Şimdi Ara

Sony Vaio VPCCA3S1E/W Hakkında Yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar DH Ailesi. Yine bir konuda yorum ve tavsiyelerinizi almak istediğim için bu başlığı açmış bulunuyorum. Sadece internet, ödev, film/müzik vs. kullanım amaçlı bir notebook arayışına girdik ve Sony Vaio VPCCA3S1E/W modeli ile karşılaştık. İnternette biraz gezindim ve 1500 TL' den aşağı bulamadım yer yer 2.000 TL' ye bile çıktığını gördüm ama Teknosa' da indirimle şu an 999 TL. "Aman Kaçırma" mı dersiniz yoksa "Yakınından Bile Geçme" mi? Bu Laptopla ilgili hiç bir bilgim olmadığı için sizlere danışma gereği duydum. Aslında teknik özellikleri bakımından belirttiğim kullanım amacına uygun bir notebook olduğunu düşünsem de bu modelle ilgili şurası iyi şurası kötü diyebileceğiniz noktaları dinlemek isterim. Şimdiden Teşekkürler.

    Sony Vaio VPCCA3S1E/W







  • Teşhir ürünü değilse kaçırılmayacak bir ürün satın alabilirsiniz.Ama kesinlikle ürünün sıfır olup olmadığı hakkında bilgi alın.
  • Dediğiniz gibi bu ürünü almaya karar verdik ve Teknosa' dan satın aldık, bize kurulumlarının ve tüm işlemlerinin yapılıp hazır edildikten sonra akşamüstü ev adresine teslim edileceği söylendi ve dedikleri gibi teslim edildi. Yine de bu yorumunuz dahilinde aklıma birkaç şey takıldı. Kutusundan ürünü çıkardık ve jelatinsiz olduğunu gördük, aklımıza direk vitrin ürününü mü sattılar gibi sorular geldi. Teknosa' ya gidip sorduğumuzda ise Sony Notebooklar jelatinsiz geliyor denildi. Şimdi burda yorumunuzu da okuyunca kafamı iyice kurcalar hale geldi. Mağaza elemanının söylediği gerçekten doğrumu bunu sizlere sormak istedim, teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.