Şimdi Ara

Sony Xperia™L Kullanıcıları/1 GHz x2/8MP ExmorRS HDR/4.3inch TFT/4.2 JB/NFC (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.182
Cevap
38
Favori
203.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biraz yukarıda paylastım hocam, iki yeni güncelleme gelecek, link atmıştım. İkinci güncelleme 4.3 büyük ihtimalle.
  • Olabilir Arkadaş Sony'e Mail atmış güncellemenin ocak ayı içinde geleceğini söylemişler forum ve xperia l kullanıcıları güncellemenin nezaman geleceğini bilsinler istedim
  • Armageddon41 A kullanıcısına yanıt
    Yok anladım hocam.

http://www.xperiaplatform.com/xperia-l-icin-yeni-guncelleme-geliyor-yoksa-4-3-mu/
  • Bazı arkadaşlar sonu 27 ile biten güncellemenin kendilerine geldiğini idda etmişler ama bana hayla gelmedi sonu 27 ile biten güncelleme size geldi mi? yada forumdan arkadaşlar sonu 27 ile biten güncelleme geldi mi? çünkü bir forumda idda okudum sonu 27 ile biten güncellemede hata olduğunu onun için sonu 15.3.A.1.12 İle biten yeni bir güncelleme alındığını söylemiş bu bir iddadır. 4.3 Güncellemesi olabilir. Şimdi Geçenlerde 4.2.2 Güncellemesi yapanlar 4.2.2 Güncellemesini tekrar almışlardı acaba o gelen sonu 27 ile biten güncellemiydi diye düşünüyorum hata oldu güncelleme telefonlara etki etmedi de yeni bir güncelleme mi yapmak zorunda kaldılar...
  • niirvana kullanıcısına yanıt
    clean master kullanmıyorum. hatta dün telefonu fabrika ayarlarına geri döndürdüm. sonra yükledim bu 2 oyunda açılmıyor.
  • alfa35 A kullanıcısına yanıt
    Oyunları Telefona Taşırsan açılacaktır sonradan dahili hafızaya tekrar alırsanda açılmaya devam edicektir ilk yüklemede hata verebiliyor oyunu telefona taşı ilk önce oyun acılınca sonra dahılıye gonder.
  • Armageddon41 A kullanıcısına yanıt
    Hayır, güncelleme falan yayınlanmadı. Bende de şu an güncelleme uyarısı veriyor ama 26 ile biten güncelleme. Aynı şey yani. Bekleyeceğiz hocam sadece.
  • Ocak Geldi Zaten Ak Koyun Kara Koyun Herşey Meydana Çıkacak.
  • Xperia l ye 4.3 gelmicek (galiba) . Şuan küçük güncellemeler geliyo sadece. 4.3 yerine 4.4 gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda Telefonda Yüklü Olan Güncelleştirme 15.3.A.0.26. Sırada Gelecek 15.3.A.0.27. Son Alınan Güncelleme 15.3.A.1.12 Bu Son Güncelleme baya Büyük Güncelleme gibi gözüküyor 4.3 olabilir.
  • xperia P konusuna baktım kullanıcılar satmayı düşünüyor hafiften xperia P devri bitti gibi :) ben temiz 1.5 sene kullanıacağım en az.
  • Telefona dair ilk büyük sorunum, %10, hatta %15 civarı şarj görünürken pat diye kapanması. Pilin ömrünü çabuk tükettim sanırım. Yazılımsal değilse servise göndermeyi düşünebilirim.
  • Immune I kullanıcısına yanıt
    kullandığın sarj aleti telefona ait mi ?

normalde telefonu çok kassam bile ısınma hiç olmaz ama kardeşimin evinde sarja takınca kamera bölgesi çok çabuk ısınıyor bir uygulama açınca da dokunulmaz oluyor bunlardan kaynaklı da olabilir?
  • Evet telefonun kendi şarj aleti. 1 ya da 2 kere başka bir şarj aleti kullandım o kadar. Bunun bu kadar sorun olacağını sanmıyorum.
  • Kalibrasyonunuz kaymıştır. Şarjınızı tamamen tükettikten sonra 1 tam gün şarjda tutun.eğer sıkıntı çekiyorsanız yeniden yazılım yükleyin.genelde dengesiz voltaj dengesi yüzünden olur bunlar, şebekeden,,

• 4.2.2guncelleme den sonra bir sorun yok tu ama bugun kac defa kamerayı acmak istediğimde durduruldu diye kapandı. Suanda açamıyorum

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Bu konuları konuşmaktan herkes sıkıldı ama, malesef stabil bir sürüm değil.2 tane güncelleme lisanslanmış ama ne zaman gelir bir fikrimiz yok ...

• Butun yazılanları okumadığım için benden önce şikayet etmiş olan arkadaşlar muhakkak vardır ve bende bu konuda yaşadığım sorunu dile getirmek istedim. Umarım gerekeni yaparlarda bizde rahat eder stabil bir telefon kullaniriz.

• FoxPark kullanıcısına yanıt
    Sony son aylarda ps4 ile meşguldü, artık xperia serisine daha çok özeneceklerini düşünüyorum.Müşterilerinin %60ı Sony marka cep telefonu kullanan bireyler çünkü...

• alfa35 A kullanıcısına yanıt
    aynı wifi sorunu bendede var 4.1 de bağlandığım rahatlıkla şimdi bağlanamıyorum devamlı düşüyor bağlanmıyor bağlandıktan sonra kopmalar oluyor
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.