Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (262. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: system6666

Beyler ıykı sony almışım bugün xperia l cıhazım duvara montelı led tv nin üzerinden sert bi şekilde beton zemine düştü. Yaklaşık 2.5 metre genede de telefonda en ufak bi sıkıntı yok ve buna yakın yaklaşık 100 kere daha düşmüştür işte bu yüzden sony ı seviyorum

evet katılıyorum dayanıklılığına bende 1.5 mt den parke taşa düşürdüm zerre bir şey olmamıştı. ama geçen yüzüstü yani ekran üzerine mıcırlı sert asvalta düşünce bu sefer açık verdi. :)ama yinede dayanıklı kasa ve ekranın pasif yerinde bir kaç nokta kadar atık oldu. pek takmıyorum.

ama şunu merak ediyorum servis garanti dışı bozulmaları veya garanti bittikten sonra olan bozulmaları ücretini kabul ediyorum parçayı değiştirip geri gönderirmisiniz deyip gönderdiğimizde bunu yapıyormu? bunu xpressmusic34 arkadaşa sormuş olayım daha çok çünkü o yegane servisle yakından ilgili arkadaşımız :) evet nedir rica etsem?

• ertu2332 kullanıcısına yanıt
    teknikten çok anladığım söylenemez ben sadece meraklı amatör kullanıcıyım. ama bunları tek tekde incelemek gerekir. 1 mhz lik telefonla 1.5 mhz lik telefonun aynı hızı verdiğini söylemekte abes olur. bana göre hız ile internet performansı sonuçta F/P telefonu aldığımızıda unutmazsak ancak iyi diyebilirim. oyunla ise pek işim yok. teknikten anlayan ve oyun oynayan arkadaşlar var onlar gerekli yanıtı verecektir. tek tek incelemek gerekir diyorum mesela wi fi çekiminde b/ g/ n nin yanına bir harf daha ekleniyor o telefonun wi fi çekimi kesinlikle daha iyi oluyor. ama bu kadar ayrıntılı bilgiyide nerden bulabilirsin her zaman mümkün olmuyor. mesela popüler bir site oluyor ama yanlış bilgi verebiliyor. ama pişman olmak istemiyorsan ezbere alma sana ne lazımsa emin ol öyle al.
  • Geçiş sürelerini kapattım uçuyormuş gibi oldu telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçanPanda kullanıcısına yanıt
    Geçiş süreleri derken, nerden kapatılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony xperia ile ilgili tüm gelişmeler

http://www.xperiaturkey.com/
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Telefonu düşürürsen ve kasası zarar görürse, garantisi varsa bile garanti dışı kalır. Xperia L kasası 280 lira bu arada haberiniz olsun. Ayrıca telefonun eski performansında çalışacağına garantide verilmiyor, ha illa garanti istiyorum diyorsanız 310 lira anakart ve devre bedeli var. Tabi dolara göre değişen ücretler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Telefonu düşürürsen ve kasası zarar görürse, garantisi varsa bile garanti dışı kalır. Xperia L kasası 280 lira bu arada haberiniz olsun. Ayrıca telefonun eski performansında çalışacağına garantide verilmiyor, ha illa garanti istiyorum diyorsanız 310 lira anakart ve devre bedeli var. Tabi dolara göre değişen ücretler.

yok ben garanti süresi bitse bile bozuk parça değişimini ücretlini kabul etsek yapıyormu servis onu sormuştum? ücrette baya pahalıymış bu yenisine müracaat demek gibi bir şey sanırım zaten :)
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Yedek parça temini 10 yıl var. Evet yaptırabilirsiniz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

Ayarlar >telefon hakkında >derleme numarasının üstüne 5-6kere tıkla geliştirici seçenekleri açılıyor ordan kapatılıyor
    Birde üstten çektiğimiz menüde neler olacağını seçebilirmiyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fena şarj gidiyor be nerdeyse 10 saatte bitiyor ne zaman gelecek bu 4.3

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPanda

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

Ayarlar >telefon hakkında >derleme numarasının üstüne 5-6kere tıkla geliştirici seçenekleri açılıyor ordan kapatılıyor
    Birde üstten çektiğimiz menüde neler olacağını seçebilirmiyiz?

Notification Toggle uygulamasıyla bildirim çubuğuna yeni satır oluşturup kısayollar ekleyebilirsin
    Bu şekilde görünüyor:
     Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gibson SG -- 2 Haziran 2014; 14:45:55 >

• Slm arkadaşlar yeni bir eklenti paylaşıyorum bu eklenti sp den alınmıştır sizde xperia l cıhazınızın ışık renk efeklerını duzenleyebılırsınız buyrun lınkhttps://www.dropbox.com/s/so6bp0akof5cnej/SemcIlluminationSetting.apk

• Slm arkadaşlar yeni bir eklenti paylaşıyorum bu eklenti sp den alınmıştır sizde xperia l cıhazınızın ışık renk efeklerını duzenleyebılırsınız buyrun lınkhttps://www.dropbox.com/s/so6bp0akof5cnej/SemcIlluminationSetting.apk

• 4.3 güncellemesi ile ilgili bi bilgi var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: system6666

Slm arkadaşlar yeni bir eklenti paylaşıyorum bu eklenti sp den alınmıştır sizde xperia l cıhazınızın ışık renk efeklerını duzenleyebılırsınız buyrun lınkhttps://www.dropbox.com/s/so6bp0akof5cnej/SemcIlluminationSetting.apk

çok fazla gereksiz izin istiyor ben güvenemedim açıkçası.

• Gibson SG kullanıcısına yanıt
    Öyle değil hocam üste ses tuşu bluetooth wifi ve veri paketinin olduğu kısıma ekleme ve çıkartma yapabiliyor muyuz? 4.3 de varmış
    Sağol çok hızlı oldu telefon
  • fcsrn kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam bende dün bir arkadaştan öğrendim
    Onu bilmiyorum hocam

hangilerini kapatıyoruzz
  • 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.