Şimdi Ara

Sony Vaio EB4X1E Cızırtı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, ben 2 gün önce Vatan Bilgisayarın internet şubesinden Sony Vaio EB4X1E laptop aldım. Bilgisayar gayet güzel ancak hoparlörün sol tarafından ince bir cızırtı sesi geliyor. Çok rahatsız etmiyor aslında yaklaşınca duyuluyor ama zaman zaman uzaktan da duyuluyor sıfır bilgisayarda olması moral bozucu birşey. Ses devre dışı olsun diye güvenli kipte açıp denedim yine değişmedi Linux çalışan cd ile denedim yine aynı sanırım donanımsal bir sorun var. Hoparlörden mi geliyor yoksa harddisk mi tam çözemedim. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı ne yapmak lazımdır geri gönderip göndermeme arasında kararsız kaldım.



  • büyük bir ihtimalle işlemciden gelen ses.

    bilgisayar açılırken f2'ye basarak bios ayarlarına gir "advanced" sekmesinden C3/C6 bu ayarı disabled yap ve dene.
  • Bu şekilde de denedim yine aynı ses geliyor maalesef.
  • merhaba, bende sony vaıo VPC EB4Z1E MODELİNİ ALDIM. CIZIRTI SESİ GELİYOR. GARANTİYE GÖTÜRDÜM BİRŞEY YOK DİYE GERİ GÖNDERDİLER. ÇOK RAHATSIZ ETMEYE BAŞLADI BENİ. SORUNU NE OLABİLİR?
  • Arkadaşlar bende sony EB4X1E aldım çızırtı war. hard diskten geliyor galiba kafa falan atar gibi çıt çıt çıt çıt. EB4Z1E modelinde de böyle bi sorun war mı değiştirmeyi düşünüyorum.
  • ben de Sony Vaio EB4X1E aldım ve cızırtı sorunu bende de var. yalnız şarjı takınca geçiyor bendeki. bunu garanti kapsamında tamir etmezlermi ki?
  • Hepimize geçmiş olsun.Bende Sony vaio EB4M1E aldım binxbin kere pişman oldum arkadaşlar..Aynı sorun cazır cuzurr çıkan sesler benimkinde de var..
    MAdem hepimizde var neden sony'e iade etmiyoruz ki! Bu şekilde bu bilgisayar kullanılır mı? Sony ses demek Sony kalite demek ama olmadı üzdü beni.. Ben iade için aldığım yere başvurdum. İade edersem Sony almayı düşünmüyorum..Çünkü pahalı cihazın kusuruda kişiye ağır geliyor hani.Buradan anladığım kadarı ile bu cihazların ses kusuru var. İade etmeliyiz diye düşünüyorum.. En iyi performans ve ses kalitesi ACER da var ben kullanıyorum..Herkese bol şans..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.