Şimdi Ara

Sony Vaio Fit E SVF1532SSTW vs Lenovo g510

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Bu sene üniversiteye gidiyorum laptop almam gerekiyor. Arada oyun oynarım ama yok fpsmiş şeymiş dikkat etmem fazla oyun delisi değilim yani arada bir lol falan atarım sistemi zorlayacak oyunlar oynamam pek onun dışında günlük internette gezinirim

şuan 3820tg kullanıyorum . g510 incelemek için mediamarkt'a gittim benim 3820tgnin 3 katı çıktı çok kaba ve ağır geldi bayağı soğudum. Bu linkteki sony vaio hem tasarım olarak harika hem de donanım olarka kötü degil?

Ya da ben mi yanlış biliyorum bilgilendirirmisiniz bir sıkıntı yasarmıyım bu cihazda?

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-vaio-fit-e-svf1532sstw-intel-core-i5-4200u-16ghz-26ghz-4gb-500gb-155-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601081&categoryId=98

• dell 7537 serisi ile bunun arasında kaldım.
  • nick mesaj uyumu
  • bilginiz olsun sony bilgisayar bölümünü japon bir firmaya sattı. bilgisayar işinden elini eteğini çekti. alan firmanında japonya dışına satış yapmayacağı söyleniyor. sonuçta 10 yıl bu makinelere parça üretmek zorunda. sıkıntı olacağını zannetmiyorum. dell'i istememin nedeni alimünyum kasa ve daha iyi işlemci ve ekran kartına sahip olması. ancak 250 tl fiyat farkı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo IdeaPad 3 - İyi Fiyat
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.