Şimdi Ara

[ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }] (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.825
Cevap
14
Favori
100.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayara falan bağlamaya korkuyorum hangi virüs programını önerirsiniz advanced system care var bende
  • Akbank facebook whatsapp dışında hiç bir program yok ram 100 mb civarı bu alanı nasıl arttırabilirim? Menüye dönüşte simgeler beş saniye sonra geliyor
     [ Sony Xperia™ ION { 1.5 GHz x2 | 4.65' HD LCD | 12MP - 1080p ExmorR™ | 16GB+msd | HDMI - NFC }]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bugün telefon dokunmadığım yere dokunmaya başladı ısınmıştı 9 saattir şarja da takmamıştım %20 falan vardı,kilidi açıp kapayınca düzeliyordu ve boşta ram miktarı 100mb falandı bu yüzden mi olmuştur yoksa donanımsal bi sorun var mıdır
  • nba 2k13 de formalar dısarda gibi duruyor ve akıcı değil oyun oyunlarda buna benzer problemler yaşayan var mı bu telefonda ?
  • Klliksa da 999 TL ve sony garantili. Almak isteyenler bakabilir.

• ion kullanan arkadaslar yardımınıza ihtyacım var nba 2k13 gta 3 need for speed most wanted gibi oyunlar google playda telefona uyumsuz gözüküyor telefonu yeni aldım ama bu oyunlara uyumsuz gözkmesi canımı sıktı telefonda 4.0.4 ics var geldigi gibi root yok acaba bundan mı kaynaklanıyor ? birde fifa 12 olması geretikgden daha yavas geldi oynanısı bu oyunları deneyenler oldumu telefonu değiştiricem bu duruma göre yardımlarınızı ve yorumlarnızı esirgemezseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiid_89 -- 18 Ağustos 2013; 16:58:47 >
  • Nba denemedim ama gta ve most wanted oynadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö_mer -- 18 Ağustos 2013; 17:09:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö_mer

Nba denemedim ama gta ve most wanted oynadım.

most wanted ve gta da apk mi indirdin google playda uyumlu değil diyorduda ?
  • kiid_89 K kullanıcısına yanıt
    sen bir telefonda böyle bi oyunları oynıcaksan telefon alma dostum çünkü,bu oyunlar şarj canavarı üstelik 45dereceden aaşağı bu oyunları oynayamazsın sonrada telefonun bataryası şişince aman ion çok kötü şarj olmuyor dersin,başka telefon al s3 al mini al ion alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiid_89

quote:

Orijinalden alıntı: Ö_mer

Nba denemedim ama gta ve most wanted oynadım.

most wanted ve gta da apk mi indirdin google playda uyumlu değil diyorduda ?

Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Klliksa da 999 TL ve sony garantili. Almak isteyenler bakabilir.

vatanda ve teknosa'da da 999 lira . ben de almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

sen bir telefonda böyle bi oyunları oynıcaksan telefon alma dostum çünkü,bu oyunlar şarj canavarı üstelik 45dereceden aaşağı bu oyunları oynayamazsın sonrada telefonun bataryası şişince aman ion çok kötü şarj olmuyor dersin,başka telefon al s3 al mini al ion alma

katılıyorum o hatayı şahsen yaptım ben yeni bataryada 85 tl gibi bi fiyatta satıyorlar telefonu elden çıkarmaya bakıyorum artık yapacak bişey yok bu tip kasaların en büyük problemi pahalı batarya ve zahmetli değişim sorunu
  • quote:

Cevabin için teşekkür ederim ama bnm söyledgimle alakasız bir cevap olmus kardeşim. benim ordaki kastım donanım olarak mı acbaa sorun var yada yazılımmı eksikte uyumsuzluk gösteriyor bu oyunlarla buydu.
    donanımda hiç sorun yok ,yazılım yönünde 4.1 bana göre hatalı sürüm.
  • quote:

donanımda hiç sorun yok ,yazılım yönünde 4.1 bana göre hatalı sürüm.

ben telefonda dahi olsa oyun oynamayı seven biriyim dostum o yüzden bir taktım bu konuya fifa 12 mesela videolardan baktım xperia s te cok akıcı güzelken xperia ionda biraz yavas kalıyor ics 4.0.4 var bazı oyunlara uyumsuzlugun sebebi bu olablir mi acaba ?
    uyumsuzluğu dert etme orjinal romda fazla kalan pek insan yok cm 9 yada farklı romlar var onlara geçildiğinde uyumsuz uygulamaların çoğu uymlu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

uyumsuzluğu dert etme orjinal romda fazla kalan pek insan yok cm 9 yada farklı romlar var onlara geçildiğinde uyumsuz uygulamaların çoğu uymlu oluyor

peki hangi romu önerirsin oyun agırlıklı olması icin biraz yeniyimde androidde ?
  • BEYLER B XPERİA İON UN SİM KART GİRİŞİ NASIL YAPILIYOR ? KARTI KESİYORMUSUNUZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

BEYLER B XPERİA İON UN SİM KART GİRİŞİ NASIL YAPILIYOR ? KARTI KESİYORMUSUNUZ ?

avea vodafone turkcell vs. gidip mikro sim istiyorsun aynı numarayla 2dakikada veriyorlar 8tlye
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiid_89

quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

peki hangi romu önerirsin oyun agırlıklı olması icin biraz yeniyimde androidde ?

cm9 yada 10 ama root yapmasını öğrenmen gerekli önce forumda han-x arkadaşımızın anlatımıyla rahatlıkla yapabilirsin fakat her telefonda olduğu gibi telefonun bootloader kilidini açmak garanti dışı bırakır telefonu ama geri dönüşü olan bi işlem olduğundan korkmanıza gerek yok

sim kartı kestirmenize gerek yok turuncu aparatı kullanmadan da normal sim kartınızı kullanabilirsiniz herhangi bir sıkıntı yapmaz bana hediye gelmişti 2 - 3 ay o şekilde kullandım hiçbir sıkıntı da yaşamadım gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz mikro sim kart sadece aparatla kullanıldığında rahat sim kart değiştirmenize olanak veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualslayer -- 19 Ağustos 2013; 17:13:21 >

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.