< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sony kâr ediyor mu daha telefonlardan Yoksa, piyasada var olalım hesabı mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 3 Eylül 2022; 15:1:32 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler. Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar. Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar. Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu. Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk. Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler. |
Hayırdır 2019 yerel seçimlerini adamdan saymıyor musunuz? |
Muhalefet buz gibi başarısızdır. Akepenin kötü yönetimini , yetersizliğini ve ülkeyi soktuğu durumu fırsat bilip , kendisinin de tüm eksikliklerini görmelerine - kafalarına kakıla kakıla söyleniyor- rağmen hükmetmeye talip olmaktadır. |
DXomark testlerini görsek, kamera performansı güzel olursa ben bu telefonu alırım ilk yurt dışına çıkışta. 1000 euro, taxfree ile 850 civarına gelir, 850*18= 15.300 TL + 2700 TL kayıt ücreti toplamda 18.000 TL ye gelir. Bizim piyasada bu fiyata bundan iyi telefon var mı ? |
|
Yurtdışındayım telefonu buldum (2. el) ulan ne güzel alıcam filan ama ne ekran koruyusu var ne kılıfı. Sıfırından da şarj çıkmıyormuş. Hadi şarjı ayarlarız da hiç kılıf vs olmaması nedir arkadaş? Manyak mısınız siz? ebayda filan buldum ama ne Apple gibi envai çeşit kılıfı ve Samsung veya Çinliler gibi renk renk seçeneği var. Düz silikon (şeffaf) kılıf bile yok. E be Sony.. Çok bile yaşadın bu kafayla.. |
KEŞKE TLF TURKİYEDE SATILIYOR OLSAYDI. |