Şimdi Ara

SONY VAİO FS 315M RAM DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENDE FS315M VAR ÜSTÜNDE BİR TANE 512 VAR AMA BEN BUNU YÜKSELTMEK İSTİYORUM ÖZEL BİLGİ İŞLEME SORDUM 300 EURO DEDİLER 1 TANE 512 YE(SONY KENDİ ÜRETİYOMUŞ RAMLERİ) SONRA TEKİK SERVİSE SORDUM DDR2 400 MHZ MİŞ KULLANDIĞI RAM ŞİMDİ SİZCE BEN BAŞKA Bİ RAM TAKSAMMI DAHA ÖNCE SONY LAPTOPA RAM İLAVESİ YAPAN VARMI ?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

• merhaba arkadaşım ben de çok araştırdım hatta sony vaio bx196xp alacaktım onunda rami 1x512 mb lik tı 1 gb yapayım diyordum sonra her neyse vaz geçip dün gidip bir tane LG-S1 aldım deli bir alet neyse senin soruna geliyorum, araştırdım sordum soruşturdum bu vaio lara kingston ram ler takılabiliyormuş bimekstekilerle konuştum gözümün önünde taktı alet çalıştı salla sen özel i git güzel bir pc ciden 533 lük ddr2 al 512 lik kingston taktır o çalışır
  • quote:

Orjinalden alıntı: msymsy

ARKADAŞLAR BENDE FS315M VAR ÜSTÜNDE BİR TANE 512 VAR AMA BEN BUNU YÜKSELTMEK İSTİYORUM ÖZEL BİLGİ İŞLEME SORDUM 300 EURO DEDİLER 1 TANE 512 YE(SONY KENDİ ÜRETİYOMUŞ RAMLERİ) SONRA TEKİK SERVİSE SORDUM DDR2 400 MHZ MİŞ KULLANDIĞI RAM ŞİMDİ SİZCE BEN BAŞKA Bİ RAM TAKSAMMI DAHA ÖNCE SONY LAPTOPA RAM İLAVESİ YAPAN VARMI ?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Yani servis Süpermen olmuş :) - Bak hepsiburada'da 512MB 533Mhz ama senin makinana uyar.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84983&productid=bd700489 Ram taktırtman kesinlikle mantıklı aslında bütçen uygunsa şimdi 1GB taktırırsın daha sonra 512'yi çıkartıp bir 1GB daha takarsın!

• saolun arkadaşlar ben en iyisi 1gb ddr2 takayım bakalım ne olacak inşallah bi sorun çıkmaz.
  • Kesinlikle bir problem çıkmaz ve makinan uçar kesin doğru seçim

quote:

Orjinalden alıntı: msymsy

saolun arkadaşlar ben en iyisi 1gb ddr2 takayım bakalım ne olacak inşallah bi sorun çıkmaz.
  • BENDE RAM TAKTIRACAM AMA ŞUANDA 333 MHZ DDR RAM KULLANIYORUM.BUNU ÇIKARIP 4OO MHZ DDR TAKTIRABİLİR MİYİM?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alex1907

BENDE RAM TAKTIRACAM AMA ŞUANDA 333 MHZ DDR RAM KULLANIYORUM.BUNU ÇIKARIP 4OO MHZ DDR TAKTIRABİLİR MİYİM?

Gerçi modelini yazmamışsın ama genelde hepsi destekliyor. DDR2 takmadıktan sonra bir problem olmaz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.