Selamunaleykum foruma girer girmez bu konuyu acmak istemezdim ama halledemedim bulamadim sorunun cozumunu arkadaslar..
Problem su ki ; Sony vaio vpccb15fd modeli laptop um var, Laptop bi sure once kasilmaya felan basladi format cekmeye calisdim bi baktim format atilmiyor hata veriyor sanirim partition recovery den di , orjinal cd lerle cekmeye calistim ayni hata .. Garantiye gonderdim geldi laptop format cekmisler HDD defrag olmus dediler hatta HDD degistirmisler Dvd surucusunu degistirmisler ama icerisine vaio nun hic bir ozelligini hic bir programini koymamislar. Vaio update vaio care vaio media gallery vsvs . Vaio kullananlar iyi bilirler zaten. + garantiden geldi FN tuslarida calismiyor aktif degil hicbirisi , yazilimi yuklu olmadigi icin . Vaio sitesinden uygun yazilimlari buldum indirdim ama kurulum olmuyor kuruluyor gibi gosteriyor basarili diyor ama ortada kurulan birsey yok. Ne vaio care ne vaio update ne keyboards yazilimi :S Zaten vaio care olmayinca format atamiyorum haliyle simdide .. Ne yapilabilir bu laptopa, garantiye gondermek istemiyorum 5 hafta gelmedi makina :S
Bu arada bu model Turkiye de yok yani Turkiye vaio sitesinden link verip yonlendirecek arkadaslar zahmet etmesin bu model yok , baska fikri olan varmi ? Kirayim mi camdan mi atayim sogudum makinadan yahu :(
VPCF22L1E mi ? benim modeli de bulmuyor vaionun sitesinden araştırınca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme