arkadaslar benim bilgisayarda 802.11b/g yaziyor.yanindada 1 5 7 9 en son 11 yaziyor.anlamadim bu laptopu yeni uretilen bir cihaz boyle birsey olabilir mi.eger 11 mbps olursa baglanti yavas mi oluyor eger boyleyse bunu yukseltebilirmiyim.
birde recovery wizardsi 2 kere denedim.birincisinde 7 cd yazdim hata verdi.ikincisinde 3.cd de hata verdi.bunu yapmak icin butun programlari eski haline getirmek gerekiyormus bu dogrumu
wireless modem alacam zyxel 661hw mu yoksa airties 210 mu yoksa us robotics 9108 mi.
arkadasim benim merak ettigim nherseyi sormussun umarimcevap buluruz recovery wizard olayini bende cozemedim bana urunun yaninda tek bir cd bile gelmedi ben amerikdan aldim turkiyededemi oyle bilmiyorum sen nerden aldin acaba bide wireless 54 mbit ben kullaniyorum eminim seninkide 54 mbittir wireless modemdede hic dusunme ve robotics i al ben 9 da gold bilgisayara gidip alicam :)
arkadaslar sony kullalananlar allah rizasi icin su recory wizard olayini bi anlatsin yaw yani makineyi nasil ilk aldigim hale getircem bu yardim genclerrrrrr
recovery wizards yapiyorum yani bilgisayar kapatip actiginda siyah ekrandan sonra f 11 e basarsan oluyor eski haline geliyor.ama benim amacim bunu cd ye kopyalamak cunku c ye format atacam
quote:
Orjinalden alıntı: okirsoy
arkadaslar benim bilgisayarda 802.11b/g yaziyor.yanindada 1 5 7 9 en son 11 yaziyor.anlamadim bu laptopu yeni uretilen bir cihaz boyle birsey olabilir mi.eger 11 mbps olursa baglanti yavas mi oluyor eger boyleyse bunu yukseltebilirmiyim.
birde recovery wizardsi 2 kere denedim.birincisinde 7 cd yazdim hata verdi.ikincisinde 3.cd de hata verdi.bunu yapmak icin butun programlari eski haline getirmek gerekiyormus bu dogrumu
wireless modem alacam zyxel 661hw mu yoksa airties 210 mu yoksa us robotics 9108 mi.
Wireless ağlarda sinyal seviyesine router ile pc arasındaki iletişim farklı kanallardan yapılıyor. Hangi kanal hangi transfer hızına geliyor bilemiyorum, netten bulunabilir.. Aradaki sinyal gücü değiştikçe buna uygun olarak iki cihaz arasındaki kullanılan kanal da değiştirilir (otomatik ayar seçiliyse).
quote:
Orjinalden alıntı: okirsoy
recovery wizards yapiyorum yani bilgisayar kapatip actiginda siyah ekrandan sonra f 11 e basarsan oluyor eski haline geliyor.ama benim amacim bunu cd ye kopyalamak cunku c ye format atacam
e peki simdi su var f11 e basarsam geliyor diyosun peki benim tum yuklu olaylarim falan siliniyor mu?
arkadsim hic birsey silinmiyor tekrar uzerine kuruyor..senin sonradan yukledigin programlara birsey olmuyor.bu onemli degil onemli olan bunlari cd ye nasil kaydedecez.yaniecovery nasil olacak.ondan sonra bir format atabiliriz.birde senin pc de wireless in ozelliklerine girince confirigasyona tikladigin zaman 802.11 b/g nin yaninda en fazla kac gozukuyor.
Ben Vaio FS 285m aldım ve alır almaz recovery wizard dan DVD ye toplam 2 DVD olmak üzere yedek aldım, biri driver lar için, diğeri programlar için. Hiç sorun çıkmadı yüklerken, tekrar kurmak içinse direk DVD yi takıp sonra ordan açıyorsun.
yA iste biz isi bilemedik gittik baska seyler yukledik nasi yapicaz simdi bilmiyorum anca burdaki biriyle sozlesicez recvery cd olan ve format cekip ardindan hemen yuklucez baska cagre yok gibi eger yuklenmezse bide bendede 11 mbit yaziyor ama o onemli degil suanda 54 mbitle baglaniyorum cok guzel bir sekilde \ ben camlica umraniyede oturuyorum yardimci olcak birileri varsa ben her yere gelirim hatta recovery cdsini bana satin alirim napalim artik !!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme