Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.826
Cevap
14
Favori
100.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulusoy61 U kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    telefon değiştirmeyi düşünüyorsanız çok büyük demezseniz note 3 e bakın derim. bir arkadaşım yurtdışından getirmişti(650 dolar). adamlar olayı bitirmiş.
  • yaw bu telefondan yana tek sıkıntım var o da genelde pantalon cebinde taşıyorum oturup kalkınca çok rahatsız ediyor beni. Cebim şişiyor. Hele pantalon biraz da cepleri dar ise hepten eziyet ki ne eziyet. Elimde taşıyorum bazen görmemişin şeyi gibi

    Alırsam S4 mini düşüyorum ama daha karar vermedim. LG G2 de hoşuma gidiyor ama o da büyük. Ayrıca Note3 ile Note2 arasında bir fark yokmuş sadece kenarlardan ve üstten ekranı büyütmüş. Kasa aynı Note2 kasasıymış. Ben henüz görmedim çalışma arkadaşlarımdan 2 si Note 2 aldılar bayramdan önce telefon güzel ama bana çok büyük geldi. Onlar çantalarında taşıdıkları için sorun yok ben cepte taşıyorum. Bu yüzden Xperia Ion bile özellikle keskin köşeli olması sorun. Ama Samsung S4 mini cebime çok uydu. Özellik artık benim gözümde pek yok gibi. Ama LG g2 yi görmeden elime alıp incelemeden karar vermem S4 mini için. Bir yandan da Xperia Ion için de henüz ayrılma kararı vermedim. (benim için bir anlık bir karar ama kendimi değişmemeye yönlendiriyorum)




  • Benim kamera performansında çok büyük düşüş oldu.Bi çözümü var mı arkadaşlar ? Eskisi gibi çekmiyor bi türlü.
  • iyi günler beyler
    elimde xperia ion var. suan android 4.0.4 yüklü. bunu 4.1.2 cıkarmak istiyom. telefon hakkında yazılım güncelleme yerine gelince en güncel diyor. bilgisayara baglıyom. güncelle diyom. hazırlamaya girince telefonu kapatıyor. sonra tekrar baglayın diyor. tekrar kapatıyor. tekrar ac diyor. bilen biri yardım ederse (:
  • Merhaba 3 gün önce lt28 aldim gayet memnunum tek sorunum görev yöneticisini bulamamiş olmam.. Uygulamalari sadece home tuşu ilemi kapatabiliyoruz ?
    Telefonun bataryasi gayet güzel interneti kapatıp %100 de biraktim sabah %98 di mutlu oldum :)
  • hocam benim crash sagayı kapattıktan sonra ekranda kasma oluyor.bu neden kaynaklanır acaba?
  • ImShoT I kullanıcısına yanıt
    Ayarlar-uygulamalar-çalışıyor kısmından arka planda çalışan uygulamaları görebilirsin. Kapatmak istediğinin üzerine basılı tutarsan kapat seçeneği çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc componation programını yükleyip telefon bağlıyken açtığınızda güncelleme yapıyor. Ama güncel versiyonda bazı hatalar var. Olduğu gibi kullanın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihen

    Ayarlar-uygulamalar-çalışıyor kısmından arka planda çalışan uygulamaları görebilirsin. Kapatmak istediğinin üzerine basılı tutarsan kapat seçeneği çıkıyor.


    teşekkürler
  • oyun oynadıktan sonra oyundan çıkarken kasma yapıyor mu telefonlarınız?ben de crash sagada kronik olarak kasma yapıyor telefon iki üç saniye bocalıyor ana ekrana geçerken.önceden böyle yapmazdı halbuki kerata ama şimdi yapıyor yaramaz.bu neden kaynaklanır acaba bilen bir arkadaşımız var mı?
  • Telefonun navigasyonunu açtığımızda "google haritalar bu konumda kullanılamıyor" şeklinde uyarı çıkıyor. Bunu kullanabilen var mı? Arkadaşımda note3 vardı, google haritalarda adresi yazdıktan sonra hedefe sür seçeneği çıkıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SadiceOyun

    iyi günler beyler
    elimde xperia ion var. suan android 4.0.4 yüklü. bunu 4.1.2 cıkarmak istiyom. telefon hakkında yazılım güncelleme yerine gelince en güncel diyor. bilgisayara baglıyom. güncelle diyom. hazırlamaya girince telefonu kapatıyor. sonra tekrar baglayın diyor. tekrar kapatıyor. tekrar ac diyor. bilen biri yardım ederse (:

    sony update service programını kullan
  • saten onla yapıyom hazırlamaya gelince telefon kapanıyor. sonra diyor telefonu kapat 5sn sonra ac tekrar bagla. orda kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 26 Ekim 2013; 12:00:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SadiceOyun

    saten onla yapıyom hazırlamaya gelince telefon kapanıyor. sonra diyor telefonu kapat 5sn sonra ac tekrar bagla. orda kalıyor.

    eminmisin onda hazırlama yok , telefonu kapatıyosun ses kısma tuşuna basarak bağlıyosun ,güncelleme servisi programını indir pc ye kur sonra çalıştır o seni yönlendirecekhttp://www.sonymobile.com/tr/tools/update-service/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Mustafa -- 26 Ekim 2013; 13:17:05 >




  • o programı kuruyom. kurulu yani. telefonu bağlıyom. güncelleme var diyor. güncelle diyom. 4 tane aşama var. 1.si indirmeydi galiba 2. hazırla 3. güncelle 4. son idi. 2. olan hazırlamadan başlıyor. daha önce indirdi fakat bilgisayar mavi ekran verdi. diski 100 yapıp bilgisayarı actı. tekrar denedigimde direk 2. aşamada yani hazırlada başlıyor. hızlıca doluyor. o arada telefon kendini kapatıyor. bi 2-3 dk sonra telefonun kablosunu cek. telefonu 5sn kapat sonra ac. ses kısma tuşuna basarak bagla diyor. bunları yaptıktan sonra. devama basıyorum. hazırlamadan tekrar başlıyor. telefon yine kapanıyor. tekrar kapat ac bagla diyor tekrar telefon kapanıyor. anlatmaya caliştigim bu. telefon kapalıydan mi ses kısma tuşuna basarak mi baglıyım yada acıp ses kısma tuşuna basarak mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SadiceOyun

    o programı kuruyom. kurulu yani. telefonu bağlıyom. güncelleme var diyor. güncelle diyom. 4 tane aşama var. 1.si indirmeydi galiba 2. hazırla 3. güncelle 4. son idi. 2. olan hazırlamadan başlıyor. daha önce indirdi fakat bilgisayar mavi ekran verdi. diski 100 yapıp bilgisayarı actı. tekrar denedigimde direk 2. aşamada yani hazırlada başlıyor. hızlıca doluyor. o arada telefon kendini kapatıyor. bi 2-3 dk sonra telefonun kablosunu cek. telefonu 5sn kapat sonra ac. ses kısma tuşuna basarak bagla diyor. bunları yaptıktan sonra. devama basıyorum. hazırlamadan tekrar başlıyor. telefon yine kapanıyor. tekrar kapat ac bagla diyor tekrar telefon kapanıyor. anlatmaya caliştigim bu. telefon kapalıydan mi ses kısma tuşuna basarak mi baglıyım yada acıp ses kısma tuşuna basarak mı ?

    dostum ben anlatamıyorum galiba sendeki program pc companion benim sana link verdiğim sony update service programı ikisi farklı program senin anlattığınla benim sana link verdiğim aynı değil programı indir kur çalıştır telefon modelini seç ses kısma tuşuna basarak bağla diyecek bağla sonra cihazı kontrol edecek güncelleştirme varsa söylüyor güncelleştirme yoksa eğer sorun yaşıyorsanız cihazının yazılım onarımı yapılsınmı diyor sende duruma göre onaylıyorsun




  • evet. farklı programlar. sonyden indirdigim icin aynı program sandım. bu program farklıymış. telefon elime gecince güncellerim. cok teşekkürler. sayenizde yükleyebilirim artık. sorun cıkmaz inşallah. tekrar sagolun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SadiceOyun

    evet. farklı programlar. sonyden indirdigim icin aynı program sandım. bu program farklıymış. telefon elime gecince güncellerim. cok teşekkürler. sayenizde yükleyebilirim artık. sorun cıkmaz inşallah. tekrar sagolun

    bootler kilidin açık değilse sorun çıkmaz internettn araştır kilidin açık ve kapalı olduğunu kontrol et zaten sıfır alıp kendin açmadıysan açık değildir pc companion kilidi açık cihazlarda hata verebiliyor.ayrıyetten eyvallah ben teşekkür ederim
  • 4.3 güncellemesi alacak mıyız ?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.