Şimdi Ara

Sony V55 ve Fiio Amfi Sorunsalları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir evde laptopta ve İphone'numda kullanabileceğim kafaüstü kulalık arayışındayım. Fiyat aralığım 200, hadi üst düzey bir modelse 250. Almakta önceliğim yurtiçinden elden, tabi eğer olmazsa internet ve yurtdışını da düşünebilirim. Ama dediğim gibi öncelik elden :)

    Aradığım kulaklıktan öyle yüksek bas beklentim yok. Sahne genişliği ve çeşitli müzik türlerinden kaliteli ses alayım yeter. Ağırlıkla indie, alternative, rock ve pop dinleyen birisiyim.

    Bu bilgiler ışığında forumda da incelemesini okuduğum Sony MDRV-55 ilk önceliğim gibi. Bu dediğim beklentileri karşılayacak ve önerebileceğiniz bir kulaklık mı? Eğer değilse başka model önerebilir misiniz?


    2. ve asıl sorum ise amfi ile ilgili. Forumda birkaç konuda Fiio markasını görünce araştırdım biraz ancak doyurucu bilgi bulamadım. Genelde kulaklık amfisi olarak geçiyor ancak laptoplarda da kullanılıyor diye biliyorum. Kullandığım laptopta özel ekstra bir ses sistemi yok ve takdir edersiniz ki pek kaliteli değil çıkışı. Şimdi bu Fiio amflerden alıp kullansam fark yaratır mı? Benim istediğim ses seviyesini yükseltmek değil, laptopdan alabileceğim ses kalitesini olabildiğince yükseltmek. Bu konuda önerebileceğiniz bir amfi var mı?

    Aynı kulaklığı arada İphone'da da kullanacağım ve yine forumdan okuduğuma göre İphone ve iyi bir kulaklık ikilisinden sonra amfiye pek gerek kalmıyor. Doğru mu anlamışım acaba?


    Özet geç diyeler için; yaklaşık 200 liralık bir kafaüstü kulaklık (aklımdaki ilk model V55 ancak başka önerilere de açığım) ve bu kuılaklığı laptopta kullanmak için Fiio amfilerden arıyorum. Nasıl bir kombinasyon önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zdbrg -- 21 Ağustos 2013; 1:37:45 >







  • Kafaüstü kulaklık hakkında bilgim yok ama kulaklık konusunda;

    Laptap'un çıkışı kötü ise amfi size getiri sağlamaz. Sonuçta amfi gelen sesi besleyerek aktarıyor. Amfilerde bazı ses modları var ama gelen sinyal kötü olduğu için pek bir artı sağlamaz.
  • oguzhan kullanıcısına yanıt
    Hımm telefonda ya da mp3 çalarlarda kullanıp olumlu sonuç yazanlar vardı. Onlarda işe yararsa laptopta da işe yarar diye düşünmüştüm.

    Teşekkürler cevap için :)
  • Bu durum laptop'un ses kartına telefonun ses çıkışına göre değişir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.