Şimdi Ara

Sony Vaio SVE1713X1EB ilgili görüşler hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Oyun amaçlı olarak pek iyi bir seçim olmaz.Ekran kartı pek iyi değil.
    Daha iyi ekran kartlı olarak bunlara bakabilirsiniz:

http://www.sanalmarketim.com/urun/ba4430cfc014312ebe2820bebcb478bf/MSI-GE70-0NC-242TR-Core-i7-3630QM-8GB-750GB-GT650M-2GB-17.3-Full-HD-Win-8

http://www.bimeks.com.tr/urun/125863/acer-v3-771g-w8-.aspx

• VAIO ile MSI ve ACER kıyaslanmaz bence. GT650 kesinlikle ATI'den iyi ama 2GB HD7650 ile calıstıramayacagın oyun yok sadece 1080p olarak oynayamayabilirsin bir kaçını onada emin değilim denemedim. Birde olay oyun oynarken yada cizim yaparken notebook'un ısınma durumu, VAIO bu noktada bir adım onde. ACer zaten FULL HD bile değil özellikle çizimde dusunuyorsan onu direk elemek lazım. MSI ve VAIO arasında da uzun sure kullanım ve servis acısından bakarsan VAIO denir..
  • Ben de kesinlikle VAIO derim. Ancak hepsiburada ciddi pahalı satıyor bu modeli. 2279 TL ye 12 taksit satılıyor normalde bu model. Bilgin olsun.
  • arkadaşlar size iki sorum olucak bende bu laptopu almayı düşünüyorum bilgilendirirseniz sevinirim..Klavye aydınlatmalı mı birde bluray okuyucu mevcut mu ? birçok sitede bu ürünün özelliklerine baktım ama heryerde ayrı ayrı özellikleri kimi sitede aydınlatma mevcut gösteriyor ve bluray okuyucu var diyor başka sitede baktığımda ikiside yazmıyor lütfen kullanmakta olan arkadaşlar bilgi verirseniz çok makbule geçer eğer iki özellikte mevcut ise hemen alıcam şimdiden teşekkürler
  • Bluray ve arka aydinlatmali klavye var.. Sony. Com. Trde de teyit edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim verdiğin bilgiler için şuan itibariyle almış bulunmaktayım elime ulaşır ulaşmaz da bende yorumlarımı yazıcam hemen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nereden satın aldın?? ve kaça aldın.
  • sadecenotebook sitesinden 12 taksit ile 2391 tl ye aldım kardeşim
  • Gerçi yeni almışsın benim ki biraz canını sıkmak olacak ama aynı bilgisayarı şirketten arkadaşa 2279 TL 12 taksite aldık. Neyse fiyat önemli değil. Gerçekten çok iyi bir notebook almışsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dubliner

Gerçi yeni almışsın benim ki biraz canını sıkmak olacak ama aynı bilgisayarı şirketten arkadaşa 2279 TL 12 taksite aldık. Neyse fiyat önemli değil. Gerçekten çok iyi bir notebook almışsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.

Iyi de nereden aldiginizi yazmadiktan sonra, ne ise yarar bu dediginiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende bu modeli almayı düşünüyorum.detaylı incelemenin olduğu bir link varsa buraya atabilir misiniz ?
  • quote:

Gerçi yeni almışsın benim ki biraz canını sıkmak olacak ama aynı bilgisayarı şirketten arkadaşa 2279 TL 12 taksite aldık. Neyse fiyat önemli değil. Gerçekten çok iyi bir notebook almışsın. Hayırlı olsun güle güle kullan.

bizim kullandığımız karttan dolayı başka bir siteden almak zorunda kaldık kardeşim o yüzden biraz daha yüksek fiyatlı aldım dediğin gibi görüntü olarakda özellik olarakda çok iyi bir laptop
  • arkadaşlar hdmi kablo ile bu laptopu 3dsmart tv ye bağlasam görüntü alabilirmiyim acaba oyun ve film için bilgisi olan cevap verirse sevinirim.. Biraz araştırdım ama karışık geldi bana bu olay
  • alırsın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

quote:

Iyi de nereden aldiginizi yazmadiktan sonra, ne ise yarar bu dediginiz?

Yani burada herhangi bir yerin reklamını yapmak istemiyorum. Ancak almak niyetindeyseniz özelden yazın neresi olduğunu size yazarım.
  • Ben de bu notebooktan aldım. şimdilik her şey güzel gözüküyor. sorusu olan arkadaşlar varsa çekinmesinler :)
  • tüm oyunları full ayarda oynuyorum vede hiç kasmıyor iyikide almışım dediğim bir notebook oldu almayı düşünenler hiç şüphe etmeden alabilirler
  • Netten almak pek istemiyorum ama alırsam da eft ile. Bir site veya mağaza pm yada buraya atarsanız memnun olurum.
    Birde cihaz çok ısınıyor mu acaba oyun oynarken ?
  • nerede oturuyorsunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.