Kendime bu model laptoptan aldim yaklask 1 hafta kadar once,oyunlarda alabilecegim performans hakknda biraz fikir verirmisiniz? • Intel Core 2 Duo P8400 • 250GB hard drive • Intel 4500 MHD. • 3GB of DDR2 memory
quote:Orjinalden alıntı: Crucio_ Kendime bu model laptoptan aldim yaklask 1 hafta kadar once,oyunlarda alabilecegim performans hakknda biraz fikir verirmisiniz? • Intel Core 2 Duo P8400 • 250GB hard drive • Intel 4500 MHD. • 3GB of DDR2 memory dostum madem laptopu almışsın bikaÇ populer oyun kur da bence sen bize bir fikir ver ben de düşünüyorum o modeli
quote:Orjinalden alıntı: TCMTZ quote:Orjinalden alıntı: Crucio_ Kendime bu model laptoptan aldim yaklask 1 hafta kadar once,oyunlarda alabilecegim performans hakknda biraz fikir verirmisiniz? • Intel Core 2 Duo P8400 • 250GB hard drive • Intel 4500 MHD. • 3GB of DDR2 memory dostum madem laptopu almışsın bikaÇ populer oyun kur da bence sen bize bir fikir ver ben de düşünüyorum o modeli COD 4 de hic bir problem yasamadm 1024x768 den 800x600 e alnca cs oynuyordan farksz oldu ama online da nolur bilemem =)