Şimdi Ara

Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    C4 kullanıcıları için ana konu olarak bu konuyu belirleyip,üzerinden paylaşımlarda bulunalım.

    Telefonu 3 gündür kullanan biri olarak söyleyebilirim ki;


    1.işlem hızı Snapdragon 615 ten 1.5 kat fazla.Ve bunu her durumda hissediyosunuz.

    2.Yazılım olarak çok fazla ince ayar ve geliştirme programları mevcut.

    3.Müzik çalar ve Galeri uygulaması başlı başına bir efsane.

    4.Şarj konusunu tam olarak test edemedim henüz.Ama 1.5 günü yarı ekran patlaklığında ve wi-fi full açık şekilde elde edicek gibi duruyor.

    5.Telefonun elde tutuş hissiyatı Z2 den çok daha güzel ve ince.Kasasının yumuşak dokulu plastik olması bunu sağlıyor.Kesinlikle Cam yüzeyi aramazsınız.

    6.Ön kamerası dünyadaki en iyi ön kamera seçilmiş zaten.Daha fazla anlatmaya gerek yok.Yazılımsal olarak çok fazla eglenceli araçlar mevcut.

    Bunlar dışında merak ettiğiniz ve aklınıza takılan şeyleri bana yada bu konuyu takip edicek diğer kullanıcılara sorabilirsiniz.Benden merak ettiğiniz ekranların ekran görüntüsünü isterseniz,konu üzerine ekleyebilirim.


    Hayırlı bayramlar



     Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU Sony Xperia C4 Kullanıcıları -ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamalka* -- 18 Temmuz 2015; 10:19:29 >







  • Öncelikle telefonunuz hayırlı olsun hocam. Telefonda hangi sensörler var, şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme yaplabiliyor mu? Wifi çekim gücü nasıl? Pil çıkartılabiliyor mu? 4g uyumlu mu? Ahize sesi nasıl telefonla konuşurken karşı tarafn sesi yüksek geliyor mu? Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 18 Temmuz 2015; 17:11:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    Sensörler

    Accelerometer, Compass, Hall
    Voice dialing, Voice commands, Voice recording

    Görüntülü görüşmeyi denemedim.Pek kullanmıyorum.

    Wi-fi çekim gücü başarılı.Anten kısmı cihazda arka kameranın üst sol kısmında.

    Pil bütünleşik.Arka kapakta aynı şekilde.

    LTE uyumlu.Dolayısıyla 4G mevcut

    Ahize sesi iyileştirmek için 2 farklı ayarı var.1.si standart gürültü engelleyici özelliği.2.side direk karşı tarafın sesini güçlendirici bir özellik.Dolayısıyla o konuda da çok başarılı bir model.
  • Cevabınız için teşekkür ederim ortama göre ışığı otomatik olarak ayarlyor mu? Compass sensörü pusula uygulaması için değil mi? Görüntülü görüşmeyi deneme imkanınız olursa burayada sonucu eklerseniz memnun olurum. Ben yine aklıma takılan şeyler olursa sorarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Evet ortam ışuğı için akıllı parlaklık ve ektra olarak Samsung S4 te kullanılan ekrana bakıldığı sürece parlak kalma ayarları var.

    İçinde direk olarak pusula uygulaması yok.Ama sensör mevcut.

    Görüntülü görüşmeyide deneyince iletirim burdan.
  • hocam merhaba öncelikle hayırlı olsun, telefonla ilgili bir sorum vardı internetten araştırdığımda siyah c4lerde herhangi bir şey yazmıyor ama beyaz modellerine baktıgımda c4 e5303 white gibisinden yazıyor arasında bir fark var mıdır? bir de aynı sitede aynı satıcıdan siyahı 1100tl iken beyazı 1199tl bilgisi olan birisi bilgi verebilir mi? bu arada bataryayla ilgili gözlemlerinizi de bir süre kullandıktan sonra tekrar bildirirseniz sevinirim. ilk defa kendi paramla telefon alacagım araya gitmesin istiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozototype -- 18 Temmuz 2015; 18:44:10 >
  • kalamalka* kullanıcısına yanıt
    C4 düşünenlere fikir vermesi bakımından bir kullanıcı olarak deneyimlerinizi paylaşmanız güzel bir çaba, fakat cihaza ait zaten daha eski ve masaüstü sürümde 15 sayfaya yaklaşmış bir ana konu "Android telefonlar" bölümünde Sony başlığı altında mevcut.


    http://forum.donanimhaber.com/m_107111870/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 19 Temmuz 2015; 0:24:18 >
  • ozototype kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler,Aynı model kodu siyah içinde geçerli.Bu model de 5303 olarka geçiyor.Benim bildiğim hiçbir farkları yok.Fiyat farkı da olmaması lazım.Ama satıcı satış tercihi demekki.

    Batarya olarak bundan önce HTC One ı 1.5 yıl.Lenovo Vibe X2 yide 3 ay kullanmış biri olarak(ki X2 yi bırakmamın en büyük nedeni bataryadır) beni fazlasıyla memnun etti şuan için.Aktif kullanımda 1.5 günü rahatlıkla çıkarabilicek durumda.Zor durumlarda ise 3 kademeli STAMINA Modu mevcut.Ekran parlaklıgı yeteri kadar iyi.Ben yarıdan biraz daha aşagıda kullanıyorum.Showroom larda full de anca parlak gözükür.Buna aldanmayın.Spot ışıkları yüzünden.Gerçek hayatta öyle ışık olmadığı için yarı parlaklık veya daha altı yeterli olur.Ayrıca Bravia Engine görüntüleme özelliği açık kullanıyorum.Renkleri daha canlı gösteriyor.

    Aldığım en uygun fiyatlı akıllı telefon olarak ve ilk defa Sony kullanan biri olarak şuan için çok memnunum.Ve tavsiye ederim.




  • yuksek kullanıcısına yanıt
    Ben konuyu açarken araştırıp bakmıştım,ama gözümden kaçmış demekki.Başlığı değiştirip burdan da deneyimlerimizi paylaşmaya devam edebilirim,isteyen ve takip edenler olursa
  • haftaici buyuk ihtimalle alıyorum telefonu hocam bi sorum daha olacaktı, daha dogrusu bir rica. snapchati aktif olarak kullaniyorum ve bazi android modellerde uygulamadan video cekerken donma ve renk karisimi oluyor. snapchat kullaniyorsan bi deneyip gozlemlerini aktarabilir misin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalamalka* kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu önererir misiniz?
  • Hocam telefona guncelleme geldi mi ya da gelecek mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.1 den bahsediyosan,henüz gelmedi.Büyük ihtimalle gelicektir.
  • radio varmı cihazda, menüsünde radio kısayolu varmı hocam??
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Evet,var
  • Tmm menüde kısayol var diyorsun hocam benim için önemli?
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Var diyorum dostum.İnanmıyosan kutusuna bakarsın Trt bandrolünü görürsün ;)
  • Ben Samsung a5 yada C4 Ü alacağım mağazada incelediğim kadarıyla kamerası kötü yani nasıl olurda birinci seçiliyo ? A5 kamera ve ön kamera olarak çok daha iyi c4 ten tasarımı da çok iyi ince hafif metal kasa vs. ama işlemcisi snapdragon 410 bu telefondan soğutuyor insanı. Şu an için C4 alma ihtimalim daha yüksek ama siz kullanan olarak bana telefonu önerirmisinz ve rica etsem bir iki tane foto örneği atarsanız çok makbule geçer ... çünkü incelediğim kadarıyla bulanık kamerası ve soğuk renkler gibi geldi. kullanıcısı olarak benle ilgilenirseniz çok mutlu olurum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ömeroviç

    Ben Samsung a5 yada C4 Ü alacağım mağazada incelediğim kadarıyla kamerası kötü yani nasıl olurda birinci seçiliyo ? A5 kamera ve ön kamera olarak çok daha iyi c4 ten tasarımı da çok iyi ince hafif metal kasa vs. ama işlemcisi snapdragon 410 bu telefondan soğutuyor insanı. Şu an için C4 alma ihtimalim daha yüksek ama siz kullanan olarak bana telefonu önerirmisinz ve rica etsem bir iki tane foto örneği atarsanız çok makbule geçer ... çünkü incelediğim kadarıyla bulanık kamerası ve soğuk renkler gibi geldi. kullanıcısı olarak benle ilgilenirseniz çok mutlu olurum .

    C4 den pişman olmazsınız.her halükarda a5den üstün.teşhir ürünü olduğu için. Bozulmuş olabilir benim telefonum şarj performans ekran kamera her yönden segmentini sırtlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.