Şimdi Ara

Sony Walkman NWZ-B173 (4GB) hakkında düşünceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bu aralar bulabilirsem sıfır veya sıfır ayarında Sony Walkman NWZ-B173 (4GB) mp3 player'a takmış durumdayım. Sesi de olabildiğince dengeli veren, küçük-lcd ekranlı ve ses limiti sorunu yaşamayacağım bir alet arıyordum. B173'te bu sorun yokmuş gibi gözüküyor genel olarak okuduğum incelemelerde.

    Hafıza sorununu ve FLAC sorununu yok sayarsak Sony Walkman NWZ-B173 seçimim hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi akşamlar...



  • yukarı
  • Flac çalmıyoro aac çalmıyor hatta mp3 formatı dışınd çalmıyor bildiğim kadarı ile. Ürün ses olarakl dengeli bass özelliği var ancak clear bass değil ve diğer clear sound teknolojileri bulunmuyor. Ancak iyi bir parçada bass iyi oturuyor ancak oturmadımı boğucu bir ses veriyor. Sonuçta giriş seviyesi bir cihaz ancak birçok akıllı telefondan daha iyi performans (üst seviye cihazlar hariç) veriyor. Ancak sonuçta giriş seviyesi. Bunarada zappin ve hızlı şarj özelliği var. Ama sıfır B17x bulamaya bilirsiniz artık b18x ler satışta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende var hocam. 3 senedir kullaniyorum, oncelikle cok dayanikli degil. Bir de uretimden kaldirilmis sanirim, sitesinden yazilim guncellemesi vb. Yapilmiyor. Gecen sene donma sorunu vardi, surekli takiliyordu sarkida sıfırladım icini simdi duzeldi ama kendi kulakligi disinda kulak takinca belli bir sure sonra sag kulaktan ses gelmemeye basliyor, 3 girisli jackin 2sini takarak sol'a gelen sesi iki tarafa bolerek dinliyorum ben, tizler biraz kayboluyor tabi ama belki daha hassas kullanimda bu tip sorunlar yasanmaz, bunun disinda bi sikintim yok benim sahsen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coreytoddgray -- 16 Mart 2016; 23:09:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.