Şimdi Ara

Sony Xperia L vs LG Optimus 4X HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisini almalıyım? xperia L daha güncel ancak lg daha güçlü donanımsal olarak kararsızım. beklentim iyi ses kalitesi, kamera cekimleri ve stabilite...

• up
  • up
  • bence lg 4x... xperia l çok beğenilmeyen bir telefon diye biliyorum.
  • 4X HD kullanıyorum , kamerası için alınacak bir telefon değil diğer özellikleri xperia L den epey daha iyidir ama tam olarak kullanmayacağın özellikler için boşuna harcama yapmak da anlamsız olur. Sony nin kamerası çok büyük olasılıkla daha iyidir ,ses kalitesi, stabilite olarak da benzerlerdir .Bence xperia L beklentilerine daha uygun ya da sony nin başka bir modeli.
  • lg donanım olarak kat kat daha iyi gozukuyor ustelık sadece 100 lira daha pahalı ama nedense sony almayı daha cok benimsedim onumde 2 3 gunum var napıcagımı bılemıyorum
  • lg 4x hd tavsiye ederim kullandım fakat genaral mobile discovey almanıda tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4x hd
  • xperıa L fıyatına gore ıyı modeldır yenı sınıf kraıt ıslemcı kullanır eskı cpu ya para verme ve sarj olarkata cok ıyı L.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

hangisini almalıyım? xperia L daha güncel ancak lg daha güçlü donanımsal olarak kararsızım. beklentim iyi ses kalitesi, kamera cekimleri ve stabilite...

xperia L cok makul ve ıhtıyaclarına rahatlıkla cevap verir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.