Şimdi Ara

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.163
Cevap
28
Favori
175.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhazer

quote:

Orijinalden alıntı: lerolande

quote:

Orijinalden alıntı: pascal_7

Beyler nerdeyse bütün mesajlarınızı okudum ama açıkcası fena kafam karıştı :)
    Şuan htc desire z kullanıyorum ve satıp xperia go almayı düşünüyorum bana NET bi tavsiye verebilir misiniz alıyım mı??

Eğer suya ve toza karşı dayanıklı olması sizin için çok önemli değilse Xperia Sola'yı öneririm :) İşlemcisi olsun rami olsun aynı ama ekran kalitesi daha iyi Sola'nın. Fiyatı da aynı sanırım hemen hemen. Ben Go'yu alırken Sola'yı da incelemiştim. Sola daha cazip gelmişti fakat o an suya ve toza karşı dayanıklı olmasından dolayı tercihim Go olmuştu. :)

hocam bende vatana go niyetiyle gitmişdim sola alıp çıkdım ama goda hep aklımın bi köşesinde
    boyut olarak hem biraz daha ufak istiyorum hemde suya toza dayanıklı olsun diyorum ancak vatanda gonun içerisinde olan bi resmi en büyük hale getirdim ve pikselleri gördüm resim bulanıklaştı. birde nette bazı oyunları desteklemeyebileceğini okumuştum ekran çözünürlüğünden dolayı. oyunlarda falan nasıl acaba ekranı sinir ediyormu.

Resmin bulanıklaşma nedeni ekran kalitesinden dolayı. İki telefondan da resim veya video çekip pc'ye attın mı aynı kalitede olduğunu anlayacaksın. Kamerası işlemcisi ram'i. Herşeyiyle aynı (ekran hariç). Sola'nın ekranı daha kaliteli o bir gerçek :) Ben şu ana kadar oynadığım oyunlarda bir sorun olmadı. Hangi oyunlar acaba onlar bir deneyeyim :)

• işte kırılan kısım bu, sizce sony garantili aldığım bu kırık ücretsiz servis tarafından yapılır mı?

>>SONY XPERİA GO ST27İ<<[ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhan81

bugün bende aldım bu telefonu ve özellikleriyle olsun sağlamlığıyla olsun gerçekten yeterli bir telefon , insanları anlamıyorum hem sağlamlık ararlar hem bütün özellikleri en yüksek derecede isterler hemde fiyatı düşük olsun derler , eleştirenler neye göre eleştiriyor çözemedim çünkü uzun bir araştırma sürecinden sonra aldım bu telefonu.

not : golddan almayınyedek arka kapak çıkmıyo vs yazılmış daha önceki mesajlarda ama ben bugün sony centerdan aldım ve beim kutu içeriğimdede yedek kapak vs yoktu onu belirteyim , fiyat olarak ise 10 taksitli olarak 990 tl ye aldım.

Yedek kapak baya kıyak olurdu. Bendede çıkmadı. Ama şu fotoğrafı görünce düşünüyorymda gövdeden bile kırıklar meydana gelebiliyor. Ki şu kırık dayanıklı olduğu idda edilmeyen çoğu telefonda asla gerçekleşmez. plastik türü olduğu için heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• resmi olarak android 4 desteği varmı go için ? boşuna pc companion kurmayayım şimdi , 2.3.7 ile gelde bendeki cihaz
  • quote:

resmi olarak android 4 desteği varmı go için ? boşuna pc companion kurmayayım şimdi , 2.3.7 ile gelde bendeki cihaz

Var. Ama flash player sız geliyor. Onu kendin ayarlıyosun. Bu sitede anlatılıyor kurulması.

• evet telefonu biraz önce yükselttim ve android sürüm 4.0.4 e yükseldi , açılışta performansla ilgili bazı şeyler devre dışı bırakıldı gibi birşeyler yazdı tamam deyip geçtim , telefon çok hızlı çalışıyor (2.3.7 den bile daha iyi oldu sanki) yalnız arkadaşın dediği gibi flash player gitti , birde 3 boyutlu kamera gitti , flash player benim için çok önemli değil ama 3 boyutlu kamerayı nasıl geri getirebiliriz ?
  • yeni surume gectikten sonra son bir kac gundur telefon mesajlari cifter cifter gonderoriyor du, bugunde butun gun kayitli numaralara cagri biraip durdu. az oncede gozunun dibindeki modemi kapsama alani disinda gosteriyor...... akilli mi akilsizmi bu tel anlamadim....

bulursam temizinden bir nokia 5110 la kafa kafaya takas edecem(!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusone -- 11 Aralık 2012; 21:21:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bhazer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pascal_7

Beyler nerdeyse bütün mesajlarınızı okudum ama açıkcası fena kafam karıştı :)
    Şuan htc desire z kullanıyorum ve satıp xperia go almayı düşünüyorum bana NET bi tavsiye verebilir misiniz alıyım mı??

Eğer suya ve toza karşı dayanıklı olması sizin için çok önemli değilse Xperia Sola'yı öneririm :) İşlemcisi olsun rami olsun aynı ama ekran kalitesi daha iyi Sola'nın. Fiyatı da aynı sanırım hemen hemen. Ben Go'yu alırken Sola'yı da incelemiştim. Sola daha cazip gelmişti fakat o an suya ve toza karşı dayanıklı olmasından dolayı tercihim Go olmuştu. :)

hocam bende vatana go niyetiyle gitmişdim sola alıp çıkdım ama goda hep aklımın bi köşesinde
    boyut olarak hem biraz daha ufak istiyorum hemde suya toza dayanıklı olsun diyorum ancak vatanda gonun içerisinde olan bi resmi en büyük hale getirdim ve pikselleri gördüm resim bulanıklaştı. birde nette bazı oyunları desteklemeyebileceğini okumuştum ekran çözünürlüğünden dolayı. oyunlarda falan nasıl acaba ekranı sinir ediyormu.

Resmin bulanıklaşma nedeni ekran kalitesinden dolayı. İki telefondan da resim veya video çekip pc'ye attın mı aynı kalitede olduğunu anlayacaksın. Kamerası işlemcisi ram'i. Herşeyiyle aynı (ekran hariç). Sola'nın ekranı daha kaliteli o bir gerçek :) Ben şu ana kadar oynadığım oyunlarda bir sorun olmadı. Hangi oyunlar acaba onlar bir deneyeyim :)

dead trigger (ayarlardan grafiği high yapın)
    bombshells
    beach buggy blitz
    real football 2012/3
    bunlar ücretsiz birde asphat 7 denedinizmi hiç ben yükledim çok kasıyor play storeden yorumlara bakdım 7 aralıkdaki güncellemeden sonra açabilen pek olmamış.

benim bildiğim oynadığım oyunlar bunlar varsa sizinde tavsiyelerinizi alabilirim.

• arkadaşlar 3b kamerayı nasıl geri getirebiliriz ?
  • Arkadaşlar Eğer yardım ederseniz çok sevinirim
    AKŞAM OLDU MU BENİM TELEFONDAN GÖNDERİLEN SMS LER GÖNDERİLEMİYOR DİYOR BİR DAHA TIKLAYIP GÖNDERİYORUM 2 KEZ GİRMİŞ OLUYOR BİDE BANA BAŞKALARININ GÖNDERDİĞİ MESAJLAR GELMİYOR YADA GEÇ GELİYOR BUNU TESPİT ETTİM SADECE AKŞAM OLUYOR ÇOĞUNLUKLA BAŞKA BİR TELEFONA TAKTIM HATTIMI AMA ONDA SORUNSUZ DEVAM ETTİM BÖYLE BİR KONUDA YARDIM EDECEK BİRİ VARSA ÇOK TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN kafa yedirtecek bir durum bu..

• 3 boyutlu kamera özelliği ana kamera menüsünün içine gömülmüş , bu arada telefonun arka kapağını tam ve düzgün kapattığım halde , yan taraftaki usb kapağının kenarlarından alttaki renkli kasa görülebiliyor , kapağı bir kaç kez çıkarıp taktım iyice emin oldum oturduğundan , kenarlardan kontrol ediyorum jilet gibi , kulaklık girişide hiçbir tereddüte yer bırakmayaca şekilde kapalı ama usb kapağı sanki biraz dışarı doğru taşmış (oda tam kapalı yerine oturmuş) ama kenarından hafifçe içerideki renkli kasa görülüyor , şimdi güveniriz su geçirmez diye birşey yaparız oradan su girer , sony de akıllı tabi her yeri birtamam kapalı olacak yoksa garantiye saymam diyor , sizdeki telefonlarda durum ne ?
  • quote:

3 boyutlu kamera özelliği ana kamera menüsünün içine gömülmüş , bu arada telefonun arka kapağını tam ve düzgün kapattığım halde , yan taraftaki usb kapağının kenarlarından alttaki renkli kasa görülebiliyor , kapağı bir kaç kez çıkarıp taktım iyice emin oldum oturduğundan , kenarlardan kontrol ediyorum jilet gibi , kulaklık girişide hiçbir tereddüte yer bırakmayaca şekilde kapalı ama usb kapağı sanki biraz dışarı doğru taşmış (oda tam kapalı yerine oturmuş) ama kenarından hafifçe içerideki renkli kasa görülüyor , şimdi güveniriz su geçirmez diye birşey yaparız oradan su girer , sony de akıllı tabi her yeri birtamam kapalı olacak yoksa garantiye saymam diyor , sizdeki telefonlarda durum ne ?

O bendede görünüyor. Lakin içerdeki mavi bölüme suda girdi. Fakat sanırım önemli olan usb ve kulaklık kapaklarının güzelce kapatılması. Mavi bölümden içeri girmez diye garanti vermeyim ama sanırım girmiyor. Yani kapak sadece tampon görevi görüyor gibi. Kapaksız suda deneyinde demem ama kaç kere sudan çıkarıp kapağı açtıktan sonra içinin sırılsıklam olduğuna tanık oldum yani:). Su geçirmezlik konusunda bugüne kadar süper diyebilirim. Zaten olmasaydı telefon bozulmuştu şimdiye:)

• Contasiz, söküp takılan kapaktan su girmez diye düşünmeyin . Önemli olan mavi kasadan su girmemesi..eğer o kapaktan su girilmemesi istenseydi contalu, vidalı olurdu. Bu arada go ya uygun kılıf kullanan var mi?

• evet bende kılıf arıyorum , kumaşımsı arka kapağa hala alışamadı elim
  • quote:

3 boyutlu kamera özelliği ana kamera menüsünün içine gömülmüş , bu arada telefonun arka kapağını tam ve düzgün kapattığım halde , yan taraftaki usb kapağının kenarlarından alttaki renkli kasa görülebiliyor , kapağı bir kaç kez çıkarıp taktım iyice emin oldum oturduğundan , kenarlardan kontrol ediyorum jilet gibi , kulaklık girişide hiçbir tereddüte yer bırakmayaca şekilde kapalı ama usb kapağı sanki biraz dışarı doğru taşmış (oda tam kapalı yerine oturmuş) ama kenarından hafifçe içerideki renkli kasa görülüyor , şimdi güveniriz su geçirmez diye birşey yaparız oradan su girer , sony de akıllı tabi her yeri birtamam kapalı olacak yoksa garantiye saymam diyor , sizdeki telefonlarda durum ne ?

Aynı sorun bende de var. Tam kapanmıyor.
    Bu arada şu ana kadar denemek için hicbir test yapmamıştim bir şey olur diye (su, darbe vs)
    Dün telefon 1 metreden kaldırıma düştü arka kapağın iki köşesinde ezilme oldu. Bu nasıl darbeye dayanıklılik? Telefona güveniyoruz, görünüşü bozulmasin diye kılıf kullanmıyoruz ama ilk darbede zedeleniyor. Moral falan kalmadı.

• telefon suya ve toza karşı dayanıklı, darbeye karşı değil. Video larda zaten çim üstünde fırlatıyor adam. Malzeme zaten plastik. 1 mt den değil 20 cm den de düşürsen tehlikeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraksson

telefon suya ve toza karşı dayanıklı, darbeye karşı değil. Video larda zaten çim üstünde fırlatıyor adam. Malzeme zaten plastik. 1 mt den değil 20 cm den de düşürsen tehlikeli.

+1
  • bende xperia go aldım 2 hafta oldu alalı. kamerasından falan çok memnunum. hızlı telefon ama yeni uygulamaları yükledikçe biraz kasmaya başlıyor telefon. ayarlardan çalışan uygulamalara bakıyorum 512 ramin 270 ini falan kullanıyor, buna bağlı olarak da biraz kasıyor.. su testini çok uzun süre yaptım gerçekten çok başarılı. hafta içi de darbe testi uygulamayı düşünüyorum (üzerinden araba geçirerek). sadece anlamadığım internete bağlandığım zaman şebeke çubuğunda 3G yazmıyor. veriyi etkin yapınca 'h' harfi ve iki yönlü ok işareti çıkıyor. 3g yi kullanıp kullanamadığımı anlayamadım. gerçi internette hızlı geziniyor ama aklıma takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruder

bende xperia go aldım 2 hafta oldu alalı. kamerasından falan çok memnunum. hızlı telefon ama yeni uygulamaları yükledikçe biraz kasmaya başlıyor telefon. ayarlardan çalışan uygulamalara bakıyorum 512 ramin 270 ini falan kullanıyor, buna bağlı olarak da biraz kasıyor.. su testini çok uzun süre yaptım gerçekten çok başarılı. hafta içi de darbe testi uygulamayı düşünüyorum (üzerinden araba geçirerek). sadece anlamadığım internete bağlandığım zaman şebeke çubuğunda 3G yazmıyor. veriyi etkin yapınca 'h' harfi ve iki yönlü ok işareti çıkıyor. 3g yi kullanıp kullanamadığımı anlayamadım. gerçi internette hızlı geziniyor ama aklıma takıldı.

Tavsiyee etmemm arabaa testinii oo videoyaa aldanmayınn.

• telefondan çok memnunum her anlamda , denemek için arabanın altına koyacak veya suyun altına tutacak değilim , dayanıklılık köşede dursun ne zaman lazım olur belli olmaz diye aldım bu telefonu ama örneğin bir yağmur altında su geçirir veya yere düşer birşey olur vs o zaman binerim sony nin tepesine , bu arada aklınızda bulunsun o tarz ayıplı mal veya yanıltıcı bilgi durumlarında firma laga luga yaparsa doğrusan sanayi bakanlığına dilekçe ile başvurun hem firmalar Allah gibi korkuyor hemde sanayi bakanlığı biniyor tepelerine.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.