R

Teğmen
20 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşar bugün arabayı kullanırken durup dururken bu hatalar meydana geldi direksiyon kitlenir gibi oluyor sonra normale dönüyor kaza yapıcam diye aklım ustaya sordum direk direksiyon kutusuna değiştiricez dedi arabayı cihaza bağlamadan bende biraz düşeniyim diyerek aytıldım bu tür arızalar neden kaynaklanır bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim şimdiden teşekkürler…!

merhabalar arkadaşlar teledünya kullanıcısıyım funbox 4 k yayını geçmesiyle beraber conax modulü vede 4k televizyonum mevcut ama funbox 20 kanalda malasef ses var görüntü yok daha önce bu tür problemle karşılaşan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim...!
Sıvı Dolum Makinası ve Etiketleme Makinası İmalatını Yapmaktayız...
Daha Fazla Bilgi İçinhttp://www.polatmakina.net Sitesini Ziyaret Ediniz.
Polat Makina Olarak Sıvı Dolum Makinası vede Etiketleme Makinası imalatı ve Revizyonunu Yapmaktayız..

sıvı dolum makinası ve etiketleme makinası
2009 model 316i manuel vites araç aldım 2 gün önce full bütün agır bakımlarını yaptırdım 4 lastigide sıfırladım (rft) fakat yakıt tüketimi beni bitirdi 13/100 km şehir içi fabrika ayarlarında. 9 / 100 km yazıyor bu neden kaynaklanır. Cevaplayan arkadaşlara Şimdiden teşekkürler...
arkadaşlar SONY BDP S370 BLU RAY usb oyanatici aldim internetten full hd filmleri indirir izlerim diye dusunurken blu ray playerin usb girisinin fat32 usb bellekleri destekledigi ve fat32 4 gb dosya aldigini fark ettim daha buyuk dosya icin ntfs cevirdim ama blu ray player desteklemiyor acaba sizler bu olayi nasil halletiniz
ARKADASLAR blu-ray player aldım sony BDP S370 usb film izliyorum yanlız türkce alt yazı filmleri izleyemiyorum srt dosyası desteklemiyor acaba önerilerinizi nedir..?
arkadaşlar başlık mesajından yazdıgım gibi ikinci el iki adet golf comfort. arac buldum buldum 2006 model biri FSI 1.6 motor digeri düz 1.6 motor fiyatları 28.000 TL secim hangi motor daha saglıklı ve problemsiz az yakandır sizce araba motorlarından anlayana arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler....
arkadaşlar 800 ytl kadar sony dijital fotoraf makinası alıcam tavsiyesiye edebilceginiz ürün hangisi olabilir acaba
sony t90 ürünü gayet şık ama işlevini bilmedigim için yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler iligilenen arkadaşlara
arkadaşlar sizce en iyi ve en kullanışlı blu-ray oynatıcı hangisidir mesala istanbulbilişimde 9 adet ceşidi analiz edersek hangisi secmemiz gerekir ve neden..?
Hakkında
Forum İmzası:
www.polatmakina.net
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 136
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.691 (Bu ay: 267)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.