Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
201.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

beyler sizde de depolama sorunu haliyle de kasma sorunu var mı?

ben geçenlerde telefonu sıfırladım fabrika ayarlarına 2-3 sosyal medya uygulaması var sadece 20-30 tane de resim , 4-5 video var.

cihaz belleğinin %90'ı dolu sayılır.. bu sizde de mi böyle yoksa benim telefonda mı anormallik var ne yapabilirim? niye bu kadar doluyor hafıza?

evet bende de aynı durum var. fabrika ayarlarına döndükten ne kadar sonra yine aynı durum oluştu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

quote:

beyler sizde de depolama sorunu haliyle de kasma sorunu var mı?

ben geçenlerde telefonu sıfırladım fabrika ayarlarına 2-3 sosyal medya uygulaması var sadece 20-30 tane de resim , 4-5 video var.

cihaz belleğinin %90'ı dolu sayılır.. bu sizde de mi böyle yoksa benim telefonda mı anormallik var ne yapabilirim? niye bu kadar doluyor hafıza?

evet bende de aynı durum var. fabrika ayarlarına döndükten ne kadar sonra yine aynı durum oluştu?

1gün sonra falan. sosyal medya programlarını yükleyince geri her sey eskisine döndü
  • Ürünün garantisi doldu kamera uygulaması hata vermeye başladı 1 aydır böyle format işe yaramadı fiziksel bir sorunu yoktu birden yazılımsal olarak hata verip açılmamaya başladı. Sony hayal kırıklığı uğrattı kulaklık bölümünde de temassızlık var. Sarj aleti de 1 yılda bozulmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 2 Mart 2016; 0:00:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scavenger Of Human Sorrow kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal kargodan falan kaynaklanıyordur hocam benimki gayet sorunsuz 3 yıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scavenger Of Human Sorrow

Ürünün garantisi doldu kamera uygulaması hata vermeye başladı 1 aydır böyle format işe yaramadı fiziksel bir sorunu yoktu birden yazılımsal olarak hata verip açılmamaya başladı. Sony hayal kırıklığı uğrattı kulaklık bölümünde de temassızlık var. Sarj aleti de 1 yılda bozulmuştu

Kamera benimde bozuldu. Kamerayı açınca kamera kullanılamıyor hatası alıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

büyük ihtimal kargodan falan kaynaklanıyordur hocam benimki gayet sorunsuz 3 yıl olacak

Sanmıyorum elden almıştım, ithalatçınında öyle bir şey yapacağını sanmam

@uniqe11 gizli ayıplı mal şikayeti yapacağım bu nasıl saçmalıktır çoğu kişide var telefona da gül gibi baktık 1 tane çizik yok jelatin kullanmadığım halde.darbe felan alsa anlarım sadece bu modelde de yok bu sorun

• thumblr olayina nasil çözüm bulunur. bir de stock roma farkli kernel kursam yine stabil calisir mi? şu iki sorun çözülse süper olucak
  • Arkadaşlar, telefona başka rom kursak veya diğer sayfalarda konusu var 5.0'a falan geçirsek şu hafıza sorunu düzelir mi?

• Ses açma tuşu bozuldu sayılır bu yüzden yeni arka kapak almak istiyorum, güvenli ve sorunsuz şekilde nasıl alırım? Site önerisi var mı?
  • googleplay e girmek istediğimde telefon kendini resetliyor bu sorunla daha önceden karşılaşan var mı ?
  • uniqe11 kullanıcısına yanıt
    kısmen hafızanın özellikle resimlerin .thumbnails dosyasını oluşturma sorununun çözümünü paylaşıyorum.
    Önce telefonu SDMAİD ve clean master ile temizliyoruz.

Try to do it again by following my instructions (Pics included)

1)First, force close Album, (Albüm uygulamasını durdurun)
    2)get Total Commander,
    3)go to DCMI, delete the thumbnails folder (DCMI klasöründeki .thumbnails KLASÖRÜNÜ silin)
    4) long press on any file, press "create a new text file" and create a .thumbnails file (When you create it, it will open the file, just press back) (boş text sayfası oluşturun .thumbnails olacak şekilde) (ALINTIDIR)

veya rootlu telefonda album uygulamasını durdurun titanium backup ile onun yerine başka albüm uygulaması kullanalım.

Son olaraktelefonu rootlamayan yoktur umarım, ilk sayfdaki root linkinden devam edilirse gayet temiz orjinal kernel ve romda stabil hız sağlanabiliyor. Oerclok vb için başka kernel gerekli, başka bir rom da bazı sorunları çözebilir fakat stabilitesi bozulacaktır.

kaynak:http://forum.xda-developers.com/xperia-l/general/how-to-solve-memory-leak-problem-xperia-t2488573/page2

Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the spooks -- 25 Mart 2016; 21:06:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the day i tried to live

Ses açma tuşu bozuldu sayılır bu yüzden yeni arka kapak almak istiyorum, güvenli ve sorunsuz şekilde nasıl alırım? Site önerisi var mı?

ses açma kapama tuşu bende de bozuldu . bunu tamir ettirmeyi denediniz mi parça bulmak zor gibi. ya da servise sordunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_tech

quote:

Orijinalden alıntı: the day i tried to live

Ses açma tuşu bozuldu sayılır bu yüzden yeni arka kapak almak istiyorum, güvenli ve sorunsuz şekilde nasıl alırım? Site önerisi var mı?

ses açma kapama tuşu bende de bozuldu . bunu tamir ettirmeyi denediniz mi parça bulmak zor gibi. ya da servise sordunuz mu?

Hiç sormadım çünkü servise vermek istemiyorum telefonu, yani bir gün bile olsa telefonsuz kalamam o yüzden yeni bir kapak almayı düşünüyorum çok düştüğü için telefon, kapak iyi durumda değil pek.

• Şaka maka telefonu alalı 2 yılı geçti. 3-4 ay önce ses açma-kapama tuşlarını kırdım.(benim hatamdan dolayı) onun dışında başka bir problem yok çok şükür. Hafıza sorununu facebook'u silip onun yerine facebook lite kurarak çözdüm baya. Çünkü normal face uygulaması 40-50 mb falan ve kullandıkça şişiyor. En son 350 mb falandı. Facebook lite 1 mb lik bir uygulama ve hiç şişmiyor. Resmen bizim gibiler için yapılmış bir uygulama :)

Rom olarak ingiltere romunu kullanıyorum. İki üç uygulama açıkken kasıyor ama tek uygulama açıkken gayet akıcı. Birde dahili hafıza ne kadar boş olursa telefon bir o kadar hızlı oluyor.

Bu aralar z2 ye merak sardım. Nedense z serisinde en çok z2 hoşuma gidiyor. Uygun fiyata ikinci el bulursam almayı düşünüyorum. Ama sahibinden.com da millet uçmuş. 1100 lira isteyenler var. Bakalım, hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

googleplay e girmek istediğimde telefon kendini resetliyor bu sorunla daha önceden karşılaşan var mı ?

Bende de oldu ama bende daha çok telefonu kapatıp açınca bi de kendi kapatıp açıyor ve bu işlemden sonra şarj düşmüş oluyor. Ben açıkçası bataryaya bağlıyorum olayı. Hatta konuya girme amacım oydu acaba orijinal batarya nerden bulabiliriz var mı alan eden.

• porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    Açıp kapattıktan sonra batarya seviyesinin düşmesi olayı bir ara bende de oluyordu. Üç beş kere tam doldurup boşaltınca(%15 e kadar falan) düzeldi.

Telefon kapalıyken şarja takınca oluyordu o sorun. Mesela taktıktan 10 dk sonra açıyordum %60 gösteriyordu. Halbuki on dakikada en fazla %20 olur. Ama telefon açıkken şarj edince böyle bir sorun kalmadı.

• Merhaba arkadaşlar.
    Uzun süredir yakınlık sensörü devamlı açık kalması, telefonun kulaklığı sürekli takılı sandığı yani ahize sorunu Son zamanlar sıkça sorun çıkartıyor. Son bir haftadır telefon kullanılmayacak hale geldi. Geçmiş mesajları göz gezdirdim ama çözüm olumlu sonuca rastlamadım. Kulaklığı sürekli tak çıkar, Format ve sıfırlama ile hallolmuyor.

Garantiye gönderecektim ki garantisi yarın sona eriyor.
    Bu sorunun kesin çözümü varmı? Bunun haricinde cihazdan memnunum.

Custom rom yükleme vs hakkında pek bilgim yok. Güvenlik nedeni ile custom rom pekde düşünüyorum; Custom romaların güvenlik açığı varmıdır?

• Arkadaşlar merhaba öncelikle bende bir Xperia l kullanıcısıyım son zamanlarda benim telefon da kapatıp açınca üstüne bide kendi kapanıp açılıyor bunun sebebi tahminimce yazılımsal fabrika ayarlarına sıfırlayınca bir süre düzeliyor sonra yine kısır döngüye giriyor. Ben root dahil hiçbirşey uygulamadım şimdi cyanogenmod rom lardan atmayı düşünüyorum bu konuda tecrübeli bir arkadaş bana rehberlik yaparsa çok sevinirim yardımcı olabilecek bir arkadaş umarım vardır

• Beyler bende de vardı bu telefondan ancak Z1'e geçince anneme verdim, hatırlasınız belki beni :D.
    Şimdi bir sorunum var, telefonun depolaması saçma. İki ayrı bölüm var, biri yaklaşık 1.5 gv kadarlık bir alan, diğeri 4gb lık alan. Play storedan felan indirdiğim uygulamalar felan hep 1.5gb lık alana kuruluyor, bir süre sonra hafıza dolu diye güncelleme yapmama izin vermiyor.
    Diğer 4gb lık alanı nasıl kullanabilirim.

• Arkadaşlar kendim uğraşlarımla bulup yükledim custom rom u pek ısınamadım tekrar stock rom a dönmek istiyorum c2105 model hangi stock rom u flash lamam gerekli us india gibi birçok versiyon mevcut benim telefon türkiyeden alındı garantili bi yardım edin ne olur teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.