Şimdi Ara

SONY W4000 alanlar/alacaklar klübü (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
62.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fakat şöyle bir durum var. televizyon kapandıktan hemen sonra değil biraz durduktan sonra çıkan bir ses bu.
    bence panel ile alakalı bir durum. zira, bu teknolojiyi yapıp da elektirik kesmek için halen aç-kapa tarzı bir anahtar kullanmak garip geldi bana.
    uygun bir ara bu durumu araştıracağım. bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 3 Eylül 2010; 17:30:51 >
    televizyonda bir leke belirdi ufak birşey yaklaşık 2 - 3 piksel büyüklüğünde ama ölü piksel değil çok yakından bakınca anlaşılıyor pikseller yanıyor ama piksellerin daha arkasında ışık yayan kısımda bir leke var hatta pikselin üzerinde gibi ama bakış açısını değiştirince yandaki pikselin üzerine denk geliyor yani pikselin arkasında çok garip zaten böyle garip şeylerde bitek benim başıma gelir nedir neden oldu anlayamadım servise sordum bişi diyemediler getir bakalım falan koca televizyonu servise götürmek ayrı bir dert...

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

ımmmm. teşekkürler, HiGHWAYMOUSE ,
    fakat şöyle bir durum var. televizyon kapandıktan hemen sonra değil biraz durduktan sonra çıkan bir ses bu.
    bence panel ile alakalı bir durum. zira, bu teknolojiyi yapıp da elektirik kesmek için halen aç-kapa tarzı bir anahtar kullanmak garip geldi bana.
    uygun bir ara bu durumu araştıracağım. bakalım ne olacak.

tv yi ilk kapadığın zaman tam olarak standby konumuna geçmiyor. yaklaşık 10 dakika bir süre için hızlı açılış modunda bekliyor (bu durumda elektrik tüketimi yüksek). O çıt sesini duyduğunda ise tam olarak düşük tüketim standby moduna geçmiş oluyor , 0.19 watt kadar bir tüketimi oluyor o durumda. Eğer tv istediğin her zaman daha hızlı açılsın istersen bu düşük tüketim methodunu kapatabilirsin (o durumda o çıt sesini duymazsın) ama tabi elektrik tüketimi gereksiz yere artar.

• bir kaç resim akliyorum sizce bu nokta ne olabilir...

SONY W4000 alanlar/alacaklar klübü

• üretimden kalmış lcd son fiyatıda k.d.v dahil 1.200 tl
    oysaki 3.500 tl almıştım :(
    tv yi servise verdim lcd nin arkadaki beyaz kısmına bir toz yapışmış onu temizlediler sorun düzeldi...
  • ben de geçen gün tvnin faturasını buldum çekmeceyi karıştırırken .o zaman verdiğimiz para ne şimdiki değeri ne :D (o tvnin bizdeki değeri başka tabi) . o zamanlar vitrinlerde ışıl ışıl parlıyordu , ürün kataloglarında insanlara merhaba diyordu şimdi ise fabrikada üretilmesini bırakalım spotçuda bile bulamayız .

Ben tvden aldığım keyfe bakıyorum eskidi ama zevkini de çıkardım hala daha çıkarıyorum ps3 ve xbox ile. ne kadar para dökersen dök bu gerçek elbet yenisi çıkacak ve ihtiyacımız da o yönde gelişecek. o zaman 3d ihtiyaç değildi şimdi ise ihtiyaç oyunlar için (bana göre) . eskirse de eskisin w4000inimi seviyorum .

çok şükür bir kere bile servise arattırmadı bu tv. işallah gün gelir HX920 kullananlar alacaklar klübü diye başlık açarım(gerçi o da açılmıştır şimdiye askerdeyken birçok model ve yenilikten uzak kaldık haliyle :P ).

• ben de 2009 da almıştım 40w4000..bütün gece açık neredeyse en ufak bir sorun yaşatmadı 4 yıla yakın bir zamandır.bugün gittim gözü kapalı 55hx850 aldım bakalım yeni eskiyi aratacak mı ,memnun mu kalacağım...her iki televizyonuda almaya yönlendiren Albani Üstadın makaleleridir.kendisine yeniden teşekkürü borç bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 19 Temmuz 2013; 23:31:50 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 19 Temmuz 2013; 23:33:39 >

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

denedim ama yapamadım resim veya müzik dosyalarını paylaşmayı .bilen varsa yazabilirse rehber olur ana konuya da eklerim.

Dlna var yani peki ethernet girişi yok. Usb üzerinden wifi alıcısı ile mi denediniz?
    Bende 2009 da aldım ama dlna lazım oldu bi araştirim dedim var mı yok mu diye.
    Bilen varsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenk -- 21 Temmuz 2013; 3:02:56 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.