Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemek için açmış olabilirler telefon sıfır merak etmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Hocam bilgilendirme için teşekkür ederim. birde kafama birşey takıldı. *#*#7378423#*#* kodunu girerek service infodan cihazda hangi ülkeye ait versiyon kodları çıkıyormuş. Yeni yani1.17 güncellemesini indiriken neye göre indiricez.

ben pc companionu önermiştim öncelikle niye o olmadımı güncelleme için? pc companion 1.17 tr hangisini verirse onu indirmek durumundasın zaten. :)

flashtoolda ise sadece bir seçenek var fw olarak o da yayınlayanın upluad ettiği işte :) her istediğin fw yi bulmak kolay olmuyor malesef. xda da var hangi ülkenin kodunun ne olduğu bu indirdiğin: 1272-2298 r4b olmalı. http://forum.xda-developers.com/xperia-l/general/info-xperia-l-firmware-customizations-t2355983

• mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Aynen pc companion veriyor 17 güncellemesini.
  • mutluerol M kullanıcısına yanıt
    Pc companion hata verdi. Gerçi hata çözümü sony destek sayfasında var hiç uğraşmadan flashtool ile yaptım güncellemeyi.

• quote:

Pc companion hata verdi. Gerçi hata çözümü sony destek sayfasında var hiç uğraşmadan flashtool ile yaptım güncellemeyi.

iyi hayırlı olsun sorunlar düzeldimi? ne hatası verdi companionn.?
  • ceka16 kullanıcısına yanıt
    benimde aynı sorun vardı kamera ışığı yanmıyordu ne yaptıysam olmamıştı.en sonunda ankaraya teleserviceye yolladım telefonu yenisiyle değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

Bugün farkettim Flash ışığı yanmıyor ne kamerada nede fener programlarında birde diagnostik var menüde test programı onda denedim yanmıyor lamba daha önce çalışıyodu. Telefonu hiç düşürmediim garantiye mi yollasam bilemedim

benimde aynı sorun vardı kamera ışığı yanmıyordu ne yaptıysam olmamıştı.en sonunda ankaraya teleserviceye yolladım telefonu yenisiyle değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Üstadım yakın ilgin için tekrardan teşekkür ederim.

Pc comm cihazı bulamadı sony destekde hafıza kartını çıkartıp tekrar deneyin falan yazıyordu bende arka kapağı açıp kartı çıkartmak yerine flash tool ile yükledim yazılımı. Ayrıca update center yazılım sürümünü göstermiyor M yi update center ile güncellemiştim oradan biliyorum.

Güncellemeden önceki sensör takılması, walkmanın cihaza reset attırması,fotoğraf çekim esnasında kayıtın yavaş olması şuana kadar daha yapmadı şükür.

Kimi arkadaşlar Walkmanda kaydeikleri çalma listeleri kapatıp açtıkdan sonra siliniyor demişti bende silinmiyor. Isınma sorunu yine var 25, 35 dere arasında çalışıyor 3g açıkken bazen yine 40 gördü.

Önemsiz hercihazda olabiliecek ufak tefek sorun teşkil etmeyen bazı drumlar devam ediyor. Örneğin kilit ekran kilit sesi ve dokunma sesleri yok denecek kadar az çıkıyor. Araç kaset decki ile kullandım bugün 2 saate yakın donma reset leme yapmadı fakat 3,55 mm jak ı çıkarttığımda müzik durmadı fakat ses hoparlör yerine ahizeden çıkıyordu. çok nadir olarak anlık takılmalar yapıtı müzikde aynı parçayı 2 defa çaldığımda yapmadı.

Birde En ufak detayına kadar yazıyorum sanmayınki sorun olarak gören çok kıl bir insanım kasa ve düğme boşluğu örneği gibi ,bu tüm cihazlarda tasarım nedeni ile olabilecek detaylar, fakat deteylara önem veririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

quote:

Orijinalden alıntı: ceka16

Bugün farkettim Flash ışığı yanmıyor ne kamerada nede fener programlarında birde diagnostik var menüde test programı onda denedim yanmıyor lamba daha önce çalışıyodu. Telefonu hiç düşürmediim garantiye mi yollasam bilemedim

Bende çalışıyodu gitti Son güncelleme den mi oldu anlayamadım gönderirim garanti ye inşallah bunuda değişirler

• Sanal tuşlarda degisiklik yaptım sizce nasıl olmus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Üstadım yakın ilgin için tekrardan teşekkür ederim.

Pc comm cihazı bulamadı sony destekde hafıza kartını çıkartıp tekrar deneyin falan yazıyordu bende arka kapağı açıp kartı çıkartmak yerine flash tool ile yükledim yazılımı. Ayrıca update center yazılım sürümünü göstermiyor M yi update center ile güncellemiştim oradan biliyorum.

Güncellemeden önceki sensör takılması, walkmanın cihaza reset attırması,fotoğraf çekim esnasında kayıtın yavaş olması şuana kadar daha yapmadı şükür.

Kimi arkadaşlar Walkmanda kaydeikleri çalma listeleri kapatıp açtıkdan sonra siliniyor demişti bende silinmiyor. Isınma sorunu yine var 25, 35 dere arasında çalışıyor 3g açıkken bazen yine 40 gördü.

Önemsiz hercihazda olabiliecek ufak tefek sorun teşkil etmeyen bazı drumlar devam ediyor. Örneğin kilit ekran kilit sesi ve dokunma sesleri yok denecek kadar az çıkıyor. Araç kaset decki ile kullandım bugün 2 saate yakın donma reset leme yapmadı fakat 3,55 mm jak ı çıkarttığımda müzik durmadı fakat ses hoparlör yerine ahizeden çıkıyordu. çok nadir olarak anlık takılmalar yapıtı müzikde aynı parçayı 2 defa çaldığımda yapmadı.

Birde En ufak detayına kadar yazıyorum sanmayınki sorun olarak gören çok kıl bir insanım kasa ve düğme boşluğu örneği gibi ,bu tüm cihazlarda tasarım nedeni ile olabilecek detaylar, fakat deteylara önem veririm.

farklı usb girişlerinden deneseydin. bende de olmuştu aynı sorun hafıza kartından olacağını sanmıyorum. sürücülerini kuramadığından olmuştur. hatta xp de galiba mtp device hatası veriyor onla çok uğraşmıştım ama çözümünü en sonunda bir forumdan birinden aldım düzelmişti. windows media player la ilgili :)

kilit ekranı kilit sesi dokunma sesleri zaten öyle nedense bilerek yapmışlar bence.son sürümlerde hep öyleydi bende biraz yadırgamıştım ama onları zaten pasif halde kullanıyorum. diğer sorrunların hiç biri hiç olmadı bende. ama interneti hiç 3g den falan kullanmadım genelde wi fi ile kullandım dolayısıyla bunu deneyimleme şansım olmadı. hiç aşırı ısındığını hatırlamıyorum. operatörler internet paketlerinde milleti resmen soyuyorlar enayi yerine koyuyorlar bence. sadece 5800 varken vodafone nın 8 tl aylık sınırsız vardı o zaman kullandım. sonrada uyandılar freezon mırizon adı altında çok az düşük fiyatlarla gençlere yöneldiler. bir pttcell in 14 tl lik sınırısızz paketi var galiba o da çok az akk sonra hızı 128 kbps ye düşüyor. yani buda 16 kb /sn civarına denk geliyor video falan izleyemezsin yani. kaldıki o da avea nın altyapısını kullanıyor. onun altyapısının berbatlığını da google dan sorgulayabilirsin:)

bazı insanlar biraz mükemmeliyetçi oluyor bende öyleyimdir. :) ama nedenini öğrenince kafan rahatlıyor. bu iyi bir şey aslında biraz mükemmeliyetçi olmak kötü değildir. sesin ahizeden gelmesi donanımsal olabilir. tıpkı kulaklık girişine mikrofonu takınca sesin mikrofondan gelmesi gibi.. bir temas falanmı oluyor bilmiyorum bende hiç olmadı. neyse hadi hayırlı olsun inşallah sorunsuz kullanırsın.

• Kilit ekran sesi 4.1.2 den sonra hep azdı hiç değişmedi. Bahsettiğin sınırsız 8 tl günlük 50 krş olan paketi bende çok kullanmıştım zamanda o zaman W880i vardı bluetouth lap ile pc ye aktarıyordum. Daha sonra ondada Akk geldi tam emin değilim yanlış olmasın hatırladığım 100 mb den sonra hız düşüyordu.

Şuan avea ile 500 dk, 500 sms 1 gb 23 tl işimi görüyor evde ve işyerinde wifi olduğundan sadece yolda 30,45 dk kullanıyorum.

Mükemmeliyet konusunda aynı fikirdeyiz sonuçda para kolay kazanılmıyor. cihaz gerçi çok pahalı bi cihaz değil ama güncel fiyatına nerden baksanız en az 12 gün çalışıyoruz ve ödeiğin paranın illaki karşılığını beklemelisin. Şahsım adına konuşuyorum bu cihaza 800 küsür Tl vermem Aynı donanımda M 550 TL tam fp ürünü yani benim gözümde aradaki fark 200, 250 Tl etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 1 Haziran 2014; 13:01:35 >
  • Arkadaslar bu tel ile s4mini arasinda kaldim hangisini onerirsiniz +lariyla -leriyle ?

• ertu2332 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertu2332

Arkadaslar bu tel ile s4mini arasinda kaldim hangisini onerirsiniz +lariyla -leriyle ?

bence parana yazik sony haricinde bisi al...ne olursa al sony alma

• quote:

Arkadaslar bu tel ile s4mini arasinda kaldim hangisini onerirsiniz +lariyla -leriyle ?

Bu cihazı gözüne kestirdiysen. Hafızası 4 Gb, kamerası 5 mp ve ekranı 4.0 inç olması haricinde donanım olarak birebir aynı Xperia M yi tavsiye ederim fiyatıda 200, 250 TL düşük. Yalnız M nin kasa yapısı bana biraz zayıf gibi geldi. Her iki cihazıda eline alıp karşılaştır karaını ver.
  • S4 mini hakkinda gorusunuz nedir ?

• quote:

S4 Mini her türlü Xperia L'den daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: merter2006

Hocam kaç gün sürdü garanti de geçen süre

• S4 Mini karşısında fiyatları baz alırsak. İşlemcileri aynı Samsung un rami1.5 gb iken sonnyde 1 gb fakat samsung touch vidz launcherin fazla ram kullanıyor. Diğer yönlerden Xperia Sp, S4 mini den ağırlık hariç her yönden iyidir. Ekran Çözünürlüğü Hd, İnç başına düşen piksel yoğnluğu, Grafik işlemcisi, Batarya ömrü gibi önemli detylarda Xperia Sp, S4 miniden daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 1 Haziran 2014; 17:21:25 >
  • 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.