Şimdi Ara

Sony Vaio HDMI görüntü aktarımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bugün Sony Vaio bir laptop aldım. Ekran kartı Nvidia 410M serisi. Evde iki adet HD Tv var. Kendi odamda bulunan Philips TV'ye sorunsuz görüntüyü aktardım. Hiçbir işlem yapmadım HDMI kalbosunu bağlama dışında.
    Lakin salonda bulunan Pioneer TV'de ne yaptıysam sağlıklı bir görüntü aktaramadım. Ekranda ki görüntü takıla takıla oynuyor. Ayrıca Başlat menüsü ve masaüstünde yanlardan görüntü kırpması mevcut. Ne yaptıysam Philips TV'deki görüntüyü alamadım.
    Philips'de hiçbir ayar yapmadan 1920x1080p görüntüyü, ekranda görüntü sorunu olmadan rahatlıkla alıyorum. Aynı şekilde Pioneer TV'den de almak istiyorum fakat ne yaptıysam alamadım.

Laptop:http://www.sony.com.tr/product/vaio-e-serisi/vpcej3m1e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 8 Eylül 2012; 11:58:26 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Merhaba,

Bugün Sony Vaio bir laptop aldım. Ekran kartı Nvidia 410M serisi. Evde iki adet HD Tv var. Kendi odamda bulunan Philips TV'ye sorunsuz görüntüyü aktardım. Hiçbir işlem yapmadım HDMI kalbosunu bağlama dışındı.
    Lakin salonda bulunan Pioneer TV'de ne yaptıysam sağlıklı bir görüntü aktaramadım. Ekranda ki görüntü takıla takıla oynuyor. Ayrıca Başlat menüsü ve masaüstünde yanlardan görüntü kırpması mevcut. Ne yaptıysam Philips TV'deki görüntüyü alamadım.
    Philips'de hiçbir ayar yapmadan 1920x1080p görüntüyü, ekranda görüntü sorunu olmadan rahatlıkla alıyorum. Aynı şekilde Pioneer TV'den de almak istiyorum fakat ne yaptıysam alamadım.

Laptop:http://www.sony.com.tr/product/vaio-e-serisi/vpcej3m1e

1. Goruntu cozunurlukleri bir biriyle uyum saglamiyordur
    2. goruntuyu ne ile akratiyorsun VGA kablomu yoksa HDMI Kablomu?

• Görüntü çözünürlükleri birbiriyle uyum sağlamıyordır derken laptop ve tv'den mi bahsediyorsunuz?
    Genellikle görüntüyü aktarırken laptopda görüntüyü keserim. Gerçi 2 türlüde denedim ama sonuç olumsuz. TV'de görüntü kırpmaları oluyor. Ayrıca laptopda takılma olmazken TV'de görüntüde takılmalar yaşanıyor.
    Ayrıca HDMI kabloyla aktarmaya çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Eylül 2012; 19:17:42 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • Kafayı yemek üzereyim, aklım almıyor.

Yani Philips Tv'ye HDMI kablo ile bağlıyorum ve laptopdaki görüntüyü kapatıp yanlızca Philips TV'de görüntüyü bırakıyorum ve çözünürlüğü 1920x1080 yapıyorum, mis gibi sorunsuz görüntü;
    Aynı işlemi Pioneer TV'de yapıyorum çözünürlük 1920x1080'de ama ekran alttan ve yanlarda oturmuyor.

Ayrıca Philips TV'de otomatik 60Hz'de çalışırken hemde gayet akıcı Pioneer TV'de 30Hz'ye kadar çıkıyor ve haliyle Philips'deki akıcılık olmuyor.

Bide şöyle bi durum var Pioneer TV Pilazma ama Philips LED. Bu etkiler mi durumu bilmiyorum. Pioneer TV biraz eski ilk teknoloji, TV ayarlarında da birşey yok. Philips'de HDMI ile bağladıktan sonra ne bağladınız diye soruyor PC'yi seçebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 7 Eylül 2012; 20:53:05 >

• Güncel...

• phılıps televizyonun ayarları kendisi otomatik yapıyordur. diğer pioneer tv de manuel el ile ayar yapman gerekecek. bilgisayardan ekran ayarlarına girip sağdan soldan ve üstten alttan manuel oturtman lazım.

The Soul Of BMW.
    Stresss, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
  • Pioneer'da HDMI ayarları için pek işe yara ayarlar yok, gerçi Philips'de de yok. Sadece hangi Hdmi portuna ve nasıl bir cihaz bağladığımı soruyor bir kereliğine Philips'de...
    Nvidia'nın ayarlarını alt üst ettim. Herşey normal, çözünürlük 1080p'de. Ama dediğim alt ve yanlardan görüntü oturmuyor. Max 30Hz oluyor.
    Üşenmedim masaüstü bilgisayarımın kasasını salona getirdim. Kasanın içinde Ati 6850 ekran kartı var. Bunu Pioneer'a bağladım, sonuç gene aynı kaç senedir HDMI çıkışını kullandığım bu kartda da ayarlarını yaptım ama yine değişen birşey olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.