekmiyordur hocam büyük ihtimalle bi LTE/HDSPA/Edge seçeneklerini deneyin hala sonuç alamazsanız ve garantisi varsa yollayın halletsinler.
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.