ARKADAŞLAR BENDE FS315M VAR ÜSTÜNDE BİR TANE 512 VAR AMA BEN BUNU YÜKSELTMEK İSTİYORUM ÖZEL BİLGİ İŞLEME SORDUM 300 EURO DEDİLER 1 TANE 512 YE(SONY KENDİ ÜRETİYOMUŞ RAMLERİ) SONRA TEKİK SERVİSE SORDUM DDR2 400 MHZ MİŞ KULLANDIĞI RAM ŞİMDİ SİZCE BEN BAŞKA Bİ RAM TAKSAMMI DAHA ÖNCE SONY LAPTOPA RAM İLAVESİ YAPAN VARMI ?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
merhaba arkadaşım ben de çok araştırdım hatta sony vaio bx196xp alacaktım onunda rami 1x512 mb lik tı 1 gb yapayım diyordum sonra her neyse vaz geçip dün gidip bir tane LG-S1 aldım deli bir alet neyse senin soruna geliyorum, araştırdım sordum soruşturdum bu vaio lara kingston ram ler takılabiliyormuş bimekstekilerle konuştum gözümün önünde taktı alet çalıştı salla sen özel i git güzel bir pc ciden 533 lük ddr2 al 512 lik kingston taktır o çalışır
quote:
Orjinalden alıntı: msymsy
ARKADAŞLAR BENDE FS315M VAR ÜSTÜNDE BİR TANE 512 VAR AMA BEN BUNU YÜKSELTMEK İSTİYORUM ÖZEL BİLGİ İŞLEME SORDUM 300 EURO DEDİLER 1 TANE 512 YE(SONY KENDİ ÜRETİYOMUŞ RAMLERİ) SONRA TEKİK SERVİSE SORDUM DDR2 400 MHZ MİŞ KULLANDIĞI RAM ŞİMDİ SİZCE BEN BAŞKA Bİ RAM TAKSAMMI DAHA ÖNCE SONY LAPTOPA RAM İLAVESİ YAPAN VARMI ?YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM