Şimdi Ara

Sony Vaio da caps lock tuşunu bulamıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , gecen hafta sony vaio vgn-fs415m modeli notebook aldım fakat klavyede caps lock tuşu yok ! farklı bi kombinasyonmu yapılıyo acaba caps lock açmak için birde numerik tusların 3. fonks. larını acmayı bulamadım artı sembolunu cıkaramıyorum mesela , kullanan arakdaşlar yardımcı olursa sevinirim

• Bir resmini koysana klavyenin, nasıl yok yahu
  • basbaya yok valla ekliyorum resmi

• En solda aşağıdan 3.tuş,kolay gelsin
    Caps lock olmayan klavye mi oluşrmuş,şaşırrarak girdim yani,sadece üstünde yazmıyor
  • Ben gayet normal görüyorum
  • caps yazmıyoya kafam karıstı heralde saolun beyler :D dur bide caps lock uma basıp yazim SAOLUN , birde num tusları varya onların 3.fonk.larını hangi tusla beraber kullanıyoruz mesela artı var virgul var
  • Alt gr tuşu ile beraber basarsan olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Alt gr tuşu ile beraber basarsan olur...

onuda denemistim olmuyo , aslında caps lock tan cok bunu bulamıyodum
  • Sol altta FN var,onunla beraber Fn+num lk kombinasyonunu yap,num lok'la aynı tuşra scrll lk var çünkü , kapatmak için aynı kombinasyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Sol altta FN var,onunla beraber Fn+num lk kombinasyonunu yap,num lok'la aynı tuşra scrll lk var çünkü , kapatmak için aynı kombinasyon

dediklerinizi denedim scrollu da off on yapıyorum ama hicbirinde kullanamadım 3.fonk. tusları çok ilginçmiş ya sony nin tuşları ilk kez kullanıyorum
  • Bilgisayarlar vistaya geçtikten sonra hepsinde var Fn tuşu
    ilginç,bende öyle açılıyor ve kullanılıyor...
  • şimdi çözdüm olayı + noktada basıyo , acaba yukledigim util demi bise var gerci tam modelin sayfasına girip ordan cektim suruculeri
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

basbaya yok valla ekliyorum resmi

eski teknoloji ama şu FS ve FH lerin kasası dizaynı çok kaliteli.sessiz, ısınma sıfır.. Şirkette kullanan arkadaşım var..Napa platformu coore2 duo 1.66 ghz.Çift çekirdeğin ilk nesli olan modeli var onda.aynı kasa.

Klavye sonradan Türkçe karakterlenmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 16 Şubat 2009; 23:30:51 >
  • + basmicaksın,yada ben anlayamadım...

Evet,bu FS'ler için çok güzel yorumlar okudum,almanca klavyeye Türkçe karakter basılmış galiba
  • arkadaşlar bu modele cift cekirdek işlemci takılabiliyormu arkadaş yukarda core 2 duo demiş ?
  • arkadaşlar bi sorum daha olucak bu makineye windows 7 kursam driverlar problem yaparmı , vista kurmustum ek tusları kullanamadım vistada uygun driver yoktu vindows 7 kullanan varmı bu makinalarda stabil oluyormu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jaydee

arkadaşlar bu modele cift cekirdek işlemci takılabiliyormu arkadaş yukarda core 2 duo demiş ?

FE lerde var core2 duo.aynı kasanın siyah rengi.sadece kasa boyası farklı.. işilemci değişimi için sony servisine sor istersen ..garantisi bitmiş ise makinanın
  • Chipset uyumlu işlemci değişimi tabi yapılıyor
    işletim sistemi içinse yükseltme seçeneğini uygularsan sorun olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Chipset uyumlu işlemci değişimi tabi yapılıyor
    işletim sistemi içinse yükseltme seçeneğini uygularsan sorun olmaz

xp üzerinde win 7 kurarsam sorun olmaz yani ?
  • Onu bilmiyorum,ama XP üzerine vista,yada vista üzerine win7 yükseltmesi olduğunda sorun olmuyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.