Bildirim
Sony Vaio Hız Sorunu
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar yardım??? -
quote:
Orijinalden alıntı: cheack
arkadaşlar yardım???
Oncelikle mcafee ve TrendMicro ile ilgili herşeyi kaldırın. Başlangıç ayarlarindanda yine Bunların kalanlarini disable edin. Tüm uptadeleri yapın. Farkedecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Merhaba 2 gün önce sony vaio SVF1521PSTW laptop satın aldım fakat sonynin programlarındanmıdır nedir bilgisayarda ağırlık var. Yeni windows yüklesem sorun çözülecek.
Yeni windows 8 yüklesem garantisi bozulur mu? Ayrıca içindeki orjinal windowsa tekrar dönme şansım var mı? teşekkürler.
Ayni sorunlari bende yasamistim, simdi once vaio care programindan rescue disk olustur. daha sonra istedigin isletim sistmini kurabilirsin bisey olmaz. Aklina takilan olursa sor gene
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çok teşekkürler arkadaşlar aynen dediğiniz gibi yaptım şuan sorun yok :) -
quote:
Orijinalden alıntı: hgwxx/7
quote:
Merhaba 2 gün önce sony vaio SVF1521PSTW laptop satın aldım fakat sonynin programlarındanmıdır nedir bilgisayarda ağırlık var. Yeni windows yüklesem sorun çözülecek.
Yeni windows 8 yüklesem garantisi bozulur mu? Ayrıca içindeki orjinal windowsa tekrar dönme şansım var mı? teşekkürler.
Ayni sorunlari bende yasamistim, simdi once vaio care programindan rescue disk olustur. daha sonra istedigin isletim sistmini kurabilirsin bisey olmaz. Aklina takilan olursa sor gene
wireless sorunu var deliricem, bağlantı ara ara kopuyor. ama wireless göstergesinde internet var görünüyor.
-
quote:
quote:
quote:
wireless sorunu var deliricem, bağlantı ara ara kopuyor. ama wireless göstergesinde internet var görünüyor.
Acaba ttnet den olabilir mi?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Acaba ttnet den olabilir mi?
Tum update leri yaptiniz mi wireless driver update ini Vaio update den yada sitesinden yapın sorun çöZülür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Intel marka network kartlarında kopma sorununu duydum maalesef ama arkdasın dediği gibi update ile belki çozulur. -
quote:
Intel marka network kartlarında kopma sorununu duydum maalesef ama arkdasın dediği gibi update ile belki çozulur.
Ya çok ilginç. tüm updateleri yapmıştım daha önce. normalde sorun yok ama torent açınca internete bir haller oluyor. Updateleri yapmadan öncede böyleydi şuan torent yok sorunda yok. Anlamadım ben bu işi??? -
Bu arada evdeki diğer bilgisayarlarda sorun yok. yani internetten değil.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X