Şimdi Ara

Sony XPeria L cam kırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony XPeria L telefonum yere düştü ve camı fena halde çatladı. Sol tarafında pek çatlak yok ama sağ tarafı beter böcek. Aldığım yere Teknosa'ya sordum sana 300-400 liraya patlar dediler. Bir telefoncu da 150 TL dedi beni bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler.

• 400 lirayı bulmaz ya bi ekran 400 lira olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

400 lirayı bulmaz ya bi ekran 400 lira olmaz

Valla herkes öyle diyor. Ben de 100 TL falandır demiştim sanırım onlar çakmaları. Sağlam bir cam koysana şu telefona adam her yerden para kazanmak derdinde. Başka bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

aliexpress ekran 40 dolar.

http://www.aliexpress.com/item/Replacement-Part-For-Sony-Xperia-L-S36h-C2105-C2104-Touch-Screen-Digitizer-Black-Free-Shipping-With/1547409314.html

Teşekkürler bakacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Kusura Bakma Senin Telefonu Yere Düşüreceğini Tahmin Edememişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armageddon41

Çok mu komik? Neyse komik :D Ama cidden camlar pahalı. Öneri ver bari dalga geçme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O dokunmatiklerin sahte cikma olayi cok oluyor , bilgin olsun. Sahte takilan dokunmatikte eskisi gibi islevsel olmiyor. Onerim ya guvenilir bir telefoncuya guvenerek taktirman ya da orjinalini bulup alip yine guvenilir birisine taktirman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Çok mu komik? Neyse komik :D Ama cidden camlar pahalı. Öneri ver bari dalga geçme.

Estağfurullah kimseyle dalga geçtiğim falan yok ama telefon alıyorsun bayisinden ucuz cam takmasını istiyorsun gibi birşey bu ya orjinalini taktırıp çıkan fiyatı kabulleneceksin yada gidip ucuz cam bulup taktıracaksın ki buda sahte mi gerçek mi belli olmaz satıcının vicdanına kalmış durum. Telefonun camı cizilmeye dayanıklı olarak üretilmiş kırılmaya değil taktir edersin ki kullanıcının hatası olur bu yere düşürünce kırılma mevzusu telefon darbeye dayanıklı olarak uretılse tamam haklısın ama sen hata yapmıssın burda 150 tl evet ucuz ondan aşağı olmaz heralde olursa çakmadır ki servis 400 tl dedi diyorsun 150 tl'de çakma gibi duruyor fiyat farkını görünce güvendiğin tanıdığın bi telefoncu varsa kontrol ettir öyle al derim yok iyi olsun diyorsan 400 tl olanı taktıracaksın yada telefonu yeni bir telefonla takas ediceksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

quote:

Estağfurullah kimseyle dalga geçtiğim falan yok ama telefon alıyorsun bayisinden ucuz cam takmasını istiyorsun gibi birşey bu ya orjinalini taktırıp çıkan fiyatı kabulleneceksin yada gidip ucuz cam bulup taktıracaksın ki buda sahte mi gerçek mi belli olmaz satıcının vicdanına kalmış durum. Telefonun camı cizilmeye dayanıklı olarak üretilmiş kırılmaya değil taktir edersin ki kullanıcının hatası olur bu yere düşürünce kırılma mevzusu telefon darbeye dayanıklı olarak uretılse tamam haklısın ama sen hata yapmıssın burda 150 tl evet ucuz ondan aşağı olmaz heralde olursa çakmadır ki servis 400 tl dedi diyorsun 150 tl'de çakma gibi duruyor fiyat farkını görünce güvendiğin tanıdığın bi telefoncu varsa kontrol ettir öyle al derim yok iyi olsun diyorsan 400 tl olanı taktıracaksın yada telefonu yeni bir telefonla takas ediceksin.

Herhalde haklısın ben de takılıyorum kanka hata bende. Keşke biraz daha ucuz olaymış :D Neyse 1-2 ay geçsin orjinalini taktırırım. Şimdi gidip çakma falan koyarlar yerine bir de onla uğraşımı falan filan. Önerilerin için sağol paşam.

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

O dokunmatiklerin sahte cikma olayi cok oluyor , bilgin olsun. Sahte takilan dokunmatikte eskisi gibi islevsel olmiyor. Onerim ya guvenilir bir telefoncuya guvenerek taktirman ya da orjinalini bulup alip yine guvenilir birisine taktirman.

Aynen öyle çok haklısın. O Yüzden orjinal taktıracağım 1-2 ay sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.