Şimdi Ara

Sony Xperia GX (Hayabusa) Amiral gemi.. 13MP Kamera, 4.6 inç HD Ekran, Snapdragon S4 İşlemci!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Sony Xperia GX (Hayabusa) Amiral gemi.. 13MP Kamera, 4.6 inç HD Ekran, Snapdragon S4 İşlemci!


     Sony Xperia GX (Hayabusa) Amiral gemi.. 13MP Kamera, 4.6 inç HD Ekran, Snapdragon S4 İşlemci!




    Sony Mobile, bugün İngiltere’nin Londra şehrinde bir basın duyurusu yayınladı. LT29i model numarası ve Hayabusa kod adıyla anılan amiral gemi modeli, Xperia GX olarak resmiyet kazandı.

    Geçtiğimiz yıl Xperia Arc‘ın tasarımı tüketiciyi oldukça etkilemişti. 2012 başında tanıtılan Xperia S’te bu tasarımdan eser yoktu.

    Arc’ın kendine özgü çizgilerini mat bir malzeme, 131 x 69 x 10.5 mm, en ince noktasında 8.6 mm ve 127 gramlık bir telefonda birleştirmeyi başaran elektronik devi, aynı zamanda büyük ekranlı en küçük ürünlerden birini ortaya koymuş oldu.

    4.6 inç Sony Mobile BRAVIA Engine, HD 1280 x 720 piksel çözünürlüklü gerçekçi ekranla donatılan Xperia GX, üreticisinin yeni nesil yığınlı 13MP Exmor R kamera sensörü sayesinde HDR fotoğraf, video kaydı ve düşük ışıkta harika çekim performansı gibi özellikleri yapısında barındıracak.

    1.5GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon S4 işlemci (MSM8960 Pro olabilir.), 16GB dahili hafıza, 1700mAh çıkarılabilir pil, 4G LTE ile 75Mbps kadar indirme hızı, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve yeni Sony kullanıcı arayüzü ile ekran üzerinde dolaşım butonlarının bulunduğu cihazın şimdilik sadece Japonya’da bu yaz satışa sunulacağı açıklandı.

    Muhtemelen LT29i model numaralı Hayabusa, Xperia GX’in LTE iletişim teknolojisini içermeyen versiyonu olacaktır. LT29i’nin Temmuz’da 635 Dolar SIM kilitsiz fiyaz etiketiyle satılacağını biliyoruz. Çok yakında küresel modelin tanıtımı da yapılacaktır.

    Walkman, Album ve Movies çoklu medya uygulamalarını da içeren Sony Xperia GX, her konuda rekabet etmeye hazır görünüyor. Snapdragon S4 çipseti, satışındaki bir numaralı kilit noktası olan 13MP kamerası ve fiziksel butonsuz ön paneli tüketicileri etkilemeye yetecektir.

    Bunların yanı sıra Galaxy S3′ten yaklaşık 175 Dolar daha ucuz olduğunu hesaba kattığımızda Japonya’da en çok satanlar listesinin tepesine kurulacağından hiç şüphemiz yok.

    Siyah ve beyaz renk seçeneklerinin mevcut.



    HDR video kaydı

    http://youtu.be/fM2xYCcbV5U







  • Xperia S alanlara acıdım doğrusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cacaNEFES

    Xperia S alanlara acıdım doğrusu

    upgrade oluruz sıkıntı yok :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cacaNEFES

    Xperia S alanlara acıdım doğrusu

    Bunlar Japonya pazarına özel üretim olacak.
  • 1700 mah batarya ile gidip kumda oynasin
  • Türkiyeye gelirse s3 beklentileri karşılamadı sony alırım artık :) hemde çok daha ucuza geliceğine %100 eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.